Giggi i Pavel wybrani najlepszymi piłkarzami!:)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 23:35

BIGGI pisze:
malutki pisze:Najlepsza bramka sezonu : gol Figo ( Real-MU)

hmm zupełnie nie pamiętam tej bramki....moze mnie ktoś oświecić ??
To było jakoś po lewej stronie boiska i Figo chyba chciał wrzucać, ale mu się jakoś tak dziwnie piłka zakręciła i wpadła cieniasowi- barthezowi za plecy :D

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 23:37

Bardzo sory za dwa takie same posty, ale wydawało mi się, że pierwszego nie wysłałem :oops: :oops: :oops: SORRRRY

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 23:46

BIGGI pisze:
malutki pisze:Najlepsza bramka sezonu : gol Figo ( Real-MU)

hmm zupełnie nie pamiętam tej bramki....moze mnie ktoś oświecić ??
To byl pofinal w Madrycie. figo zszedl na lewo mniej wiecej rog pola karnego i zakrecil pilke na dlugi slupek.
Jezeli chodzi o bramke to po prostu inaczej byc nie moglo. Jak to mowi Borek Gigi to gigant bramki
Nedved zostal doceniony i to bardzo cieszy, nie wyobrazam sobie zeby kto inny mogl odebrac ta nagrode. Gra i poswiecenie naszego Pavelka zostalo zauwazone
Jetesem niesety zawiedziony jezeli chodzi o obrone. Carlos :?: Juz predzej Maldini niz on, ale najbardziej ze wszystkich to thuram zaslugiwal, nie rozumiem dlaczego nie zostal wybrany
No i najcenniejsza nagroda dla najbardziej wartosciowego pilkarza. Spodziewalem sie ze przypadnie Nedvedowi, troche mnie dziwi ze nie on ja zagrnol. Ale wcale mnie to nie smuci dostal ja nasz Buffon, co tylko potwierdza ze zdane Kahn, czy inny tam nie ma mozliwosci sie z nim rownac. To poprostu niedoscigniony wzor bramkarski. Jestem pewien ze kiedys bedzie wielka legenda pilki noznej
A no i jeszce trener. wiadomo kto powinien dostac to wyroznienie. Wygrana Ancelottiego jest spwodowana jest wylacznie zwyciestwem milanu. nie zostala tu docieniona praca przez cale rozgrywki( tu najlepszy byl Lippi) a jeden(niesety najwaznijszy) mecz.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 00:04

Mile mnie zaskoczyła ta informacja. Bo choć spodziewałem się po cichu laurów dla graczy Juve, to sądziłem że znowu zgraną wszystko Ci z klubów których niecierpię... :twisted: MVP dla Buffona zasłużone choć ja przyznałbym je Nedvedowi choćby za mecz MU-Juve kiedy graliśmy praktycznie rezerwą i Nedvedem :wink:

Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 00:15

Wiem, że powinienem się cieszyć, ale nie potrafię :( Na pewno Buffon to fenomenalny bramkarz, jednak według mnie nie zasłużył na nagrodę MVP.Nie mogę pojąć, dlaczego on dostał tą nagrodę.Wszyscy dobrze wiemy, że najlepszym zawodnikem zeszłego sezonu był Nedved.To głównie naszemu Pavelkowi zawdzięczamy Scudetto i finał ligi mistrzów.Nie zrozumcie mnie źle, nie chcę umniejszać klasy Buffona.Uważam, że Nedved jest piłkarzem nie do zastąpienia, i Juventus bez niego mało by znaczył.Oczywiście Giggi był bardzo ważnym zawodnikiem drużyny.Jednak jest wielu wielkich bramkarzy, którzy mogliby grać fantastycznie w Juve zamiast niego.A Pavla nie zastąpi nikt, nawet Zidane, Aimar, Veron , Ballack...Wolałbym już, żeby wygrał van Niestelrooy niż Buffon, bo teraz mam rozdarte serce, :(Nie obraźcie się na mnie, napisałem po prostu to co czuję :)

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 00:19

I tak trzymać GIGGI moja krew!!!!!! Juve najlepsze jest!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 00:23

Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie mówią że Buffon nie jest najlepszym obrońcą świata Mnie to już przyprawia o ból głowy
A w pełni zasłużona nagroda dla Buffona Nedveda van Nisterloya Ancelottiego Chociaż bardzo nie lubie ani van Nisterloya ani Ancelottiego to w sumie zasłużyli na nagrode Co z tego że Ancelotti i Milan wygrał Lige Mistrzów fuksiarsko ale wygrali Chociaż ciężko mi to przez gardlo przechodzi ale Ancelotti był najlepszym trenerem poprzedniego sezonu ale nie nawidziłem go nie nawidze i nigdy go nie polubie
Nie zasłużył na nagrode Carlos zdecydoawanie lepszy był Thuram

Zawsze Wierni ! ! !
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 00:53

Olszan pisze:Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie mówią że Buffon nie jest najlepszym obrońcą świata Mnie to już przyprawia o ból głowy
A ja wiem...bo jest bramkarzem a nie obrońcą.... :wink: :D

zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 01:27

NO SPOKO TAK DALEJ GIGI !!

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 07:13

GRATULAJCE

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 08:08

Pavel pisze:Oczywiście Giggi był bardzo ważnym zawodnikiem drużyny.Jednak jest wielu wielkich bramkarzy, którzy mogliby grać fantastycznie w Juve zamiast niego.
Mylisz się człowieku nie ma bramkarza który mógłby zastąpi GIGGIEGO bo on jest poprostu the best!! :lol: :D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 08:31

Buffon jest the BEST Pavel TEŻ JEST KOCHANY szkioda Thurama Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Real płynie BUFFON JEST MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 09:24

Super nareszcie docenili Nedveda :)
Najlepszym obrońcą został Roberto Carlos, bo nie chcieli żeby Juventus miał 4 nagrody :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 09:51

Boże kochany a gdzie Zidane????? :D :-D W pelni zasluzone nagrody dla Pavelka i Gigiego. Chociaż MVP powinien zgarnac Czech. Ale i tak wszytsko zostaje w rodzinie.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 10:03

Dionizos pisze:Boże kochany a gdzie Zidane????? :D :-D W pelni zasluzone nagrody dla Pavelka i Gigiego. Chociaż MVP powinien zgarnac Czech. Ale i tak wszytsko zostaje w rodzinie.
Dlaczego wszyscy mówicie, że najwartościowszym piłkarzem powinien być PAVEL, moim zdaniem to oni zasłużyli sobie po równo. Oczywiście PAVEL- król pola, najlepszy pomocnik świata, pracuje za 5, ale GIGGI-w bramce nigdy nie było i nie będzie lepszego zawodnika, jakie on broni piłki to sie poprostu w pale nie mieści :D dobrze, że ich mamy, ale najbardziej to szkoda mi LILLIANA- on jest przecież najlepszym obrońcą i nikt mu nigdy nie dorówna :lol:

ODPOWIEDZ