Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS
- TornereteTornereteSerieB!
- Juventino
od razu trafilem na inteligentnego
na dzień dobry
ale co mogłem oczekiwać
jestem tu przecież tylko gościem
Twoi koledzy Juventini których poznaliśmy w Mediolanie to byli tacy jacyś bardziej normalni, kulturalni i wogóle
Ale na forum pełno trolli także to chyba norma
Żeby porównać kulturę i zachowanie pomiędzy kibicami we Włoszech i w Polsce, tu u nas nawet na mecz nie trzeba iść... wystarczy forum
Tam jakoś w tych samych sklepach pod stadionem ludzie kupują koszulki czy to Interu i Juventusu... nie muszą się przy tym wyzywać
Tornerete Serie B!
Poz

C'e Solo L'Inter...
- pan Zambrotta
- Juventino
Chyba już nie ma sensu kłócić się o tę akcję. Jedni widzą tak, inni siak. Mojego zdania nic nie zmieni-mogł interweniować.Łukasz pisze:Mimo że facet ma torinowską przeszłość - jest świetnym zmiennikiem Buffona, lepszego nie trzeba. I pokazał to również w tym meczu.Miś Coccolino pisze: Po drugie - chciałbym serdecznie pozdrowić Manningera. Solidny zmiennik Buffona, taak?... tylko powiedzcie mi czemu zamiast łapać piłkę, która turlała sie metr od niego, wolał pogadać sobie z sędzią liniowym?
A że nie złapał tej piłki? To była setka, to musiało wpaść. A że wpadło w tak komiczny sposób - trudno.
Mellberg?Łukasz pisze:Wydaje się, że ranga tego meczu obu przerosła. W przypadku Marchisio można to zrzucić na karb doświadczenia, a raczej jego braku, ale już niepewność Legro... Hmm... jednak potrzebujemy nowego stopera...Miś Coccolino pisze: Po trzecie - bardzo słabo Legrottaglie. Nie mogę uwierzyć.
.
.
Po szóste - miernota Marchisio.
Zapata?
- stahoo
- Juventino
http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=1445Miś Coccolino pisze:Mellberg?
sytuacja Floro Floresa z meczu Juve-Udinese
http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=1426
gol Fiorentiny
Mellberg to niestety gracz dobry... ale jako rezerwowy

- pan Zambrotta
- Juventino
Równie dobrze na ławkę powinien powędrować Chiellini we wrześniu jak i Legro po ostatnich meczach.stahoo pisze:http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=1445Miś Coccolino pisze:Mellberg?
sytuacja Floro Floresa z meczu Juve-Udinese
http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=1426
gol Fiorentiny
Mellberg to niestety gracz dobry... ale jako rezerwowy
A prawda jest taka, że Szwed był ostoją defensywy w meczu z Zenitem, początek sezonu też miał niezły (mecze z Udinese czy Sampdorią). Nie skreślaj za pojedyncze błędy, bo byś musiał wszystkich skreślić.
- Mati
- Juventino
A jedną stronę tematu wcześniej było:Miś Coccolino pisze: Równie dobrze na ławkę powinien powędrować Chiellini we wrześniu jak i Legro po ostatnich meczach.
A prawda jest taka, że Szwed był ostoją defensywy w meczu z Zenitem, początek sezonu też miał niezły (mecze z Udinese czy Sampdorią). Nie skreślaj za pojedyncze błędy, bo byś musiał wszystkich skreślić.
Miś Coccolino pisze:Po drugie - chciałbym serdecznie pozdrowić Manningera. Solidny zmiennik Buffona, taak?... tylko powiedzcie mi czemu zamiast łapać piłkę, która turlała sie metr od niego, wolał pogadać sobie z sędzią liniowym?

Nie chce się czepiać, chcę tylko zauważyć, że tak jak do Mellberga nie powinniśmy mieć większych pretensji (za grę w środku) tak i do Manningera. Tym bardziej, że ten drugi prezentuje się w mojej opinii nadspodziewanie dobrze.
- pan Zambrotta
- Juventino
ale się czepiasz :>Mati pisze:A jedną stronę tematu wcześniej było:Miś Coccolino pisze: Równie dobrze na ławkę powinien powędrować Chiellini we wrześniu jak i Legro po ostatnich meczach.
Miś Coccolino pisze:Po drugie - chciałbym serdecznie pozdrowić Manningera. Solidny zmiennik Buffona, taak?... tylko powiedzcie mi czemu zamiast łapać piłkę, która turlała sie metr od niego, wolał pogadać sobie z sędzią liniowym?
Nie chce się czepiać, (...)
Problem polega na tym, że błąd Manningera rozpatruję w innych kategoriach. Mellberg popełnił błąd w grze, Manninger walnął głupa zamiast w ogóle grać.Mati pisze:chcę tylko zauważyć, że tak jak do Mellberga nie powinniśmy mieć większych pretensji (za grę w środku) tak i do Manningera. Tym bardziej, że ten drugi prezentuje się w mojej opinii nadspodziewanie dobrze.
Nie wybaczę mu tego!!!!!

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zawsze mogłeś trafić na idiotę i to na dowidzenia, nooo ale by się lepiej rozmawiało, no nie?TornereteTornereteSerieB! pisze:od razu trafilem na inteligentnegona dzień dobry
Bynajmniej nieporszonym, więc nie wiem czego oczekiwałeś (oczekujesz)?TornereteTornereteSerieB! pisze:ale co mogłem oczekiwaćjestem tu przecież tylko gościem
![]()
Może po prostu nie rozmawiałeś z nimi na forach interentowcyh? Więcej emotikonek użyj - będziesz fajniejszy.TornereteTornereteSerieB! pisze:Twoi koledzy Juventini których poznaliśmy w Mediolanie to byli tacy jacyś bardziej normalni, kulturalni i wogóleAle na forum pełno trolli także to chyba norma
![]()
Powiem tak, jak się mentalność ludzi w Polsce nie podoba to zawsze można wyjechać w inne miejsce, gdzie Cię każdy dobrze zrozumie, przytuli, nie zwyzywa za poglądy i wogóle.TornereteTornereteSerieB! pisze:Żeby porównać kulturę i zachowanie pomiędzy kibicami we Włoszech i w Polsce, tu u nas nawet na mecz nie trzeba iść... wystarczy forumTam jakoś w tych samych sklepach pod stadionem ludzie kupują koszulki czy to Interu i Juventusu... nie muszą się przy tym wyzywać
A może to był jeden ze sposobów gry, którego nie znamy? Błędy się zdarzają, wiadomo, że bramkarz ma grać do końca, ale przy całej tej akcji cała defensywa nie spisała się dobrze, a obarczanie całą winą Manningera jest niedorzeczne.Miś Coccolino pisze:Problem polega na tym, że błąd Manningera rozpatruję w innych kategoriach. Mellberg popełnił błąd w grze, Manninger walnął głupa zamiast w ogóle grać.Mati pisze:chcę tylko zauważyć, że tak jak do Mellberga nie powinniśmy mieć większych pretensji (za grę w środku) tak i do Manningera. Tym bardziej, że ten drugi prezentuje się w mojej opinii nadspodziewanie dobrze.
Nie wybaczę mu tego!!!!!