Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 13:55

Chelsea Londyn pozyskała nowego piłkarza! Francuskie Girondins Bordeaux ogłosiło, że Alexei Smertin opuści klub i przejdzie do Anglii w tym tygodniu.

Rosyjski gwiazdor był jednym z kluczowych celów transferowych właściciela Chelsea - Roman'a Abramovich'a. "Niebiescy" pozyskali reprezentanta Rosji za 3,4 mln funtów.

"Po kilku dniach dyskusji, Alexei Smertin przeszedł do Chelsea, po trzech latach cudownych występów w klubie." - ogłosiła oficjalna strona Bordeaux.

"W tych trzech latach, Smertin rozegrał 85 spotkań i zawsze prezentował taką samą chęć zwycięstwa, taką samą odwagę i takie same przekonanie."

"Piłkarski klub Le Girondins de Bordeaux chciałby życzyć Alexeiowi Smertinowi, wszystkiego najlepszego."

źródło : Planetfootball.com

JESTEM OSZUSTEM
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 13:59

hmm ciekawe ile to juz pilkarzy roznych narodowsci gra w Chelsea :) - prawdziwa mieszanka :) PO jakiemu mowi do nich trener :)

FORZA JUVE
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 14:44

Ten Abramowicz to jakiś psychpata, ile on tego kupił wkońcu okaże sie żę on też zbankrutuje to narazie jest zabawa ale powoli przeradza sie w opsesje i nie wiadomo jak sie to skończy!!!!![/code]

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 15:38

Ambramowicz ma tyle w portfelu. Dał mi by sto tysiaków funtów i bym mogł se odpoczywać, nic nie robi, w chłodne piwko w cieniu pić. Ale naprawde z dnia na dzień Chelsea Londyn jest coraz mocniehjsza. Ma coraz bardziej wyrownany, a przytym utalentwnany skałd. Ranieri powrowadzi ich na szczyty , lae Juve i tak bedzie najmocniejsze. :D Abramowicz buduje druzyne na wysokim europejskim poziomie. Jesli bedzie cierpliwy i madry :!: to napewno uda mu się zbudować dzięki temu i oczywiście kasy zespo.ł, który bedzie mu sprawiał duzo przyjemności.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 15:53

No ja nie ukrywam ze powoli zaczynam z przerazeniem patrzec na kolejne transfery Abramowicza. Chelsea juz w pierwszym meczu ligowym z Liverpoolem udowodnila ze z takim skladem jest zagrozeniem dla wszystkich, ale i tak jestem swiecie przekonany ze JUVE bedzie w tym sezonie nie tylko najlepsze ae Wloszech ale i w Europie.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 16:30

nom ja tez mysle ale chealsy zapomniala o jednym najwiekszym szczegole zapomniala sprowadzic jakiegos dobrego trenera bo ten trener raczej watpie zeby on ich wszystkich zgral !!

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 16:37

Rzeczywiście Chelsea posiada coraz silniejszy skład, ale sądzę że wielkim błędem jest strach przed tym zespołem. Są to jeszcze mimo wszystko gracze dobrzy technicznie ale zupełnie ze sobą nie zgrani- a nazwiska nie grają na boisku. Dlatego mam nadzieję że nie będziemy obserwować czegoś w rodzaju strachu przed "lwami Abramowicza"- tak jak w lidze hiszpańskiej widać wyraźny strach przed rEALEM. "Nie taki diabeł straszny jak go malują :twisted: :!: "

Agnieszka

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 16:43

hehh kolejny bardzo dobry zawodnik w Chelski...

jak juz mowilem gdzie indziej, the blues maja wszelkie papiery by wygrac z kazdym, nawet z realem czy juve.

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:05

Chelsea Londyn, a konkretnie Rosjanin Roman Abramowicz, nowy właściciel klubu, nie zwalnia tempa zakupów. Jak poinformował jeden z serwisów sportowych nowym nabytkiem angielskiej drużyny jest piłkarz Realu Madryt - Claude Makelele!

"Królewscy" zarobią na tym transferze 20 milionów euro.

Oba kluby doszły do porozumienia w Monaco, gdzie wczoraj odbyło się losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów.

Reprezentant Francji powinien dzisiaj podpisać kontrakt z Chelsea

żródło : sport.onet.pl
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2003, 12:39 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:14

To Real będzie już całkiem bez defensywy!!!

Wadzgi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:33

No i bardzo ladnie jak kupili Makalele to teraz jzu nei potrzebuja NAszego Edgara:]]]]]] wiec zostanie unas.. mam nadzieje :?

Waca
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:37

Nie wiem czy to jest już potwierdzone, ale jak tak to ktoś w Realu prowadzi fatalną politykę transferową.I ciekawe czemu Real jest faworytem bukmacherów w LM?

Now known as DonMenello
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:41

Jasna cholera , chelsea sie naprawde robi silna. Makalele był łączony przecież z Juve całkiem niedawno. Szkoda, liczyłem że przwędruje do nas:(:(.

Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:43

Alex pisze:To Real będzie już całkiem bez defensywy!!!
Pamiętaj, że mają jeszcze Cambiasso, a jeśli będzie miał kontuzje to zawsze mogą Beckhama wystawić jako defensywnego pomocnika.

daras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 12:47

chelsea robi sie naprawde silna... jak tak dalej pójdzie moze dostac sie do czołówki europejskich klubów... ciekawe jak real bedzie sobie radzil bez obrony i makalele :D mam nadzieje ze odpadna w fazie grupowej :D

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
ODPOWIEDZ