Wyjad do Turynu - relacje
- D-Rose
- Juventino
omg ale masz problem nie czytaj :lol: nikt ci nie każe
a za to co powiedziales to ostro po ryju powinienes dostac ale to takie moje osobiste zdanie
albo spadaj do niemiec i bedziesz mial swiety spokoj czy sie wstydzic za to czy nie... sory <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie na goscia :evil:
a co Dionizosa
na przyszlosc dobrze wiedziec takie rzeczy
napewno sie kiedys przydadza, alkohol to podstawa dobrej zabawy 

a za to co powiedziales to ostro po ryju powinienes dostac ale to takie moje osobiste zdanie

a co Dionizosa
na przyszlosc dobrze wiedziec takie rzeczy

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2008, 20:38 przez D-Rose, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dionizos
- Juventino
Jesli idzie o zakup alkoholu, to ja mam zawsze ze soba doskonale zorganizowana ekipe loogistyczna, ktorej czlonkowie zdazyli wypowiedziec sie w tym temacie
. Co do atrakcji turystycznych, to oprocz widoku z Mole i kilku przyjemnych uliczek, Turyn niewiele oferuje
.

- stahoo
- Juventino
Pożartowac nie mozna? ^^Tavarisz_Saszka pisze:Stary, ja denaturat bez popity jadę. A na zagrychę ciasteczka z alkoholem...To Ty bez popity zawsze jedziesz? Shocked
A ta na serio to wstydzę się, że jestem polakiem jak czytam takie wypowiedzi.
- Abi
- Juventino
Właśnie po to chodziłem do Policealnej Szkoły Logistyki, żeby nigdy nie zaskoczył mnie zamknięty monopol. Nadmienię, żeby nie oftopikować, że wywalili mnie, bo w czasie egzaminów akurat... chlałem w Turynie(na piazza Castello, grudzień, Lazio). :PDionizos pisze:(...) mam zawsze ze soba doskonale zorganizowana ekipe logistyczna,
- piter_b
- Juventino
Najlepiej to niech spie ... do Rosji , nick akurat tam by pasowałAbdul_BN.pl pisze:Do Niemiec lepiej, tam się szybciej o Polszy zapomina i można bez przeszkód się nabijać z "tych leniwych złodziei samochodów".To do Anglii jedź tam się nie będziesz wstydził.

- white_wolv
- Juventino
To u Was w Rosji nie pijecie niby ? A moze zenujace dla Ciebie jest to ze we Włoszech czasem zamykaja sklepy z alkoholem ?Tavarisz_Saszka pisze:ŻenadaJa polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze
Jakby powiedzial Łaskawie Nam Panujący : "To jest Rosyjska prowokacja!"
Co do Turynu polecam wjazd windą na Mole.Tego sie nie zapomina.
- Abi
- Juventino
Z tego co pamiętam, to z Twoich zalotów nic nie wyszło, bo w końcu nie weszlimy na samą górę...Dionizos pisze:Nie zapomina to sie podrywania brzydkiej pani od windy.
@Marina
Bujnij się pod Delle Alpi, zanim je całkiem rozbiorą.
- kornknot
- Qualità Juventino
Fajnie sobie offtopujecie widzę, wszyscy dobrze się bawią z wyjątkiem autorki tematu, która od założenia tematu sie nie wypowiedziała i wątpie, żeby jeszcze jakaś interesująca wiadomośc dostała. Zamykam.