Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- juveluck
- Juventino
Ja musze powiedziec ze ten transfer mnie cieszy. Raz ze chealse po zakupie francuza nie bedzie napewno juz chciala kupic Davidsa. A dwa Real stracil zawodnika ktory odwalal czarna robote, ktory zatrzymywal ataki przeciwnikow. Widac bylo w Turynie jaki Real byl bez radny bez niego. Ale jest tez zly aspekt rosnie nam ogromny przeciwnik w Europie. Chelsea staje sie drugim Realem pod wzgledam polityki transferowej. Moga byc bardzo niebezpieczni.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Notch
- Juventino
Cambiasso nie zastapi Makalele. Uwazam ze Makalele byl najwazniejszym pilkazem Realu. Bez niego mieli zawsze problemy z zaczeciem ataku. Jeszcze ta ich boska defensywa. Oni wogole nie wyprowadza teraz pilki z wlasnej polowy. I po co ta super pomoc i atak. Napastnicy przekonaja sie jak to ciezko zyc pez podan. A pan Perez moze sie udlawic swoimi slowami "Ze lepiej wygrac 6:5 niz 1:0". Beda teraz wtapiac 5:1
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- juve21
- Juventino
Myślę podobnie.Na początku śmialem się z tego Ruska i mowiłem sobie z czym do ludzi:) Teraz widze że montuje on silną ekipe ktora może w niedługim czasie porządnie namieszać.....
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- YoUri`
- Qualità Juventino
Co tu duzo mowic- edzie ciekawiej w europie bo przybyla kolejna swetna druzyna.... wiadomo kazdy chce zeby Juve wygrywalo ale ja rowniez bardzo bym chcial zeby pilka europejska byla bardziej wyrownana... no i zeby pojawila sie wreszcie jakas polska druzyna 

- Andy
- Juventino
" Szalony Ivan" wcale nie jest taki szalony . Nie porywa się na Zidana , a na Makalele , który będzie bardziej przydatny konstruowanej przez niego drużynie . Wygląda na to , że decyzje są przemyślane .
Bardzo , ale to bardzo jestem ciekawy jak to wszystko się potoczy .
Bardzo , ale to bardzo jestem ciekawy jak to wszystko się potoczy .
- Yuwe
- Juventino
No dobra , Chelsea jest silna ale poczekajmy na wyniki w eropejskich pucharach , ktore wcale nie musza nadejsc w tym roku. Mysle ze naprawde silnym teamem moga sie okazac za rok. W tym sezonie beda mocni napewno ale Europy nie zwojuja. A tak na marginesie to sie troche penialem ze Juve moze wpasc na Chelsea . W sumie mogliby na nich trafic ale jeszcze nie w grupie.
- bartol
- Juventino
Ty chyba żartujesz, że Cambiasso, albo Backham zagrają jako defensywni!!!Pavel pisze:Pamiętaj, że mają jeszcze Cambiasso, a jeśli będzie miał kontuzje to zawsze mogą Beckhama wystawić jako defensywnego pomocnika.Alex pisze:To Real będzie już całkiem bez defensywy!!!
A z drugiej strony moim zdaniem to największy błąd Realu jaki mogli popełnić!!!
JUVE RULLEZ!!!

- Rasi
- Qualità Juventino
Kurcze nie dobrze ! Po pierwsze chelsea robi sie NAPRAWDE silna, a po drugie Real ma już pieniądze na Ayale. Jak mówił prezydent Realu jeśli tylko uda im sie sprzedać kilku piłkarzy to pomyślą o obronie. Sprzedali już kilku a teraz 20 mln za Elemele. Toż to wystarczy żeby kupić 2 niezłych obrońców. Mam nadzieje, że ich nie kupią 

- Pavel
- Juventino
Z Beckhamem to żartujębartol pisze:Ty chyba żartujesz, że Cambiasso, albo Backham zagrają jako defensywni!!!Pavel pisze:Pamiętaj, że mają jeszcze Cambiasso, a jeśli będzie miał kontuzje to zawsze mogą Beckhama wystawić jako defensywnego pomocnika.Alex pisze:To Real będzie już całkiem bez defensywy!!!
A z drugiej strony moim zdaniem to największy błąd Realu jaki mogli popełnić!!!

- JUVEFANE_10
- Juventino
o ayali mogą pomarzyć valencja go nie sprzedajeRasi pisze:Kurcze nie dobrze ! Po pierwsze chelsea robi sie NAPRAWDE silna, a po drugie Real ma już pieniądze na Ayale. Jak mówił prezydent Realu jeśli tylko uda im sie sprzedać kilku piłkarzy to pomyślą o obronie. Sprzedali już kilku a teraz 20 mln za Elemele. Toż to wystarczy żeby kupić 2 niezłych obrońców. Mam nadzieje, że ich nie kupią
JESTEM OSZUSTEM