Premier League
- Effe
- Bawarczyk
CR jest niesamowity. Też nie przepadam za jego płaczliwym stylem i kreowaniem siebie na megagwiazdę (te miny, gesty :roll:) ale trzeba mu przyznać, że jest dobry.
A propos lalusiowania - on ma taką klatę, że chyba nikt z Juve nie może się z nim równać
A propos lalusiowania - on ma taką klatę, że chyba nikt z Juve nie może się z nim równać

- Fred_juve
- Juventino
CR wedlug mnie jest az taki swietny :-D ale to tylko moje zdanie :-D dla mnie to lalus ktory sie lansuje :-D po za tym czesto w waznych meczach zawodzi,hmm CR nie płacze? hmm byle jaki faul i odrazu pretensje i łezki w oczach :-D Treze miał łzy po przegranym meczu a nie jak ktos go popchnął itp :-D aha Staho ja specjalnie pisze Christanek 
- Fred_juve
- Juventino
strzela duzo bramek ale..średniakom,nie zebym sie czepial ale jak sie trafi silniejszy rywal to zawodzi...,znacie drugiego takiego piłkarza który by tak grał pod siebie i którego by tak nie lubili inni piłkarze(Dostał baty od Van Nisterlooya,Rooney by go pobił).Albo ten jego drybling,albo mu pilke odbieraja albo na aut wychodzi
- stahoo
- Juventino
No i co z tego że strzela średniakom? W zeszłym sezonie strzelił 42 gole. Niewielu piłkarzy na świecie zbliża się do połowy tego wyniku. A nie od dzis wiadomo, ze mistrzostwo przegrywa się gubiąc punkty na remisach ze średniakami. Tak więc piłkarz idący, że tak powiem na ilość a nie jakość goli to skarb.
PS. Chciałbym mieć w Juve piłkarza grającego pod siebie strzelającego w sezonie 40 goli
PS 2. W ostatnich 120 meczach strzelił... 75 goli :shock:
PS. Chciałbym mieć w Juve piłkarza grającego pod siebie strzelającego w sezonie 40 goli

PS 2. W ostatnich 120 meczach strzelił... 75 goli :shock:
- Szymek
- Juventino
No tak... gdyby w Juve ktoś strzelałby średniakom w tamtym sezonie to scudetto byłoby nasze. Gdy trafi się silniejszy rywal, to oczywiste, że Ronaldo może zawodzić, gdyż defensywa rywala skupia się na wyłączeniu go z gry, proste. Daje to wówczas okazję do wykazania się reszcie drużyny, podczas gdy Portugalczyk skupia na sobie oczy obrońców. Co do sympatii... Ronaldo przecież nikt nie musi kochać, wystarczy, że szanuje, a na szacunek właśnie, zasługuje z pewnością. To jakim jest człowiekiem średnio mnie interesuje, na boisku jest świetny. Po prostu chcesz umniejszyć jego umiejętności, bo wiesz, za nieudane dryblingi złotej piłki się nie dostaje... Obecnie jest to piłkarz nietuzinkowy, możnaby rzec - kompletny. Gdyby tylko jego mentalność i psychika pociągnęła za umiejętnościami piłkarskimi ma szanse stać się piłkarzem wszech czasów.Fred_juve pisze:strzela duzo bramek ale..średniakom,nie zebym sie czepial ale jak sie trafi silniejszy rywal to zawodzi...,znacie drugiego takiego piłkarza który by tak grał pod siebie i którego by tak nie lubili inni piłkarze(Dostał baty od Van Nisterlooya,Rooney by go pobił).Albo ten jego drybling,albo mu pilke odbieraja albo na aut wychodzi
Nie pałam wielką sympatią do Portugalczyka, ale są rzeczy, które trzeba przyznać, jest piłkarzem genialnym, świetny strzelec i drybler.
- Effe
- Bawarczyk
Sprawdź ile razy CR7 ratował tyłek United w meczach ze średniakamiFred_juve pisze:strzela duzo bramek ale..średniakom,nie zebym sie czepial ale jak sie trafi silniejszy rywal to zawodzi

- Fred_juve
- Juventino
no a wazne mecze gra beznadziejnie :-D wedlug mnie on wcale nie jest taki swietny Dopóki nie zacznie grac dobrze w meczach o stawkę,nawet karnego nie strzelil w finale LM :-D ale wiadomo kazdemu sie zdarzy,zresztom nie tylko jak tak uwazam bo zdania sa podzielone,podobnie bylo z Beckhamem nie ktotrzy mowili ze dobry nie ktorzy ze zly... to ze strzelil 42 bramki kto ktos musial mu podawac te pilki :-D dzieki Rooneyowi strzela tyle bramek a Rooney pozostaje w cieniu christianka
kolo ma potencjał,ale go nie wykorzystuje bo jest typową zapatrzona w siebie gwiazdeczka, zamiast rozgrywac,podawać częściej i asystować pomaga tylko przeżucając piłkę w dalsze sektory boiska
Szymek-mnie tam zlota pilka nie interesuje bo dla mnie jest mało warta,chocby dlatego ze tacy zawdonicy jak Del Piero czy Raul nie dostali jej a napewno zasluzyli :-D Szacunek dla christianka? he chyba zartujesz,prywatnie to on jest żałosny a jako pilkarz? hmm czesto symuluje,beczy na boisku i tez czasami nie ładnie zachowuje sie na boisku albo jego wypowiedz po meczu Man-Roma,ze podobno zawodnicy Romy blagali Man zeby im wiecej bramek nie strzelac hehe a portugalia ostatnio z brazylia przegrala 6-2 ciekawy jestem czy on prosil brazylijczykow zeby nie strzelali bramek :-D
kolo ma potencjał,ale go nie wykorzystuje bo jest typową zapatrzona w siebie gwiazdeczka, zamiast rozgrywac,podawać częściej i asystować pomaga tylko przeżucając piłkę w dalsze sektory boiska
Szymek-mnie tam zlota pilka nie interesuje bo dla mnie jest mało warta,chocby dlatego ze tacy zawdonicy jak Del Piero czy Raul nie dostali jej a napewno zasluzyli :-D Szacunek dla christianka? he chyba zartujesz,prywatnie to on jest żałosny a jako pilkarz? hmm czesto symuluje,beczy na boisku i tez czasami nie ładnie zachowuje sie na boisku albo jego wypowiedz po meczu Man-Roma,ze podobno zawodnicy Romy blagali Man zeby im wiecej bramek nie strzelac hehe a portugalia ostatnio z brazylia przegrala 6-2 ciekawy jestem czy on prosil brazylijczykow zeby nie strzelali bramek :-D
- Gotti
- Juventino
Fred_juve piszesz takie głupoty, że aż żal mnie ściska.
Ten słaby "christianek" jak go nazwałeś jest obecnie jednym z najlepszych piłkarzy na świecie i nie wiem co ma do tego jego charakter, żel na włosach itp. Jest piłkarskim geniuszem, a złota piłka którą dostał mówi sama za siebie.
Ten słaby "christianek" jak go nazwałeś jest obecnie jednym z najlepszych piłkarzy na świecie i nie wiem co ma do tego jego charakter, żel na włosach itp. Jest piłkarskim geniuszem, a złota piłka którą dostał mówi sama za siebie.
- Fred_juve
- Juventino
Gotti na teamt złotej pilki juz pisalem :-D zresztom nie chce mi sie juz pisac,uwazam ze christianek to lalus i beksa i ze wcale nie jest taki dobry a co o nim uwazam jako pilakrz juz pisalem :-D kazdy ma swoje zdanie i tyle :-D Pozdrawiam :-D
- Niasty
- Juventino
Szacunek dla christianka? he chyba zartujesz,prywatnie to on jest żałosny a jako pilkarz?
Poproś Ronaldo o autograf dla mnie, plis :rotfl:
Co za tobą przemawia, nienawiść, głupota? Myśle, że to i to.
Tak pewnie. Przecież 42 bramki strzelił dupą, a 8 asyst w poprzednim sezonie to też czysty przypadek. Ba 20 asyst w sezonie 2006/07 to też tylko głupie szczęście. Ach... szkoda, że nasi piłkarze nie mają takiego farta

- D-Rose
- Juventino
Fred, zmien zawartosc rubryki "Skad" ok?
zeby nie bylo OT, mimo ze mnie pajac wnerwia ogolnie swoja osobą(zachowaniem wygladam), to chetnie bym go w Juventusie zoabczyl, jest genialny i nie ma co temu zaprzeczac na sile tak jak to proboje robic fred.
zeby nie bylo OT, mimo ze mnie pajac wnerwia ogolnie swoja osobą(zachowaniem wygladam), to chetnie bym go w Juventusie zoabczyl, jest genialny i nie ma co temu zaprzeczac na sile tak jak to proboje robic fred.
- Fred_juve
- Juventino
Niasty widze ze za duzo gazet i okładek ogladasz z christankiem i dlatego ten podzwi dla niego? :-D VirusT ja rowniez mam taka prosbe :-D zmien rubryke :-D gdyby byl genialny to by waznych meczach gral rowniez genialnie prawda?:) christanka nie chcialbym zobaczyc w Juve bo nie lubie pajacow i lalusiow :-D po za tym taki genialny jest a słabiutki Bronowicki go robil jak chcial :-D i tyle w temacie :-D
- D-Rose
- Juventino
tyle ze ja w przeciwienstwie do ciebie nie pisze w kazdym kolejnym poscie farmazonów takich jak Ty i sie nie osmieszam tak jak Ty.
Co do bronowickiego, jak masz go porownywac do CR, to powiedz mi gdzie jest Bronowicki teraz? Ten co go zacmil w jakze wielkiej ilosci meczów, calym jednym. Gdzie on jest? Wiesz raz na rok to i kura pierdnie, wiec przestan porownywac Ronaldo do Grzeska.
Faktów nie zmienisz, strzelil ponad 40 bramek w zeszlym sezonie, sory kolego, wsyztskich nie strzelił ogórkom typu West Bromwich Albion czy tez Blackburn Rovers.
Finał Ligi Mistrzów. Gdyby nie wlasnie on, to by Manchaster nawet by nie mail szansy dojsc do serii rzutów karnych. Grał słabo. hmm ale bramke piekną strzelił. co z tego ze karnego nie strzelił. widac ze mu szczescie sprzyjało i genialny Anelka tez nie strzelil, wiec reasumujac gdyby nie Ronaldo, ManU nie zdobyloby Ligi Mistrzów.
Zaraz pewnie podasz przyklad EURO 2008. Ok, nie gral w jakis genialny sposob. ale sory grac caly sezon na pelnych obrotach i miec po 70 meczów w sezonie i jeszcze blyszczec na EURO? Wybacz, ale on nie jest predatorem zeby przez caly okres byc w genialnej formie.
Ciekaw jestem kogo Ty uwazasz za najlepszego pilkarza swiata. I jakich ty uzyjesz orgumentów na poparcie swojej tezy. tylko nie uzywaj takich
"Wg mnei najlepszy jest Torres" czemu? "Bo tak"
Slucham Cie
PS: do czego to doszlo ze ja Ronaldo bronie :roll: :roll:
Co do bronowickiego, jak masz go porownywac do CR, to powiedz mi gdzie jest Bronowicki teraz? Ten co go zacmil w jakze wielkiej ilosci meczów, calym jednym. Gdzie on jest? Wiesz raz na rok to i kura pierdnie, wiec przestan porownywac Ronaldo do Grzeska.
Faktów nie zmienisz, strzelil ponad 40 bramek w zeszlym sezonie, sory kolego, wsyztskich nie strzelił ogórkom typu West Bromwich Albion czy tez Blackburn Rovers.
Finał Ligi Mistrzów. Gdyby nie wlasnie on, to by Manchaster nawet by nie mail szansy dojsc do serii rzutów karnych. Grał słabo. hmm ale bramke piekną strzelił. co z tego ze karnego nie strzelił. widac ze mu szczescie sprzyjało i genialny Anelka tez nie strzelil, wiec reasumujac gdyby nie Ronaldo, ManU nie zdobyloby Ligi Mistrzów.
Zaraz pewnie podasz przyklad EURO 2008. Ok, nie gral w jakis genialny sposob. ale sory grac caly sezon na pelnych obrotach i miec po 70 meczów w sezonie i jeszcze blyszczec na EURO? Wybacz, ale on nie jest predatorem zeby przez caly okres byc w genialnej formie.
Ciekaw jestem kogo Ty uwazasz za najlepszego pilkarza swiata. I jakich ty uzyjesz orgumentów na poparcie swojej tezy. tylko nie uzywaj takich
"Wg mnei najlepszy jest Torres" czemu? "Bo tak"
Slucham Cie
PS: do czego to doszlo ze ja Ronaldo bronie :roll: :roll:
- Niasty
- Juventino
Niasty widze ze za duzo gazet i okładek ogladasz z christankiem i dlatego ten podzwi dla niego?
"Miszczu" :lol: , a gdzie ja ten podziw ukazuje dla niego? Trzeba nie znać się na futbolu żeby nie zauważyć, że Ronaldo to znakomity piłkarz. Czy ty naprawdę myślisz, że te wszystkie wyczyny Ronaldo to dzieło przypadku, szczęścia czy innych pierdół, które co rusz wypisujesz?
A byłbym zapomniał:
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:rotfl:
Nie będe już z tobą dyskutował, bo każde twoje argumenty przypominają walenie grochem o ścianę.