LM (Gr. H) [05]: Zenit 0-0 JUVENTUS
- D-Rose
- Juventino
- MasterJuve
- Juventino
swoją drogą to dosyć odważna decyzja o rozegraniu tego meczu. Dosyć szybko ją podjęli.. naprawdę sprawdzili wszystkie okoliczności?? Czy może jednak nie przełożą meczu bo to tylko kłopot?? Nie mówię, że źle zrobili, ale zastanawiam się czy na pewno wszystko jest pod kontrolą?
No a co do samego meczu, to z racji warunków atmosferycznych może się okazać nieco nudny i wolny.. obym się mylił. Wynik może być różny, jest wiele argumentów przemawiających za i przeciw Juve. Ja jak zawsze obstawiam zwycięstwo Starej Damy!
No a co do samego meczu, to z racji warunków atmosferycznych może się okazać nieco nudny i wolny.. obym się mylił. Wynik może być różny, jest wiele argumentów przemawiających za i przeciw Juve. Ja jak zawsze obstawiam zwycięstwo Starej Damy!
FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
È BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ
JUVE... JUVE... JUVE... JUVE...
È BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ALÈ LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALÈ
SOLO LA JUVE È GRANDE LA JUVE ALÈ
JUVE... JUVE... JUVE... JUVE...
- Venomik
- Juventino
MasterJuve
Pomyśl - decyzja byłaby podjęta w momencie, gdy połowa kibiców jest już na trybunach bądź pod stadionem, druga połowa w drodze. W żaden sposób niczyje bezpieczeństwo nie zostałoby poprawione, więc nie ma do dywagować.
Z resztą od kiedy na kilka godzin przed poważnym zamachem robi się mini-zamachy?
Pomyśl - decyzja byłaby podjęta w momencie, gdy połowa kibiców jest już na trybunach bądź pod stadionem, druga połowa w drodze. W żaden sposób niczyje bezpieczeństwo nie zostałoby poprawione, więc nie ma do dywagować.
Z resztą od kiedy na kilka godzin przed poważnym zamachem robi się mini-zamachy?
Dirty mind
- Gotti
- Juventino
Żal Ranieriego. Jak zobaczyłem, że w wyjściowym składzie nie ma De Ceglie i Giovinco to straciłem ochotę na oglądanie tego meczu.
Gramy o nic, ale on i tak wystawia Nedveda, Alexa którzy są starzy i długo tak nie pociągną. Druga sprawa jest taka, że Pavel nie ma formy.
Ranieri zniszczy tego młodego chłopaka. :roll:
Gramy o nic, ale on i tak wystawia Nedveda, Alexa którzy są starzy i długo tak nie pociągną. Druga sprawa jest taka, że Pavel nie ma formy.
Ranieri zniszczy tego młodego chłopaka. :roll:
- hijjawi
- Juventino
Mellberg Header Hits the Post Min.10
Click Here for Video
Iaquinta Chance Hits the Post Min.22
Click Here for Video
Click Here for Video
Iaquinta Chance Hits the Post Min.22
Click Here for Video
- ArtHur
- Juventino
Gramy o pierwze miejsce. Chyba, że wolicie żebysmy grali z Chelsea/Barcą/ManU. Wiem, że to my jestesmy Juventusem, ale...
A wystawienie Giovinco na ofensywnego Zenita byłoby chyba nienajlepszym pomysłem. A co do De Ceglie. Molinaro dobrze dziś gra, nawet podał celnie do Iaquinty, a ten trafił w słupek.
A wystawienie Giovinco na ofensywnego Zenita byłoby chyba nienajlepszym pomysłem. A co do De Ceglie. Molinaro dobrze dziś gra, nawet podał celnie do Iaquinty, a ten trafił w słupek.
- Buffon_fan
- Juventino
Mamy farta że sęndzia zauważył spalonego ;P byłoby 1:0 dla zenitu
Mam relacje z radiagol i z tego co słysze mecz jest bardzo emocjonujący
Oby tak dalej
Forza Juve
Oby tak dalej
Forza Juve
Generalnie uwazam ze gdyby na boisku byl Giovinco, Ekdal, De Ceglie i moze nawet Rossi bylo by przynajmniej na co zwalac ze gramy padake i cisna na ruscy niemilosiernie 
Chociaz trzeba przyznac ze szkoda 2 slupkow Vicka

Chociaz trzeba przyznac ze szkoda 2 slupkow Vicka

- Kamil_on
- Juventino
W moim przekonaniu mecz nie jest aż tak bardzo emocjonujący. Zenit praktycznie nie schodzi z naszej połowy, a my ograniczmy się do kontrataków. Bardzo mnie denerwuje to, że nasza druzyna ogranicza się do ataków skrzydłami, Juventus w środku pola nie istnieje. Posiadanie piłki: 64% Zenit, 36% Juventus.Buffon_fan pisze:Mamy farta że sęndzia zauważył spalonego ;P byłoby 1:0 dla zenitu
Oby tak dalej
Forza Juve
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Gotti
- Juventino
Pierwsze miejsce jest zapewnione niemalże. Wystarczy u siebie ograć słabiutkie BATE.Gramy o pierwze miejsce.
To jest najlepsze. Teksty, że Giovinco jest zbyt ofensywny hehe.A wystawienie Giovinco na ofensywnego Zenita byłoby chyba nienajlepszym pomysłem.
Co do meczu to piach na całej linii z wyjątkiem 2-3 sytuacji.
Zenit ma ogromną przewagę w środku pola, ale nasza defensywa jako tako się spisuję.
Molinaro - tragicznie, on nie potrafi wybić dobrze piłki; wybija ją w trybuny...
Grygera - nie widoczny w ofensywie
Nedved - słabo
Del Piero - słabo
Iaquinta - całkiem, całkiem
Ogólnie słabo gramy, ale może to być skutkiem mrozów i fatalnej murawy na której już kilku graczy się pośliznęło.
- Astarot
- Juventino
po 1 połowie... hmmm 20 minut Juve potem juz Zenit szczególnie w koncówce- załosny Ranieri ktory wpuscił Camonaresiego totalnei bez formy... jak go nie zdejmie teraz to obstawiam ze w pierwsze 15 minut zarobi druga zółtą... zal gra tez Marchisio albo raczej nic nie gra słabo Nedved a Iaquinta poza 100% niewykorzystana to niczym prócz złym ustawianiem sie... znaczy paroma spalonymi niczym sie nie wykazał dobrze Chiellini i Sissoko swietnie Manninger i Del Piero cos próbuje ale nie idzie- generalnie
Nedved -> De Ceglie
Camoranesi -> Marchionni
Iaquinta -> Giovinco
i powinno byc o niebo lepiej
Nedved -> De Ceglie
Camoranesi -> Marchionni
Iaquinta -> Giovinco
i powinno byc o niebo lepiej