Wyjad do Turynu - relacje

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Marina

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2008, 16:41

W niedługim czasie zamierzam wybrać się do Turynu na mecz Juve. W związku z tym chciałabym, żeby inni którzy już byli na takim wyjeździe poradzili mi , gdzie warto sie wybrać, gdzie w Turynie znajdują się miejsca związane z Juve, gdzie zakupić bilet na mecz itd. :) Z góry wszystkim dziękuję :wink:

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2008, 16:58

Marina pisze:gdzie zakupić bilet na mecz itd. :)
niech zgadnę... na stadionie :?: :roll:

Obrazek
misza

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 13:43

ja polecam via Daneo:D sklep typowo kibicowski z wszystkim co związane z grupą Drughi,zbankrutowałem sie tam ale było warto:D a poza tym oczywiście via Garibaldi,czyli oficjalny sklep Juve(szkoda że taki drogi:/ )pzdr i powodzonka:D

piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 19:11

misza pisze:,zbankrutowałem sie
w jakim to jezyku ?? :rotfl:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 19:23

Ja polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze. Poza tym nie nalezy kupowac biletow na metro, bo nie sprawdzaja :D.

Locke

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 19:49

Ja polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze. Poza tym nie nalezy kupowac biletow na metro, bo nie sprawdzaja Very Happy.
A ja z całego serca polecam Tobie zakupić mózg, bo twój to już nie bardzo. Pzdr.

Ach jak ja bym pojechał do Turynu.

Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 19:55

Widzisz synu, nie znasz realiów Turynu, a już pouczasz doświadczonego, poczciwego kolegę. Nieładnie :naughty:

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:00

Tavarisz_Saszka pisze:
Ja polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze. Poza tym nie nalezy kupowac biletow na metro, bo nie sprawdzaja Very Happy.
A ja z całego serca polecam Tobie zakupić mózg, bo twój to już nie bardzo. Pzdr.

Ach jak ja bym pojechał do Turynu.
No właśnie - najpierw byś pojechał, potem byś się odzywał. Kolega Tomek K. ma 100% racji jeśli chodzi o turyńskie metro. Przy okazji chciałbym z miejsca przypomnieć, że patent na wejście na peron znalazłem ja! :P

Locke

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:03

Widzisz synu, nie znasz realiów Turynu, a już pouczasz doświadczonego, poczciwego kolegę. Nieładnie
No właśnie - najpierw byś pojechał, potem byś się odzywał. Kolega Tomek K. ma 100% racji jeśli chodzi o turyńskie metro. Przy okazji chciałbym z miejsca przypomnieć, że patent na wejście na peron znalazłem ja! :P
Hej, kurde, nie chodziło mi o metro bo gówno o tym wiem. O to chodziło:
Ja polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze
Żenada :(

Obrazek
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:13

Tavarisz_Saszka pisze:Hej, kurde, nie chodziło mi o metro bo u diabła o tym wiem. O to chodziło:
Ja polecam kupic alkohol zanim zamkna wszystkie sklepy i nie zapominac o popicie, bo pozniej zawsze sa placze
Ale co Cię tak zniesmacza? Taka prawda - nie sposób znaleźć wieczorem w centrum sklep z polską wódką.

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:21

Tavarisz_Saszka pisze:
Widzisz synu, nie znasz realiów Turynu, a już pouczasz doświadczonego, poczciwego kolegę. Nieładnie
Hej, kurde, nie chodziło mi o metro bo ### o tym wiem. O to chodziło:

No dla mnie to też jest żenujące, że w tak dużym mieście nie można wieczorem alkoholu dostac. No, ale cóż jak Tomek wyżej napisał trzeba się przygotowac na to, bo można się nie mile zaskoczyc!

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:23

Tavarisz_Saszka pisze:
To Ty bez popity zawsze jedziesz? :shock:

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:26

Marina pisze:W niedługim czasie zamierzam wybrać się do Turynu na mecz Juve. W związku z tym chciałabym, żeby inni którzy już byli na takim wyjeździe poradzili mi , gdzie warto sie wybrać, gdzie w Turynie znajdują się miejsca związane z Juve, gdzie zakupić bilet na mecz itd. :) Z góry wszystkim dziękuję :wink:
Jeśli chodzi o część turystyczną to TU masz temat o samym mieście, atrakcje, zabytki itd zebrane w całość, swego czasu się wloski, Alexxxxx, Ultras i milanistka nieco produkowali i chwała im za to :) Warto poczytać.

Tavarisz_Saszka pewnie tylko drogie wina pija :prochno:

Obrazek
Locke

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:28

To Ty bez popity zawsze jedziesz? Shocked
Stary, ja denaturat bez popity jadę. A na zagrychę ciasteczka z alkoholem...

A ta na serio to wstydzę się, że jestem polakiem jak czytam takie wypowiedzi.

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2008, 20:32

Tavarisz_Saszka pisze:
To Ty bez popity zawsze jedziesz? Shocked
Stary, ja denaturat bez popity jadę. A na zagrychę ciasteczka z alkoholem...

A ta na serio to wstydzę się, że jestem polakiem jak czytam takie wypowiedzi.
To już chyba Twój problem i jakiś kompleks, bo ja bez względu na to co robią inni nigdy nie wstydziłbym sie , że jestem Polakiem. Mógłbym się najwyżej wstydzić tego, że ktoś coś robi. Poza tym uważam, ze robisz problem z niczego, bo chłopaki nie napisali niczego złego. Gdybyś się nie odezwał, to rozmowa na temat alkoholu dawno by się skończyła, krótka rada i już.

Zablokowany