Adriano juz w tym sezonie w Interze?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 16:59

Po sprzedaniu Hernana Crespo do Chelsea Londyn, Inter chce pozyskać klasowego napastnika. Miał nim zostać Julio Cruz, ale istnieje także inna opcja.

Kibice byli bardzo niezadowoleni ze sprzedaży Crespo za 26 milionów euro do londyńskiej Chelsea. Teraz tifosi Nerazzurrich oczekują, że Massimo Moratti sprowadzi nowego snajpera na San Siro.

Prezydent klubu chce zaoferować Parmie Alvaro Recobę i Julio Cruza(jeżeli ten trafi do Interu) w zamian za wcześniejsze przyjście do zespołu Adriano (Brazylijczyk ma trafić do Interu dopiero za rok).

źródło:hattrick.pl

JESTEM OSZUSTEM
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 17:08

Nie gdzieś czytałem że Adriano został zgłoszony do rozgrywek

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 18:23

Ciekawe, czy na coś takiego zgodzi się Cruz... o ile jest to wogóle prawda...

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 20:00

To Adriano ma przejśc do Interu :shock: :shock: O ja pierdziele. On jest przecież z 3x lepszy od Crespo. Od początku gdy zobaczylem go w akcji wiedziałem, że jest genialny. O kurcze. Z Adriano w składzie Inter będzie silniejszy niż rok temu :? A taki atak przyszłości Adriano- Martins. Uuuuuuuuu. Strach pomyśleć :shock: :shock:

srali muszki będzie wiosna
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 20:19

Troche za duzo chyba kombinacji. Jak dla mnie nic z tego nie wyjdzie. Nie wydaje mi sie zreszta zeby Parma chaial sie pozbyc swojego drugiegi napatnika. Kolejna plota i tyle

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 20:58

Nie wiem co ludzie widzą w Adriano. Według mnie to kolejny przereklamowany Brazylijczyk. Nie jest tak dobry jak go poisują. U nas pierwszych 4 napastników przewysza go o klase a nawet dwie. A jego przejście do interu :roll: Ja mysle, że Inter nie jest słabym klubem,a tylko nieudolnośc tyrenerów, a głownie działaczy powoduje o braku sukcesów.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 21:51

Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego gracza :?: Albo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 09:06

juveluck pisze:Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego gracza :?: Albo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny
oni oferuja zawodników w zamian za Adriano zeby przyszedł szybciej z wypożyczenia,bo kończy mu się dopiero za rok

JESTEM OSZUSTEM
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 11:19

JUVEFANE_10 pisze:
juveluck pisze:Wlasnie sobie przypominialem, ze Adriano przeciez jest wypozyczony do Parmy wlasnie z Interu. to Inter chce oddac pilakrzy w zamian za swojego gracza :?: Albo ten news to jakas kompletna bzdura albo ja czegos nie rozumiem. Za rozjasnienie umyslu byl bym bardzo wdzieczny
oni oferuja zawodników w zamian za Adriano zeby przyszedł szybciej z wypożyczenia,bo kończy mu się dopiero za rok
Wlasnie ostatnio nad tym przysiadlem i do tego doszedlem, ale i tak dzieki za objasnienie.

Obrazek
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:49

Adriano w Interze ma szanse zrobić karierę i strzelić trochę goli w serie a i europie

Now known as DonMenello
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 22:18

nie nawidze tego Adriano!! jest taki słaby,
ale właśnie on może być tą czarną owcą zespołu której nic nie będzie wychodziło!!!

ODPOWIEDZ