LM (Gr. H) [06]: JUVENTUS 0-0 BATE
- darek
- Juventino
Legro chyba pauzuje za kartki.Kuzminski pisze:Mam nadzieje na to ze jedna polowe zagra Mellberg a jedna Legro, zeby nie narazac Olofa na kontuzje (odpukac), bo tak to kim zagramy w srodku? Grygera?![]()
Myślę, że Ranieri powinien dać sobie pograć rezerwowym. Ja bym to widział tak:
.....Manninger......
Grygera....Mellberg......Chiellini....De Ceglie
Marchionni...Marchisio...Sissoko...Giovinco...
............Amauri..........Iaquinta(kontuzja?).
I 3pkt dla nas.
- Vojtimar
- Juventino
Ja bym chciał żeby Juve awansowało z pierwszego miejsca to jasne. Niech nie lekceważą Bate. Byłoby fajnie gdyby Alex i Iaquinta wpisali sie na liste strzelców i podbili sobie bramki w LM. Może któryś zostałby królem strzelców
jeśli by nam dobrze poszło w tym sezonie.
BTW czy mógłby mi ktoś powidzieć kiedy i o której jest losowanie 1/8? Zawsze było chyba jeden lub dwa dni po ostatnich meczach grupowych ale wolałbym się upewnić

BTW czy mógłby mi ktoś powidzieć kiedy i o której jest losowanie 1/8? Zawsze było chyba jeden lub dwa dni po ostatnich meczach grupowych ale wolałbym się upewnić
Z Juve na dobre i złe!
- Niasty
- Juventino
Stahoo pisze:------------------------Manninger-------------------------
Grygera--------Mellberg-------Chiellini--------Molinaro
Giovinco-----Sissoko----Marchisio/Zanetti---De Ceglie
------------------Amauri-------Iaquinta-----------------
Giovinco ustawiłbym jako cofniętego napastnika razem z Iaquintą, bo to jest zdecydowanie pozycja dla niego. Co potwierdził mecz z Lecce, gdy zaczął schodzić na skrzydło to grał coraz gorzej. Jednak takie zestawienie Seby równa się z tym, że na prawej stronie zmuszeni zostalibyśmy do oglądania Marchionniego, a tego chyba nie chcemy
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2008, 17:56 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 51134.htmlMetfan pisze:
19.12 z tego powodu ze puefa gra pozniej i losowanie jest zawsze w 1 dniu
- Gigi Buffon
- Juventino
Raczej nie może dać szansy takim zawodnikom jak Ariaudo czy Rossi, bo chyba nie zostali zgłoszeni do rozgrywek. Zresztą po nim się można wszystkiego spodziewać.
Ależ może dać !
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Venomik
- Juventino
Legro chyba pauzuje za kartki.
............Amauri..........Iaquinta(kontuzja?).
Pozwolę sobie na małą kryptoreklamę:Giovinco-----Sissoko----Marchisio/Zanetti---De Ceglie
------------------Amauri-------Iaquinta-----------------
Powołania tutaj.
Z powołanych przed meczem wylecą dwa nazwiska, bedą to więc pewnie Nocchi oraz D'Elia, przynajmniej tak doświadczenie każe wnioskować.
Dirty mind
- Corcky
- Juventino
LM chyba zawsze kodują(?)Push3k pisze:Jak te chamskie chamy nie zakodują to oglądnę.tabo89 pisze: mecz na żywo w TV:
RAI Due
Zastanawiam się czy zagra Zanetti od początku. Chyba nadszedł już czas jego powrotu na boisku. Ale raczej byłbym skłonny wytypować Nedveda obok Marchisio. Zanetti powinien zmienić w trakcie meczu Nedveda. Wydaje mi się, że tak właśnie będzie.
Tak to widzę;
Manninger
Grygera - Mellberg - Legro - Molinaro
MM - Marchisio - Nedved - De Ceglie
Amauri - Del Piero
Ciekaw jestem jak tam stan zdrowia Iaquinty. Mógłby spokojnie grać w takim meczu obok Del Piero. Jeśli na środku ma grać niedefensywny pomocnik Nedved to nie wierzę, żeby po lewej flance hasał Seba. W takiej sytuacji wiadomo co gwarantuje De Ceglie. Czekamy na dobry występ Del Piero i rehabilitację Marchionniego. Może wchodzący z drugiej linii Nedved ukuje też rywala. Seba w trakcie albo za De Ceglie albo za DP.
Jest jeszcze opcja, ze Giovinco jednak szanse dostanie.
Gramy wówczas trzema, bardziej defensywnie niż ofensywnie, ustawionymi pomocnikami : MM - Marchisio - Nedved i operującym za plecami dwójki napastników Giovinco.
Ewentualny remis, bądź porażka mogłyby mocno popsuć nam nastroje przed arcyważnym meczem z Milanem. Warto więc wygrać, przynajmniej jedną bramką. Mecz z Milanem będzie zupełnie inny, więc dzisiaj styl nie jest ważny w ogóle.
- Niasty
- Juventino
Tak patrzę na naszą kadre i widzę, prezentuje się co by tu nie mówić przeciętnie... No, ale mniejsza z tym. Nie wiele oczekuje po tym spotkaniu, podejdę do niego bez większych emocji, zresztą tak jak do meczu z Zenitem. Jedyne na co licze to to, że Ranieri da szanse rezerwowym, nie mam nic przeciwko by wystąpili tacy piłkarze jak Esposito czy Ariaudo. Mimo wszystko wydaje mi się, ze skład będzie wyglądał tak:
---------------Manninger--------------------
Grygera----Mellberg----Chiellini---Molinaro
Marchionni----Zanetti---Marchisio---De Ceglie
---------------------------Giovinco-----------
--------------------Del Piero------------------
Martwi mnie to, że bez Camora nasza prawa strona praktycznie nie istnieje, bo nie dość, że Marchionni jest ze "szkła" to jeszcze prezentuje letnią formę
A tak poza tym to szczególnie liczę na występ Zanettiego, ciekaw jestem jak wygląda jego forma po kontuzji.
---------------Manninger--------------------
Grygera----Mellberg----Chiellini---Molinaro
Marchionni----Zanetti---Marchisio---De Ceglie
---------------------------Giovinco-----------
--------------------Del Piero------------------
Martwi mnie to, że bez Camora nasza prawa strona praktycznie nie istnieje, bo nie dość, że Marchionni jest ze "szkła" to jeszcze prezentuje letnią formę
A tak poza tym to szczególnie liczę na występ Zanettiego, ciekaw jestem jak wygląda jego forma po kontuzji.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
A ja powiem, że się wielkiego widowiska nie spodziewam dzisiaj i nie liczę na to, że wygramy tez mecz wysoko. Takie też powinno być założenie... dlaczego? Dlatego, że przez meczem z Milanem powinniśmy nieco odpocząć. Chciałbym zobaczyć jakiś bardziej eksperymentalny skład, nie ciągle to samo. Jeśli z kimś można takie rzeczy probować to właśnie z takimi drużynami, gdzie gramy o nic... Co gdyby zagrali obok siebie Amauri, Del Piero i Giovinco. Ustawienie z Nedvedam na środku, któremu też dałbym odpocząć zmieniając go w przerwie np. za Zanettiego, który skoro się znalazł na ławce, to powinien być gotowy do gry.
Tak czy inaczej, forza Juve!
Tak czy inaczej, forza Juve!
- gawron
- Juventino
Przed chwilą włączyłem transmisje meczu na onecie i już pokazują jak się rozgrzewają na murawie.. Ale ja z czym innym.. Spoglądam na lewo, gdzie widnieje skład Juventusu na mecz, a tam miła niespodzianka:
13 Manninger
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
11 Nedved
20 Giovinco
21 Grygera
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
Alex zmieni go zapewne w drugiej połowie, żeby się rozgrzać przed Milanem. Fajnie, że Ranieri dał jeszcze trochę odpocząć Alex'owi i tym samym nie miał innej opcji: musiał(!) postawić na Giovinco
13 Manninger
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
11 Nedved
20 Giovinco
21 Grygera
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
Alex zmieni go zapewne w drugiej połowie, żeby się rozgrzać przed Milanem. Fajnie, że Ranieri dał jeszcze trochę odpocząć Alex'owi i tym samym nie miał innej opcji: musiał(!) postawić na Giovinco

- stahoo
- Juventino
Ciekawe ustawienie na boisku, Ranieri chyba zadziwił wszystkich
:
--------------Manninger--------------
Grygera---Legro----Mellberg--Molinaro
MM-----Zanetti-------Nedved--De Ceglie
-------Amauri------------Giovinco------
PS. Zainwestowąłem w onet i narazie mi się opłaca
edit. 4 minuty do meczu a na trybunach może z 5000 osob :roll:

--------------Manninger--------------
Grygera---Legro----Mellberg--Molinaro
MM-----Zanetti-------Nedved--De Ceglie
-------Amauri------------Giovinco------
PS. Zainwestowąłem w onet i narazie mi się opłaca

edit. 4 minuty do meczu a na trybunach może z 5000 osob :roll:
- Joshua
- Juventino
Zapewne dostane kartkę, ale to dla tych co nie mają gdzie obejrzeć meczyk
http://www.iraqgoals.com/en/ch5.html
http://www.iraqgoals.com/en/ch5.html
- Donnie
- Juventino
Mamy wyraźną przewagę, z której narazie mao wynika. Giovinco i Amauri popisali się kilkoma blyskotliwymi zagraniami. Prawe skrzydlo mamy zwichnięte chyba, bo nie lata. Defensywa narazie bez zarzutu.
Myślę że skończy się na 1:0 dla nas, bo widac że nasi to zdecydowanych ataków się nie palą.
Myślę że skończy się na 1:0 dla nas, bo widac że nasi to zdecydowanych ataków się nie palą.