Mistrz kraju....
- Olszan
- Juventino
Juventus Juventus i Juventus chociaż Juventus też może być grożny
Myśle że Juventus zapewni sobie tytuł z 5-7 kolejek przed końcem rozgrywek i znokautuje przeciwników a drugie miejsce zajmie Sapdoria lub Parma

Myśle że Juventus zapewni sobie tytuł z 5-7 kolejek przed końcem rozgrywek i znokautuje przeciwników a drugie miejsce zajmie Sapdoria lub Parma
Zawsze Wierni ! ! !
- BIANCONERI
- Juventino
Mistrzem będzie Juventus drugie miejsce zajmie Inter ,trzecie Lazio czwarta będzie Roma..a Milan zajmie conajwyżej 5 miejsce 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BianconeriFan
- Juventino
1. Juventus
2. Inter
3. Milan
4. Lazio
2. Inter
3. Milan
4. Lazio
- Hotbe
- Juventino
Scudetto przypadnie po raz trzeci z rzędu Juventusowi. Drugie miejsce zajmie Lazio. Inter i Milan powalczą o trzecią lokatę a Roma w ogóle nie będzie się liczyć. Czarnym koniem natomiast zostanie Sampdoria.
We play together, we die together. Juventus for life.
- Yuwe
- Juventino
Przynajmniej po przed sezonowych grach , zakupach i skladach druzyn z Serie A to bezdyskusyjnie stawiam na JUVENTUS, drugie miejce jest realne dla Interu , Romy badz Lazio . Milan moze nie utrzymac rownej formy przez caly sezon i beda miec klopoty z zakwalikowaniem sie do el.LM w przyszlym sezonie. Oczywiscie wysoko powalcza Parma, Chievo i moze Sampdoria , ale zdecydowanie scudetto dla byłych i obecnych mistrzow czyli JUVE!!. :twisted:
- 3d_man
- Juventino
heh wiekszosc z Was widzi Lazio na 3-4 miejscu - jesli tak by sie naprawde stalo - to ja bede bardzo zadowolony (i jeszcze cwiercfinal w LM)
jak co rok juve jest najwiekszym pretendentem o wywalczenie scudetto, ale Inter MUSI w koncu cos wygrac (tak jak juz pisalem wczesniej - inaczej Moratti sie rzuci z okna
), no a Milanu bym nie lekcewazyl - wprawdzie nie kupili nikogo (oprocz moze Cafu i Weah Jr
), ale beda grac praktycznie tym samym skladem co sezon temu, choc ich i tak nie najmlodsza obrona postarzala sie o kolejny rok...
najbardziej podobaja mi sie ten komentarz :

jak co rok juve jest najwiekszym pretendentem o wywalczenie scudetto, ale Inter MUSI w koncu cos wygrac (tak jak juz pisalem wczesniej - inaczej Moratti sie rzuci z okna

najbardziej podobaja mi sie ten komentarz :
psScudetto przypadnie po raz trzeci z rzędu Juventusowi. Drugie miejsce zajmie Lazio. Inter i Milan powalczą o trzecią lokatę a roma w ogóle nie będzie się liczyć. Czarnym koniem natomiast zostanie Sampdoria.
fajne nazwiskoMistrzem kraju bedzie Juventus, jak może być inaczej Żadna druzyna nie jest wstanie nam namieszać,ale uważam,że wicemistrzem będzie Inter.Brązowy medal zdobędzie Lazio. Coś mi się wydaje, że Milan bedzie miał słabiutki sezon i dla niech optuje mjejsce od 10 do 14(najlepjej 14 ). Bawie się w małego . To poproponuje najwieksze objawienie.Najwiekszym obiawieniem będzie na bank Appiah. Ale jagby trener wziął z młodzikow Sorentino lub Bentivoglio to oni mogliby nie źle namieszcząc(Lippi wyprobuj ich plissssssss ). Kto zajmje czwarte mjejsce nie mam pojęcia. Bedzie to druzyna ktora bedzia wygrywała ze słabszymi i urywała punkty najlepszym.
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...