Mistrz kraju....

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 23:21

Jestem pewien że któryś raz z żędu Juve zdobędzie mistrzostwo wloch!! Bez żadnych wątpliwości i zastanowienia!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 23:54

Juventus Juventus i Juventus chociaż Juventus też może być grożny :D
Myśle że Juventus zapewni sobie tytuł z 5-7 kolejek przed końcem rozgrywek i znokautuje przeciwników a drugie miejsce zajmie Sapdoria lub Parma

Zawsze Wierni ! ! !
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 13:39

Myśle ze najgroźniejszy bedzie Innter, potem Milan, potem Lazio....bla bla bla.... :wink:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 18:23

Mistrzem będzie Juventus drugie miejsce zajmie Inter ,trzecie Lazio czwarta będzie Roma..a Milan zajmie conajwyżej 5 miejsce 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 18:34

1. Juventus
2. Inter
3. Milan
4. Lazio

Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 19:04

Scudetto przypadnie po raz trzeci z rzędu Juventusowi. Drugie miejsce zajmie Lazio. Inter i Milan powalczą o trzecią lokatę a Roma w ogóle nie będzie się liczyć. Czarnym koniem natomiast zostanie Sampdoria.

We play together, we die together. Juventus for life.
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 19:21

Osobiście licze na 28 scudetto,ale Lippi podkreśla że kładą nacisk na LM więc wszystko jest możliwe.Moim zdaniem Juve może zagrozić tak poważnie Inter i Lazio.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 19:39

Przynajmniej po przed sezonowych grach , zakupach i skladach druzyn z Serie A to bezdyskusyjnie stawiam na JUVENTUS, drugie miejce jest realne dla Interu , Romy badz Lazio . Milan moze nie utrzymac rownej formy przez caly sezon i beda miec klopoty z zakwalikowaniem sie do el.LM w przyszlym sezonie. Oczywiscie wysoko powalcza Parma, Chievo i moze Sampdoria , ale zdecydowanie scudetto dla byłych i obecnych mistrzow czyli JUVE!!. :twisted:

Obrazek
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 02:36

heh wiekszosc z Was widzi Lazio na 3-4 miejscu - jesli tak by sie naprawde stalo - to ja bede bardzo zadowolony (i jeszcze cwiercfinal w LM) :wink:

jak co rok juve jest najwiekszym pretendentem o wywalczenie scudetto, ale Inter MUSI w koncu cos wygrac (tak jak juz pisalem wczesniej - inaczej Moratti sie rzuci z okna :wink: ), no a Milanu bym nie lekcewazyl - wprawdzie nie kupili nikogo (oprocz moze Cafu i Weah Jr :P ), ale beda grac praktycznie tym samym skladem co sezon temu, choc ich i tak nie najmlodsza obrona postarzala sie o kolejny rok...

najbardziej podobaja mi sie ten komentarz :
Scudetto przypadnie po raz trzeci z rzędu Juventusowi. Drugie miejsce zajmie Lazio. Inter i Milan powalczą o trzecią lokatę a roma w ogóle nie będzie się liczyć. Czarnym koniem natomiast zostanie Sampdoria.
ps
Mistrzem kraju bedzie Juventus, jak może być inaczej Żadna druzyna nie jest wstanie nam namieszać,ale uważam,że wicemistrzem będzie Inter.Brązowy medal zdobędzie Lazio. Coś mi się wydaje, że Milan bedzie miał słabiutki sezon i dla niech optuje mjejsce od 10 do 14(najlepjej 14 ). Bawie się w małego . To poproponuje najwieksze objawienie.Najwiekszym obiawieniem będzie na bank Appiah. Ale jagby trener wziął z młodzikow Sorentino lub Bentivoglio to oni mogliby nie źle namieszcząc(Lippi wyprobuj ich plissssssss ). Kto zajmje czwarte mjejsce nie mam pojęcia. Bedzie to druzyna ktora bedzia wygrywała ze słabszymi i urywała punkty najlepszym.
fajne nazwisko :wink:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 07:41

MOIM ZDANIEM JUVE SIĘGNIE PO 28 SCUDETTO

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 22:19

June i nikt poza tym no może jeszcze lazio i nikt wiecej!!!

ODPOWIEDZ