LM (Gr. H) [06]: JUVENTUS 0-0 BATE
- SirRose
- Juventino
Dzieki za tego linka, powiedz mi jeszcze prosze czy tam niema dzwieku czy tylko ja mam cos nie tak ?? :shock:Joshua pisze:Zapewne dostane kartkę, ale to dla tych co nie mają gdzie obejrzeć meczyk
http://www.iraqgoals.com/en/ch5.html
- SirRose
- Juventino
Szkoda tego karnego, no ale trudno się mówi. Zastanawia mnie za to zmiana Amauri->DelPiero. Trochę dziwna jak na mój gust. Poza tym szkoda ze DP nie wszedł parę minut wcześniej to karnego może by trafił 

- Bobeknaklo
- Juventino
Bez przesady. On zagrał ile, może 3,4 razy od pierwszej minuty, to znacznie poniżej oczekiwań naszych i jego, nagle strzela bramkę decydującą o zwycięstwie, chwile po tym znowu wychodzi od pierwszej minuty i dostaje rzut karny który może decydować o tym z którego miejsca wyjdzie Juve. Bez przesady, to też człowiek. Każdy może się pomylić, to jest wpisane w ten sport, gorzej gdyby w następnym meczu też przestrzelił, nie róbmy tragedii. Ciąży na nim wielka presja, jest rozpoznawalny w całej europie, biją się o niego kluby, musi się w nim kotłować. Spokojnie, dajmy mu czas, nie róbmy tragedii
- Giacobbneri
- Juventino
Krew mnie zalewa po takich spotkaniach. Ja rozumiem, że mecz o pietruszkę, że Milan w głowach, że nie zawsze ma się dzień by wygrać itd. ale dziś nie widziałem kompletnie żadnej motywacji wśród naszych zawodników. Przeszli koło meczu, olali kibiców. Bate nie grało nic nadzwyczajnego w obronie, bramkarz nie miał dnia konia to Juventus po prostu wyszedł na boisko tylko by odbębnić to spotkanie.
Wiele osób mówi, że Juventus ma mistrzowskie morale tj. potrafi wygrać z najlepszymi, spiąć się na najważniejsze mecze. Może i tak ale po takich meczach jak ten dzisiejszy to ja się zastanawiam nad tą mistrzowską psychiką. Na cholerę nam były dwa zwycięstwa nad Realem skoro kończymy z taką samą ilością punktów co oni. Tylko my potrafimy zdobyć 6 punktów na najgroźniejszym rywalu, by stracić 4 punkty z Bate ...
Choć duża w tym zasługa pewnie Ranieriego. Swoją drogą po co Giovinco strzelał karnego. Nie mógł Nedved, Amauri lub ktoś bardziej pewny (czyt. doświadczony) ;/
Z Milanem wygramy ale niesmak we mnie po tym spotkaniu pozostanie. Takie porażki (remis to porażka w takim wypadku) strasznie mnie zawsze denerwują ...
Wiele osób mówi, że Juventus ma mistrzowskie morale tj. potrafi wygrać z najlepszymi, spiąć się na najważniejsze mecze. Może i tak ale po takich meczach jak ten dzisiejszy to ja się zastanawiam nad tą mistrzowską psychiką. Na cholerę nam były dwa zwycięstwa nad Realem skoro kończymy z taką samą ilością punktów co oni. Tylko my potrafimy zdobyć 6 punktów na najgroźniejszym rywalu, by stracić 4 punkty z Bate ...
Choć duża w tym zasługa pewnie Ranieriego. Swoją drogą po co Giovinco strzelał karnego. Nie mógł Nedved, Amauri lub ktoś bardziej pewny (czyt. doświadczony) ;/
Z Milanem wygramy ale niesmak we mnie po tym spotkaniu pozostanie. Takie porażki (remis to porażka w takim wypadku) strasznie mnie zawsze denerwują ...
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- pan Zambrotta
- Juventino
Jacques - rozumiesz, że to mecz o pietruszkę, po czym żalisz się że nie grali na maksa. Przeczysz sam sobie.
BATE nie podyktowało zbyt wygórowanych warunków, więc nasi potraktowali to jako sparing. A po to wygraliśmy z Realem w dwumeczu, żeby w ostatnich meczach się nie męczyć. Kogo to obchodzi ile punktów zdobyliśmy? Wyszliśmy z pierwszego miejsca - to się liczy. Absolutnie nie mam żalu do nich za ten mecz. Siły trzeba zachować na Milan.
Jedyny niesmak to karny Giovinco. Strzelił jak amator.
BATE nie podyktowało zbyt wygórowanych warunków, więc nasi potraktowali to jako sparing. A po to wygraliśmy z Realem w dwumeczu, żeby w ostatnich meczach się nie męczyć. Kogo to obchodzi ile punktów zdobyliśmy? Wyszliśmy z pierwszego miejsca - to się liczy. Absolutnie nie mam żalu do nich za ten mecz. Siły trzeba zachować na Milan.
Jedyny niesmak to karny Giovinco. Strzelił jak amator.
- Tom A Juve
- Juventino
A ja wam powiem że Giovinco po golu z wolnego już chyba uwierzył że zostanie następcą Del Piero . Okazało się że rzeczywistość daleko odbiega od marzeń młodego Włocha....nie poradził sobie z presją, stara się naśladować Alexa , zamiast znaleźć własny styl gry - a szkoda , bo to talent pierwszej klasy !
Alex oprócz niezwykłego strzału świetnie potrafi zagrać piłkę, czasem w niespodziewanym momencie, Giovinco tego jeszcze brakuje.....
A jeśli chodzi o mecz - świadomość awansu i pierwszego miejsca przy remisie spowodowała że bianconeri zagrali tak na 70 % możliwości....szkoda że kibice nie ujrzeli bramek (karny -
)
teraz czekamy na wiosnę ...może być Chelsea - zjemy ich na śniadanie :lol:
Alex oprócz niezwykłego strzału świetnie potrafi zagrać piłkę, czasem w niespodziewanym momencie, Giovinco tego jeszcze brakuje.....
A jeśli chodzi o mecz - świadomość awansu i pierwszego miejsca przy remisie spowodowała że bianconeri zagrali tak na 70 % możliwości....szkoda że kibice nie ujrzeli bramek (karny -

teraz czekamy na wiosnę ...może być Chelsea - zjemy ich na śniadanie :lol:
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Giacobbneri
- Juventino
Mógłbym Ci tutaj dużo pisać co to znaczy profesjonalizm, szacunek dla kibiców, za co piłkarze mają płacone itd. Według mnie nawet takie mecze o pietruszkę powinniśmy wygrywać. Jeśli chcesz być postrzegany jako mistrz to nie można przechodzić obok meczu. A jeśli wynik nie jest ważny to na jaką cholerę grali nasi podstawowi zawodnicy ? Czemu Ranieri nie posprawdzał innych graczy/taktyki ? Taka Barcelona z góry zapowiedziała że da pograć młodzieży, wynik jest nieważny. I co ? Zagrali młodzieżowcy plus zmiennicy, grali ofensywny i efektowny futbol. Dostali 2-3 ? Co z tego, kibice wyszli ze stadionu zadowoleni, bo z chęcią pooglądali młodzież i trochę składnych akcji. A kibice Juve co dostali ? beznadziejny i nudny remis i zero "atrakcji personalnych".
Spoko, możesz mieć inne zdanie. Szanuje to, jeśli Tobie pasują takie "mecze" to ok. Ja widzę to inaczej i tyle
Spoko, możesz mieć inne zdanie. Szanuje to, jeśli Tobie pasują takie "mecze" to ok. Ja widzę to inaczej i tyle
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
- Drugo ufficialmente
- Juventino
1to wkoncu z 1 czy 2 miejsca awans jak real wygral 3 do 0??
Co do meczu to nie stał na wysokim poziomie, ale dla mnie sie liczy wyjscie z 1 miejsca i tyle w tym temacie czas na Milan.
- Kubba
- Juventino
Meczu nie oglądałem, ale nie miałem jak
Szkoda 2pkt... BATE to nie żadna potęga a w drugim meczu nie potrafimy wygrac z nimi :oops:
Przynajmniej nam nie strzelili bramki. Żal Giovinco. Chyba za duża presja, ale kto wie? Jedynie On sam.
A co do tego kto z którego miejsca awansuje, to wg. oficjalnej strony UEFA, to My zajeliśmy 1 miejsce:
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... 01411.html

Przynajmniej nam nie strzelili bramki. Żal Giovinco. Chyba za duża presja, ale kto wie? Jedynie On sam.
A co do tego kto z którego miejsca awansuje, to wg. oficjalnej strony UEFA, to My zajeliśmy 1 miejsce:
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... 01411.html
- Gotti
- Juventino
Ten stojący na żenująco niskim poziomie mecz to już historia i nawet nie będę tu za dużo o tym pisał, bo po prostu nie ma o czym. Jedynie wspomne o Giovinco. Panowie karne to loteria, presja itd. , więc osobiście nie mam za złe Sebie, że tego nie strzelił - mały niesmak pozostaje. To, że nie trafił może go tylko bardziej zmotywowac do ciężkiej pracy.
Forza Juve!
Czekamy na Milan!

Forza Juve!
Czekamy na Milan!
- kornknot
- Qualità Juventino
Oczywiście, że karne to presja, ale większośc tu mówi o sposobie strzelania Seby. Strzelił jak chłopek z podwórka, w ogóle się nie przyłożył. Machnął se nogą i złapał się za głowę. Bawić to się można przy 4-0 a nie jak gramy o pierwsze miejsce w grupie i remisujemy. Dziwi mnie czemu Pavel nie podszedł do karnego.
Przeraża mnie jakim składem musimy grać, jedyne co było pozytywnego w tym meczu to fakt, że udało nam sie wyjśc z 1 miejsca i to że Zanetti wrócił.
Miejmy nadzieje, że na Milan będzie gotowy Mauro i Vincenzo.
Przeraża mnie jakim składem musimy grać, jedyne co było pozytywnego w tym meczu to fakt, że udało nam sie wyjśc z 1 miejsca i to że Zanetti wrócił.
Miejmy nadzieje, że na Milan będzie gotowy Mauro i Vincenzo.