Kadra Polski na mecze z Łotwą i Szwecją. Będzie łomot!:(
- Ironek
- Juventino
Bramkarze: Jerzy Dudek (Liverpool FC, Anglia), Maciej Nalepa (Karpaty Lwów, Ukraina), Grzegorz Szamotulski (Amica Wronki).
Obrońcy: Jacek Bąk (RC Lens, Francja), Tomasz Hajto (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela, Belgia), Krzysztof Ratajczyk (Austria Wiedeń), Tomasz Kłos (FC Koeln, Niemcy), Marcin Baszczyński i Mariusz Jop (obaj Wisła Kraków).
Pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Jacek Krzynówek i Mariusz Kukiełka (obaj FC Nuernberg, Niemcy), Tomasz Zdebel (VfL Bochum, Niemcy), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern, Niemcy), Radosław Kałużny (Bayer Leverkusen, Niemcy), Bartosz Karwan (Hertha Berlin, Niemcy), Radosław Sobolewski (Groclin Grodzisk Wlkp.), Mirosław Szymkowiak (Wisła Kraków)
Napastnicy: Artur Wichniarek (Hertha Berlin, Niemcy), Emmanuel Olisadebe (Panathinaikos Ateny, Grecja), Paweł Kryszałowicz (Amica Wronki), Maciej Żurawski (Wisła Kraków)
Podkreśleni to zawodnicy którzy moim zdaniem nie powinni grać w kadrze
Beznadzieja- znowu dostaniemy baty.
Źródło: www.LEGIALIVE.pl
Obrońcy: Jacek Bąk (RC Lens, Francja), Tomasz Hajto (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela, Belgia), Krzysztof Ratajczyk (Austria Wiedeń), Tomasz Kłos (FC Koeln, Niemcy), Marcin Baszczyński i Mariusz Jop (obaj Wisła Kraków).
Pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Jacek Krzynówek i Mariusz Kukiełka (obaj FC Nuernberg, Niemcy), Tomasz Zdebel (VfL Bochum, Niemcy), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern, Niemcy), Radosław Kałużny (Bayer Leverkusen, Niemcy), Bartosz Karwan (Hertha Berlin, Niemcy), Radosław Sobolewski (Groclin Grodzisk Wlkp.), Mirosław Szymkowiak (Wisła Kraków)
Napastnicy: Artur Wichniarek (Hertha Berlin, Niemcy), Emmanuel Olisadebe (Panathinaikos Ateny, Grecja), Paweł Kryszałowicz (Amica Wronki), Maciej Żurawski (Wisła Kraków)
Podkreśleni to zawodnicy którzy moim zdaniem nie powinni grać w kadrze
Beznadzieja- znowu dostaniemy baty.
Źródło: www.LEGIALIVE.pl
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2003, 23:54 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yari
- Juventino
hehehhehe widze że nienawidzimy Wisły Kraków hehehhe. Zgodze sie co do Szamotulskiego , Kukiełki i Lewandowskiego. Ale stary teraz nie ma lepszego polskiego napastnika oprócz Żurawskiego ( nie licząc Olego bo już zapomniałem jak gra). Baszczyński to bardzo dobry obrońca , Kryszałowicz może nie impopnuje jak dawniej ale jego doświadczenie sie liczy.
- Ironek
- Juventino
Masz rację wisły nie lubię, ale moim zdaniem żurawski w kadrze nie zrobił nic a miał już tyle szans, że chyba starczy, baszczyński to samo, a jop wogóle się nie nadaje bo to cienias. najlepszy POLSKI napastnik to SAGANOWSKI i nie wiem dlaczego głupi Janas go nie powołałYari pisze:hehehhehe widze że nienawidzimy Wisły Kraków hehehhe. Zgodze sie co do Szamotulskiego , Kukiełki i Lewandowskiego. Ale stary teraz nie ma lepszego polskiego napastnika oprócz Żurawskiego ( nie licząc Olego bo już zapomniałem jak gra). Baszczyński to bardzo dobry obrońca , Kryszałowicz może nie impopnuje jak dawniej ale jego doświadczenie sie liczy.

- Yari
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze:Masz rację wisły nie lubię, ale moim zdaniem żurawski w kadrze nie zrobił nic a miał już tyle szans, że chyba starczy, baszczyński to samo, a jop wogóle się nie nadaje bo to cienias. najlepszy POLSKI napastnik to SAGANOWSKI i nie wiem dlaczego głupi Janas go nie powołałYari pisze:hehehhehe widze że nienawidzimy Wisły Kraków hehehhe. Zgodze sie co do Szamotulskiego , Kukiełki i Lewandowskiego. Ale stary teraz nie ma lepszego polskiego napastnika oprócz Żurawskiego ( nie licząc Olego bo już zapomniałem jak gra). Baszczyński to bardzo dobry obrońca , Kryszałowicz może nie impopnuje jak dawniej ale jego doświadczenie sie liczy.,a jak bym zwracał uwagę na to że nie lubie wisły to bym skreślił Szymkowiaka i Kosowskiego(który powinien być na rezerwie , a w 1 składzie oczywiście najlepszy Polski pomocnik Krzynówek)
Oki teraz moja kolej. Masz racje:) , jesli chodzi o to że Żurawski marnuje strasznie dużo okazji w reprezentacji ale ja licze że sie przełamie. Baszczyński to średniak fakt , ale ktoś ktoś Głowackiego musi zastąpić.Saganowski , hmmm nie wypowiem sie bo dawno go niewidziałem w akcji ale fakt faktem ostatnio błyska nawet nieźle na niebie piłkarzy:):)
- Sadek
- Juventino
Zgadzam się Jacek powinien grać i Sagan mój skład:
Dudek-Żewłakow,Hajto,Bak,Baszczyński-Karwan,Zdebel,Sobolewski,Krzynówek-Wichniarek,Olisadebe(Kryszałowicz,Żurawski)
Wichniar typowy napastnik tylko z kim by dobrze mu sie grało?
Dudek-Żewłakow,Hajto,Bak,Baszczyński-Karwan,Zdebel,Sobolewski,Krzynówek-Wichniarek,Olisadebe(Kryszałowicz,Żurawski)
- Ironek
- Juventino
Ok jeśli Żurawski się przełąmie i będzi egrał tak jak w wiśle to może grać w kadrze, a Głowacki jest chyba teraz najlepszym Polskim obrońcą i może go zastąpić tylko Zieliński i Bąk.Yari pisze:Marcin-IRONEK pisze:Masz rację wisły nie lubię, ale moim zdaniem żurawski w kadrze nie zrobił nic a miał już tyle szans, że chyba starczy, baszczyński to samo, a jop wogóle się nie nadaje bo to cienias. najlepszy POLSKI napastnik to SAGANOWSKI i nie wiem dlaczego głupi Janas go nie powołałYari pisze:hehehhehe widze że nienawidzimy Wisły Kraków hehehhe. Zgodze sie co do Szamotulskiego , Kukiełki i Lewandowskiego. Ale stary teraz nie ma lepszego polskiego napastnika oprócz Żurawskiego ( nie licząc Olego bo już zapomniałem jak gra). Baszczyński to bardzo dobry obrońca , Kryszałowicz może nie impopnuje jak dawniej ale jego doświadczenie sie liczy.,a jak bym zwracał uwagę na to że nie lubie wisły to bym skreślił Szymkowiaka i Kosowskiego(który powinien być na rezerwie , a w 1 składzie oczywiście najlepszy Polski pomocnik Krzynówek)
Oki teraz moja kolej. Masz racje:) , jesli chodzi o to że Żurawski marnuje strasznie dużo okazji w reprezentacji ale ja licze że sie przełamie. Baszczyński to średniak fakt , ale ktoś ktoś Głowackiego musi zastąpić.Saganowski , hmmm nie wypowiem sie bo dawno go niewidziałem w akcji ale fakt faktem ostatnio błyska nawet nieźle na niebie piłkarzy:):)
Napisałeś że Sagan powinien grać, ale nie napisałeś go w swoim składzie???Sadek pisze:Zgadzam się Jacek powinien grać i Sagan mój skład:
mój skład to:
Dudek(Boruc)-Żewłakow, Bąk, Głowacki, Hajto- Karwan(Sokołowski I), Szymkowiak, Burkhardt, Krzynówek- Saganowski, Olisadebe(Wichniarek)
Moim zdaniem z łotwą będzie remis a ze Szwecją 0-2

- Mnich87
- Juventino
Sagan może grać, narazie lepszego od Żurawskiego nie ma, ale po co ten Kukiełka albo Żewłakow, przecież on nic w klubie gra a Janas na niego stawia, tak jak ślpo wierzy, że Olisadebe przyjedzie na kadrę i wciąż go powołuje.
Moj skład
Dudek-Stolarczyk Hajto Bąk Baszczyński-Kosowski Szymkowiak Sobolewski albo Zdebel-Wichniarek Zurawski
Moj skład
Dudek-Stolarczyk Hajto Bąk Baszczyński-Kosowski Szymkowiak Sobolewski albo Zdebel-Wichniarek Zurawski
Now known as DonMenello
- Andy
- Juventino
Muszę się wypowiedzieć .
Należy podkreśliś jeszcze - TOMASZ HAJTO ( zastąpcie "a" na "u")
Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać . Nie będę komentował formy tego zawodnika , ale swoim zachowaniem nie zasługuje na grę w kadrze . Olał kadrę i wypiął się na Bońka bo mu cytuję " nie pasowała atmosfera" . Teraz powraca WIELKA GWIAZDA prowincjonalnej drużyny i jako niezastąpiony kapitan reprezentacji twierdzi , że Oli olewa kadrę , jakby jego wyroki o czymkolwiek świadczyły , poza tym , że jes zwykłym chamem .
Mam nadzieję , że Oli powróci w wielkim stylu do kadry i nakopie w #### Hajcie .
Należy podkreśliś jeszcze - TOMASZ HAJTO ( zastąpcie "a" na "u")
Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać . Nie będę komentował formy tego zawodnika , ale swoim zachowaniem nie zasługuje na grę w kadrze . Olał kadrę i wypiął się na Bońka bo mu cytuję " nie pasowała atmosfera" . Teraz powraca WIELKA GWIAZDA prowincjonalnej drużyny i jako niezastąpiony kapitan reprezentacji twierdzi , że Oli olewa kadrę , jakby jego wyroki o czymkolwiek świadczyły , poza tym , że jes zwykłym chamem .
Mam nadzieję , że Oli powróci w wielkim stylu do kadry i nakopie w #### Hajcie .
- Rybeq
- Juventino
Eh Ci kibice LegiiMarcin-IRONEK pisze: najlepszy POLSKI napastnik to SAGANOWSKI i nie wiem dlaczego głupi Janas go nie powołał,a jak bym zwracał uwagę na to że nie lubie wisły to bym skreślił Szymkowi

Wg. Mnie lepsi są :
-Kuźba
-Żurawski
-Wichniarek (którego niecierpię ale grać to on potrafi :-)
-Mięciel
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Villya
- Juventino
eeee tam jak zwykle go coś boli......kadra zupełnie nie jest zgrana...zawodnicy nie rozumieją sie dość dobrze na boisku.......Żurwski traci wiele okazji ale przynajmniej je ma....z drugiej strony jeśli za każdym razem je wali....ale powinien przynajmniej zagrać z 40 minut ... razem z Kosowskim na boisku... :?
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....