LM (Gr. H) [05]: Zenit 0-0 JUVENTUS
- IGI
- Juventino
Sam jestes zalosny. Moze Camor nie jest w optymalnej formie, ale prezentuje sie o niebo lepiej od Marchionniego. Dwa kapitalne rajdy, oraz dwa dosrodkowania po ktorych mogly pasc bramki z rzutow wolnych. Najwiekszym mankamentem jest fakt, ze sukcesywnie pracuje na czerwona kartke.Astarot pisze:załosny Ranieri ktory wpuscił Camonaresiego totalnei bez formy...

- Astarot
- Juventino
[/quote]
Molinaro - tragicznie, on nie potrafi wybić dobrze piłki; wybija ją w trybuny...
Grygera - nie widoczny w ofensywie
Nedved - słabo
Del Piero - słabo
Iaquinta - całkiem, całkiem
Ogólnie słabo gramy, ale może to być skutkiem mrozów i fatalnej murawy na której już kilku graczy się pośliznęło.[/quote]
Murawa i mróz fakt na niekorzysc ale nei wiem gdzie widziałes zeby Vincenco grał dobrze.... walczył tego odmówicn nie moza ale źle odgrywał jak juz miał piłke albo dawał sie złapac na spalonego denerwuje mnie jego gra dzis (to juz tak osobiscie) a Del Piero nic nie grał ale tez nie miał za duzo piłek jak miał ładnie odgrywał z 1 piłki tyle ze odegranie powrotne z reguły fatalne w wykonaniu innego zawodnika a co do obrony to w ofensywie grygera nie gra nic a Molinaro z Nedvedem chociaz jedna ładna akcja sie popisali ( wydaje mi sie ze do Iaquinty podawał Molinaro - ogladam ruska relacje takze w 100% nie jestem pewien)
Molinaro - tragicznie, on nie potrafi wybić dobrze piłki; wybija ją w trybuny...
Grygera - nie widoczny w ofensywie
Nedved - słabo
Del Piero - słabo
Iaquinta - całkiem, całkiem
Ogólnie słabo gramy, ale może to być skutkiem mrozów i fatalnej murawy na której już kilku graczy się pośliznęło.[/quote]
Murawa i mróz fakt na niekorzysc ale nei wiem gdzie widziałes zeby Vincenco grał dobrze.... walczył tego odmówicn nie moza ale źle odgrywał jak juz miał piłke albo dawał sie złapac na spalonego denerwuje mnie jego gra dzis (to juz tak osobiscie) a Del Piero nic nie grał ale tez nie miał za duzo piłek jak miał ładnie odgrywał z 1 piłki tyle ze odegranie powrotne z reguły fatalne w wykonaniu innego zawodnika a co do obrony to w ofensywie grygera nie gra nic a Molinaro z Nedvedem chociaz jedna ładna akcja sie popisali ( wydaje mi sie ze do Iaquinty podawał Molinaro - ogladam ruska relacje takze w 100% nie jestem pewien)
- Okoni
- Juventino
Dziwna sytuacja. Po meczu z Interem wszyscy mieli pretensje to Ranieriego, że od pierwszej minuty nie postawił na Comora. Teraz pretensja, że nie postawił na MarcoAstarot pisze:po 1 połowie... hmmm 20 minut Juve potem juz Zenit szczególnie w koncówce- załosny Ranieri ktory wpuscił Camonaresiego totalnei bez formy...

- Astarot
- Juventino
Człowieku widziałes jego 1 dwadziescia minut? Uwielbiam Camora ale on jest typem walczaka nie daje za wygrana - przez 1 kwadrans odpuszczał non toper a potem jedynie faulował... jak nie zejdzie dostanei czerwona i bedziemy grac w osłabieniu - lol i wtedy w ogóloe nie bedizemy miec na boisku prawego pomocnika- lepszy Marchionni niz zaden... przemysl co piszesz na przyszłscIGI pisze:Sam jestes zalosny. Moze Camor nie jest w optymalnej formie, ale prezentuje sie o niebo lepiej od Marchionniego. Dwa kapitalne rajdy, oraz dwa dosrodkowania po ktorych mogly pasc bramki z rzutow wolnych. Najwiekszym mankamentem jest fakt, ze sukcesywnie pracuje na czerwona kartke.Astarot pisze:załosny Ranieri ktory wpuscił Camonaresiego totalnei bez formy...
- paruf
- Juventino
Fakt, Camor miał dobre 2 rajdy i dośrodkowania, ale pracuje na czerwoną kartkę, oby w 2 połowie nie dostał, bo po co ? Nie zgodzę się, że Iaquinta gra "całkiem, całkiem" lubię go ale mam już dość jego spalonych i ciągłego marudzenia i składania rąk po każdy niedokładnym podaniu,faulu itd. Zenit przy piłce ale to my mogliśmy strzelić gole, oby coś wpadło w 2 połowie, remis też byłby dobry.
- IGI
- Juventino
Widzialem cala pierwsza polowe. Moze nie zauwazyles, ale raczej po prostu TO TY nie przemyslales co piszesz. Napisalem ze pracuje na czerwien, prawdopodobnie ja dostanie jesli go nie uspokoi w przerwie Ranieri lub nie zmieni. Nie zmienia to faktu ze gra lepiej od Marchioniego...Astarot pisze:Człowieku widziałes jego 1 dwadziescia minut? Uwielbiam Camora ale on jest typem walczaka nie daje za wygrana - przez 1 kwadrans odpuszczał non toper a potem jedynie faulował... jak nie zejdzie dostanei czerwona i bedziemy grac w osłabieniu - lol i wtedy w ogóloe nie bedizemy miec na boisku prawego pomocnika- lepszy Marchionni niz zaden... przemysl co piszesz na przyszłscIGI pisze:Sam jestes zalosny. Moze Camor nie jest w optymalnej formie, ale prezentuje sie o niebo lepiej od Marchionniego. Dwa kapitalne rajdy, oraz dwa dosrodkowania po ktorych mogly pasc bramki z rzutow wolnych. Najwiekszym mankamentem jest fakt, ze sukcesywnie pracuje na czerwona kartke.Astarot pisze:załosny Ranieri ktory wpuscił Camonaresiego totalnei bez formy...

- Buffon_fan
- Juventino
wejdź na radiogol.plEwrzen pisze:mógł byś podać linka do tej relacji ?? :p
dalej się skapniesz
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=psnk4BonJovi pisze:Moglby ktos podac link do transmisji?
Martwi mnie brak zrywu w naszych akcjach. Wszystko dzieje się za wolno.
Nedved bez formy.
- hijjawi
- Juventino
- Buffon_fan
- Juventino
Ma ktoś działający link do tego meczu. Bo na justin.pl pisze mi Not Broadcasting
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
- ArtHur
- Juventino
UP: miszczu, soccer-live.pl i kanal Public Sport.. uwielbiam takich jak ty...
Gramy słabo, oby udało się dowieść ten remis. Chociaz jest tak jak w Turynie, to Zenit ma przewage, z tym ze Alex nie trafił wolnego.
I komentatorzy 'N' wcale nie są za Zenitem, wcale.
Gramy słabo, oby udało się dowieść ten remis. Chociaz jest tak jak w Turynie, to Zenit ma przewage, z tym ze Alex nie trafił wolnego.
I komentatorzy 'N' wcale nie są za Zenitem, wcale.
- Kuben
- Juventino
Większość pewnie zacznie post od słowa Giovinco... no niestety ja też... miał grać, a Ranieri znowu zrobił go w konia bo wpuszczenie go na niecałe 15min wejściem na boisko osobiście nie zaliczam)... to nie chodzi o to, że jest młody czy coś... On go po prostu nie lubi... nie lubi chłopaka i sadza go na ławę... w/g mnie wszystko na to wskazuje. A szkoda... bo przez tego siwulca bardzo prawdopodobne staje się odejście Seby...
Co do meczu. Akcji mieliśmy masę... Zenit za to bardziej pogrywał piłką (choć niewiele z tego wynikało).
Legro cienizna... tosamo Grygera, Camor, Del Piero i Molinaro do czego Nas przyzwyczaił.
Nedved coś tam pogrywał... Iaq i Olof nie mieli szczęścia... ehh...
Momo po swojemu, a grał wogóle Markiza ? bo go nie widziałem...
W połowie zauważyłem, że dobry humor dopisywał stalinowskiemu szczepowi zwyrodnialców. Ta flaga z lewm i Zebrą... heh, co za bolki.
Z meczu nie jestem zadowolony... pruliśmy głównie z kontr... 0 własnej gry :? nie rokuje to za dobrze...
ale lepszy 1 słaby pkt. niż 3 w plecy.
Co do meczu. Akcji mieliśmy masę... Zenit za to bardziej pogrywał piłką (choć niewiele z tego wynikało).
Legro cienizna... tosamo Grygera, Camor, Del Piero i Molinaro do czego Nas przyzwyczaił.
Nedved coś tam pogrywał... Iaq i Olof nie mieli szczęścia... ehh...
Momo po swojemu, a grał wogóle Markiza ? bo go nie widziałem...
W połowie zauważyłem, że dobry humor dopisywał stalinowskiemu szczepowi zwyrodnialców. Ta flaga z lewm i Zebrą... heh, co za bolki.
Z meczu nie jestem zadowolony... pruliśmy głównie z kontr... 0 własnej gry :? nie rokuje to za dobrze...
ale lepszy 1 słaby pkt. niż 3 w plecy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- JuventinoPS
- Juventino
Niby mecz który nic nie znaczył, ale jak zobaczyłem tę szmatę na początku drugiej połowy to moje nastawienie zdecydowanie się zmieniło.
Na minus Nedved, dziś nic mu nie wychodziło. Na plus zdecydowanie Manninger i Chiellini. Pochwalić należy również Camoranesiego.
Szkoda niewykorzystanych sytuacji, mecz równie dobrze mógłby się zakończyć naszym zwycięstwem.
Giovinco pogra więcej z Regginą. Mam nadzieję.
Na minus Nedved, dziś nic mu nie wychodziło. Na plus zdecydowanie Manninger i Chiellini. Pochwalić należy również Camoranesiego.
Szkoda niewykorzystanych sytuacji, mecz równie dobrze mógłby się zakończyć naszym zwycięstwem.
Giovinco pogra więcej z Regginą. Mam nadzieję.