LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2008, 23:49

Przynajmniej możemy się spodziewać, że teraz odpuszczą już sobie starania o Amauriego.
Swoją drogą, bardzo byłem ciekawy, gdzie odejdzie Holender. Teraz będzie prawdziwy sprawdzian jego umiejętności, ciekawe jak się spisze.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 01:46

Przynajmniej możemy się spodziewać, że teraz odpuszczą już sobie starania o Amauriego.
A starali się w ogóle o niego na poważnie?
Chyba nie, bo te rzekome 50 mln to kpina. Amauri połowy tej kwoty nie jest wart.

Huntelaar - według mnie to strzał w 10, ale nie ma się co zapędzać; boisko zweryfikuje wszystko :)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 05:15

deszczowy pisze:Najlepsza para piwotów, jaka grała w Realu, to Makelele i Geremi. Amen.
WTF? :O człowieku...
Geremi zapchajdziura? Geremi grał na różnych pozycjach, Geremi grał mało, Geremi nie odgrywał roli w ważnych meczach, zamiast Geremiego na środku pomocy grał Conceicao, wcześniej Redondo, a jeśli Real grał na 1 piwota to przy Makelele operował Guti. Czym ci zaimponował Geremi, że takie teorie prawisz?
kamilu_87 pisze:Tylko co do tych Holendrów w drużynie...nie przypomina wam sie Barca z początku lat 2000 ? Bracia de Boer, Kluivert, Overmars,Bogarde, Reizeger , van Gaal na ławce...i chyba tez wszyscy pamietają jak sie to skonczyło dla Barcy, czy taki sam los czeka Real ? :prochno:
Nie należy utożsamiać holenderskiej Blaugrany, która zdobyła dublet i mistrzostwo rok później, z Barcą późniejszą, do której trafiały takie wynalazki jak Saviola, Riquelme czy Quaresma.

Mam nadzieję, że Huntelaar okaże się takim samym "podwórkowcem" jak Quaresma, Van der Meyde, czy Afonso Alves. To znaczy - na ligowym podwórku mogę wszystko, w silnej lidze mogę guzik.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2008, 10:43 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 10:15

Miś Coccolino pisze:Nie należy utożsamiać holenderskiej Blaugrany, która zdobyła dublet i mistrzostwo rok później, z Barcą późniejszą, do której trafiały takie wynalazki jak Saviola, Riquelme czy Quaresma.
Utkwił mi w pamięci jeden mecz Ligi Mistrzów gdzie 80tys. widzów na Camp Nou wyciągneło białe chusteczki i zaczeło machać van Gaalowi :prochno:
Fajny obrazek ;)

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 15:18

deszczowy pisze: Najlepsza para piwotów, jaka grała w Realu, to Makelele i Geremi. Amen.
Właśnie deszczowy, mógłbyś to rozwinąć? Nie pomyliłeś go przypadkiem z Conceicao?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 16:27

Hunter w Realu...Królewscy będą już mieć najlepszych Holendrów w swoim składzie...No cóż...Mnie doprawdy zaczyna poważnie irytować to,że wielkie kluby Europy po raz kolejny się wzmocnią w zimowym okienku transferowym,a my ponownie pozostaniemy na lodzie... :/ I tu nawet nie chodzi o to,aby klub zakupił kolejnego napastnika,ale ogólnie mam tu na myśli wzmacnianie składu...Jak bardzo denerwują mnie wypowiedzi chociażby Gigliego,który zapytany o możliwość styczniowych transferów z uśmiechem odpowiada-"nic wielkiego się nie wydarzy-naszymi transferami będzie powrót Treze i Gigiego"...Toż to żałosne,w jaki sposób myśli prezes zarządu...Patrząc pod tym kątem będziemy najlepiej wzmocnioną ekipą Europy,gdy po kontuzjach powrócą Zanetti,Brazzo,Zebina,Knezevic,Poulsen czy wspomniana już dwójka...Raz kolejny przyjdzie nam patrzeć z zazdrością,jak inne kluby wzmacniają klasowi gracze,natomiast nasz zarząd ponownie pozostanie biernym obserwatorem... :angry:

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 16:47

mrozzi pisze:Hunter w Realu...Królewscy będą już mieć najlepszych Holendrów w swoim składzie...No cóż...Mnie doprawdy zaczyna poważnie irytować to,że wielkie kluby Europy po raz kolejny się wzmocnią w zimowym okienku transferowym,a my ponownie pozostaniemy na lodzie... :/ I tu nawet nie chodzi o to,aby klub zakupił kolejnego napastnika,ale ogólnie mam tu na myśli wzmacnianie składu...Jak bardzo denerwują mnie wypowiedzi chociażby Gigliego,który zapytany o możliwość styczniowych transferów z uśmiechem odpowiada-"nic wielkiego się nie wydarzy-naszymi transferami będzie powrót Treze i Gigiego"...Toż to żałosne,w jaki sposób myśli prezes zarządu...Patrząc pod tym kątem będziemy najlepiej wzmocnioną ekipą Europy,gdy po kontuzjach powrócą Zanetti,Brazzo,Zebina,Knezevic,Poulsen czy wspomniana już dwójka...Raz kolejny przyjdzie nam patrzeć z zazdrością,jak inne kluby wzmacniają klasowi gracze,natomiast nasz zarząd ponownie pozostanie biernym obserwatorem... :angry:
Przesadzasz. Po pierwsze to Huntelaar jest na razie jedynym głośnym transferem, po drugie ten zarząd jest tak niełsowny, że mozna się wszystkiego spodziewać, po trzecie - jesteśmy wicelidserami bez: Poulsern,a Zanettiego, Treze, Gigiego, Salihamidzica, a do tego Camor dopiero co wrócił. Jezli nasze podpory z zeszłego sezonu będą grały jak rok temu nie widze potrzeby ściągać niczego nowego, tym bardziej, że nie ma kogo kupić... Ofensywnego pomocnika nie chcą, bocznych obrónców - raczej nie ma takich do wyjęcia w środku sezonu. W sumie jest pewien Hiszpan, który mi się marz, ale jezli nie zobaczę go w stycnziu - płakac nie będę.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 17:02

Zdaję sobie sprawę,że radzimy sobie nadzwyczaj dobrze-2 lokata w lidze,do tego praktycznie pewne 1 miejsce w grupie "H" LM...Chodzi tu jednak o podejście zarządu...Mam na myśli chociażby znalezienie następcy dla Pavla,który nie prezentuje się już tak jak niegdyś i nie ma się co oszukiwać,ale najprawdopodobniej po tym sezonie zakończy karierę...Do tego rzeczywiście dochodzi brak ofensywnego pomocnika-nie wiem,w jaki sposób sytuację analizuje zarząd,skoro ich zdaniem takiego gracza nie potrzebujemy...Mamy fantastycznych napastników,do tego solidnych graczy defensywnych-nie ma jednak nikogo,kto w sprawny sposób łączyłby te formacje...Mieliśmy już z tym niejednokrotnie znaczący problem,chociażby w tym sezonie,gdy w niektórych spotkaniach raził brak efektywnej gry w ataku...Wtedy to zazwyczaj piłkarze posyłali futbolówkę górą...Obecna sytuacja drużyny jest zarządowi zdecydowanie na rękę-wcześniej nie mieli jakichkolwiek argumentów-teraz brak zakupów tłumaczą brakiem konieczności wzmacniania składu,bo w końcu zespół radzi sobie znakomicie...

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 17:07

mrozzi pisze:Mam na myśli chociażby znalezienie następcy dla Pavla,który nie prezentuje się już tak jak niegdyś i nie ma się co oszukiwać,ale najprawdopodobniej po tym sezonie zakończy karierę
No właśnie po sezonie, ale na przykład zaklepanie Schweinsteigera byłoby dla Ciebie satysfakcjonujące jako zastapienie Pavla, bo to że Czecha trzeba kimś zastapić jest bezdyskusyjne, co potwierdza sam Pavel. Jesli chodzi o ofensywnego pomocnika to juz napisałem, zarząd ani Ranieri nie chcą takiego i chyba dobrze, choć to juz temat na zupełnie inną dyskusję.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 17:13

W moim przekonaniu Schweinsteiger byłby znakomitym graczem na tę pozycję...Lepszego wyboru nie widzę.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 17:27

mrozzi pisze:W moim przekonaniu Schweinsteiger byłby znakomitym graczem na tę pozycję...Lepszego wyboru nie widzę.
Ja widzę, ale nas nie stać.

Edit:
Radek_88 pisze:Przypominam, ze temat nosi nazwe 'Wszystko o Realu Madryt'.
...i jeśli zdecydujemy się już na Bastiana, czeka nas prawdopodobnie batalia o zawodnika z Realem Madryt, który to klub cierpi obecnie na brak prawoskrzydłowych i jest Niemcem zainteresowany
http://transfermarkt.de/de/forum/154/ge ... zeige.html
8)
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2008, 23:48 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 17:28

Przypominam, ze temat nosi nazwe 'Wszystko o Realu Madryt'.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 23:23

Czy moglby mi kots przyblizyc pojedynki Juve-Barca Barca-Juve chodzi mi o statystyki kto ile meczy wygral/przegral super by bylo jak by byly do tego bramki zdobyte/stracone z gory WILKIE DZIEKI :!: :)

PS. moze temat troche odświeze bo jak zobaczylem kiedy zostal doany ostatni post to sie za glowe chwyciłem :P :doh:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2008, 23:26

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2008, 14:27

Mrozzi pisze:Hunter w Realu...Królewscy będą już mieć najlepszych Holendrów w swoim składzie...No cóż...Mnie doprawdy zaczyna poważnie irytować to,że wielkie kluby Europy po raz kolejny się wzmocnią w zimowym okienku transferowym,a my ponownie pozostaniemy na lodzie...

Transfer Huntelaara jest jak na razie jedynym "poważnym wzmocnieniem wielkiego klubu europy" więc nie wiem po co ten lament. Zresztą okienko zimowe jeszcze się nie zaczęło. Wiem "Secco to...", "Secco tamto...", ale na razie nie ma co stękać, na ocene naszego zarządu przyjdzie czas.
Poza tym bardzo możliwe, że gdyby nie kontuzja RvN transferu Klaasa by teraz nie było.
Raz kolejny przyjdzie nam patrzeć z zazdrością,jak inne kluby wzmacniają klasowi gracze,natomiast nasz zarząd ponownie pozostanie biernym obserwatorem...

Akurat w styczniowym okienku transferowym nie przypominam sobie takiej sytuacji. W tym okresie nie dokonuje się wielkich transferów tylko sprowadza się piłkarzy potrzebnych do uzupełnienia składu.
Do tego rzeczywiście dochodzi brak ofensywnego pomocnika-nie wiem,w jaki sposób sytuację analizuje zarząd,skoro ich zdaniem takiego gracza nie potrzebujemy...

Nie tyle ofensywnego, ale takiego, który będzie umiał te piłkę rozegrać. Xabi Alonso byłby idealny.

Mam na myśli chociażby znalezienie następcy dla Pavla,który nie prezentuje się już tak jak niegdyś i nie ma się co oszukiwać,ale najprawdopodobniej po tym sezonie zakończy karierę

No właśnie, po sezonie. Może do tego czasu Juve znajdzie następce Nedveda.

Obrazek
ODPOWIEDZ