Adriano juz w tym sezonie w Interze?
- JUVEFANE_10
- Juventino
Po sprzedaniu Hernana Crespo do Chelsea Londyn, Inter chce pozyskać klasowego napastnika. Miał nim zostać Julio Cruz, ale istnieje także inna opcja.
Kibice byli bardzo niezadowoleni ze sprzedaży Crespo za 26 milionów euro do londyńskiej Chelsea. Teraz tifosi Nerazzurrich oczekują, że Massimo Moratti sprowadzi nowego snajpera na San Siro.
Prezydent klubu chce zaoferować Parmie Alvaro Recobę i Julio Cruza(jeżeli ten trafi do Interu) w zamian za wcześniejsze przyjście do zespołu Adriano (Brazylijczyk ma trafić do Interu dopiero za rok).
źródło:hattrick.pl
Kibice byli bardzo niezadowoleni ze sprzedaży Crespo za 26 milionów euro do londyńskiej Chelsea. Teraz tifosi Nerazzurrich oczekują, że Massimo Moratti sprowadzi nowego snajpera na San Siro.
Prezydent klubu chce zaoferować Parmie Alvaro Recobę i Julio Cruza(jeżeli ten trafi do Interu) w zamian za wcześniejsze przyjście do zespołu Adriano (Brazylijczyk ma trafić do Interu dopiero za rok).
źródło:hattrick.pl
JESTEM OSZUSTEM
- BianconeriFan
- Juventino
Ciekawe, czy na coś takiego zgodzi się Cruz... o ile jest to wogóle prawda...
- RadeKas
- Juventino
To Adriano ma przejśc do Interu :shock: :shock: O ja pierdziele. On jest przecież z 3x lepszy od Crespo. Od początku gdy zobaczylem go w akcji wiedziałem, że jest genialny. O kurcze. Z Adriano w składzie Inter będzie silniejszy niż rok temu :? A taki atak przyszłości Adriano- Martins. Uuuuuuuuu. Strach pomyśleć :shock: :shock:
srali muszki będzie wiosna
- juveluck
- Juventino
Troche za duzo chyba kombinacji. Jak dla mnie nic z tego nie wyjdzie. Nie wydaje mi sie zreszta zeby Parma chaial sie pozbyc swojego drugiegi napatnika. Kolejna plota i tyle

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Nie wiem co ludzie widzą w Adriano. Według mnie to kolejny przereklamowany Brazylijczyk. Nie jest tak dobry jak go poisują. U nas pierwszych 4 napastników przewysza go o klase a nawet dwie. A jego przejście do interu :roll: Ja mysle, że Inter nie jest słabym klubem,a tylko nieudolnośc tyrenerów, a głownie działaczy powoduje o braku sukcesów.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego gracza
Albo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny

- JUVEFANE_10
- Juventino
oni oferuja zawodników w zamian za Adriano zeby przyszedł szybciej z wypożyczenia,bo kończy mu się dopiero za rokjuveluck pisze:Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego graczaAlbo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny
JESTEM OSZUSTEM
- juveluck
- Juventino
Wlasnie ostatnio nad tym przysiadlem i do tego doszedlem, ale i tak dzieki za objasnienie.JUVEFANE_10 pisze:oni oferuja zawodników w zamian za Adriano zeby przyszedł szybciej z wypożyczenia,bo kończy mu się dopiero za rokjuveluck pisze:Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego graczaAlbo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny