Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS
- Pawełek
- Juventino
Dwa rajdy? Trochę mało jak na 20 minut i pomocnika takiej klasy.Lypsky pisze:to idź do okulisty. Camor przez 20 min. przeprowadził dwa rajdy, MM przez 70 min krzątał się podając 'byle do przodu'.Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
Racja, przepraszam. Wyróżniał się na poziomie ligowego średniaka.Lypsky pisze:No, no, na pewno, szczególnie dobrze musiałeś oglądać mecz z Torino.Pawełek pisze: Amauri to przeciętniak i nie mówię tego po obejrzeniu tylko wczorajszego meczu, ale po przeanalizowaniu kilku.
Miło mi. Uważasz, że np. Diego czy Huntelaar nie pomogliby nam w odniesieniu zwycięstwa? Życzę wytrwałości w dalszej ślepej wierze w potęgę naszego składu.Lypsky pisze:jesteś moim idolem :lol:Pawełek pisze:Takie "rzeczy" jak ich określasz, prawdopodobnie przyniosłyby nam tryumf nad Interem.Jacques w swoim podpisie pisze:Ouarsema, Diego, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Boję się o Tobie myśleć, gdy widzę Twoją ślepotę i głupią wiarę w niektóre "fakty" wywodzące się m.in. z wczorajszego meczu.Lypsky pisze:no, przynajmniej wiesz czego się spodziewaćPawełek pisze:Uznasz mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Czy masz coś przeciwko temu, bym publicznie wyrażał swoje zdanie i opinię?Lypsky pisze:jesteś tak poprawny, że zbiera się na wymioty.
Sky is the limit!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Się utożsamiłeś ze wszystkimi, a nie wszyscy żałują - możesz mi wierzyć lub nie.Pawełek pisze:Człowieku, nie gadaj bzdur. Zlatan jest w czołówce najlepszych strzelców Serie A, a poza tym zauważ jak wiele daje swojej drużynie. Kiedy odchodził wiele razy powtarzałem, że wszyscy będziemy tego żałować i miałem rację.Fred_juve pisze:Ibra wcale nie jest najlepszym napastnikiewm w Serie A.Napastnik jest po to zeby strzelac bramki,ibra mial 2 sytuacje 100% i nie wykorzystal ich
Ciekawa perspektywa... Okulista?Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
I kto to mówi.Pawełek pisze:Ja również. To forum nie jest miejscem do leczenia kompleksów po wczorajszym meczu.
Ja mam coś przeciwko, ale Ty zapewne nic z tym nie zrobisz i tak. Wydaje mi się, że w pierwszym poście w tym temacie brakuje kropki w jednym zdaniu. Możesz sprawdzić, bo tak nijak to wygląda... Oczywiście możesz się ze mną zgodzić lub nie.Pawełek pisze:Czy masz coś przeciwko temu, bym publicznie wyrażał swoje zdanie i opinię?Lypsky pisze:jesteś tak poprawny, że zbiera się na wymioty.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 16:08 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Internazionale
- Interista
Temat o meczu, jest po to, żeby dyskutować o meczu - myle się?Pawełek pisze: Wiemy, każdy oglądał mecz. Chciałeś się pochwalić czy co? Bo nie za bardzo rozumiem jaki jest sens Twojej wypowiedzi.
Przy okazji: Jaka jest dokładna data meczu Juve-Inter na rundę wiosenną, jeśli ktoś byłby tak miły ją podać?
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 16:12 przez Internazionale, łącznie zmieniany 2 razy.
Forza Inter!
- Lypsky
- Juventino
Co nie zmienia faktu, że przez 20min wniósł więcej do naszej gry niż boski MM, ale ty i tak nie widzisz róznicy.Pawełek pisze: Dwa rajdy? Trochę mało jak na 20 minut i pomocnika takiej klasy.
biorąc pod uwagę range derbów to b. łatwe było wypracować i strzelić jedyną bramkę w spotkaniu. asysta i gol w meczu z Realem to też nic.Pawełek pisze:Racja, przepraszam. Wyróżniał się na poziomie ligowego średniaka.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Jack
- Juventino
Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
Jesteś coraz lepszy,załóż kabaret.Ciekawe tylko że taki "przecietny" Amaurii jest naszym najlepszym napastnikiem i strzelił dla nas chyba wiecej goli niż Ibra w całym drugim sezonie u nas.Pawełek pisze:Widzisz, np. taki Zlatan potrafi sam sobie wypracować sytuację. Amauri to przeciętniak i nie mówię tego po obejrzeniu tylko wczorajszego meczu, ale po przeanalizowaniu kilku.Jacques pisze:Co do dyskusji o Amaurim to proponuję wstrzymajcie się z ocenami. Niech tylko przyjdzie jakiś solidny rozgrywający który będzie wykładał jakieś piłki Brazylijczykowi to będzie strzelał bramkę za bramką. Bez podań to nawet Van Nistelrooy nic nie gra ...
tak,oprocz nich jescze C.Ronaldo i Messi!Pawełek pisze:Takie "rzeczy" jak ich określasz, prawdopodobnie przyniosłyby nam tryumf nad Interem.Jacques w swoim podpisie pisze:Ouarsema, Diego, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
miło ze sie przyznajesz,nie trzeba cie uświadamiać.Pawełek pisze:Uznasz mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale osobiście wolę, żeby zagrał jeden fantastyczny mecz z Interem, niż cały fantastyczny sezon, a katastrofalny mecz z Interem.Enzo_Maresca pisze:No i odezwał sie geniusz który nie widzi ze Legro gra dwa świetne sezony .Zagrał tragicznie jeden mecz i juz skreśla zawodnika.Forzastahoo pisze:No i padł mit o Legro jako o geniuszu defensywy. Może i jest objawieniem, może i gra lepiej niż 2-3 lata temu.
Forza!
- Pawełek
- Juventino
A nie żałujesz, że w Juve nie gra tak znakomity napastnik jak np. Zlatan?szczypek pisze:Się utożsamiłeś ze wszystkimi, a nie wszyscy żałują - możesz mi wierzyć lub nie.Pawełek pisze:Człowieku, nie gadaj bzdur. Zlatan jest w czołówce najlepszych strzelców Serie A, a poza tym zauważ jak wiele daje swojej drużynie. Kiedy odchodził wiele razy powtarzałem, że wszyscy będziemy tego żałować i miałem rację.Fred_juve pisze:Ibra wcale nie jest najlepszym napastnikiewm w Serie A.Napastnik jest po to zeby strzelac bramki,ibra mial 2 sytuacje 100% i nie wykorzystal ich
Ty masz swoje zdanie, ja swoje.szczypek pisze:Ciekawa perspektywa... Okulista?Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
Wyrażam swoje zdanie.szczypek pisze:I kto to mówi.Pawełek pisze:Ja również. To forum nie jest miejscem do leczenia kompleksów po wczorajszym meczu.
Powiedz mi proszę, dlaczego nie chcesz, żebym wyrażał swoje zdanie? Mam do tego pełne prawo. Zapraszam na PW.szczypek pisze:Ja mam coś przeciwko, ale Ty zapewne nic z tym nie zrobisz i tak. Wydaje mi się, że w pierwszym poście w tym temacie brakuje kropki w jednym zdaniu. Możesz sprawdzić, bo tak nijak to wygląda... Oczywiście możesz się ze mną zgodzić lub nie.Pawełek pisze:Czy masz coś przeciwko temu, bym publicznie wyrażał swoje zdanie i opinię?Lypsky pisze:jesteś tak poprawny, że zbiera się na wymioty.
Więc wnieś coś do dyskusji.Internazionale pisze:Temat o meczu, jest po to, żeby dyskutować o meczu - myle się?Pawełek pisze: Wiemy, każdy oglądał mecz. Chciałeś się pochwalić czy co? Bo nie za bardzo rozumiem jaki jest sens Twojej wypowiedzi.
19.04.2009r.Internazionale pisze:Przy okazji: Jaka jest dokładna data meczu Juve-Inter na rundę wiosenną, jeśli ktoś byłby tak miły ją podać?
Ja nie widzę, Ty widzisz. Twoja sprawa.Lypsky pisze:Co nie zmienia faktu, że przez 20min wniósł więcej do naszej gry niż boski MM, ale ty i tak nie widzisz róznicy.Pawełek pisze: Dwa rajdy? Trochę mało jak na 20 minut i pomocnika takiej klasy.
Asysta i gol(po odbiciu od obrońcyLypsky pisze:biorąc pod uwagę range derbów to b. łatwe było wypracować i strzelić jedyną bramkę w spotkaniu. asysta i gol w meczu z Realem to też nic.Pawełek pisze:Racja, przepraszam. Wyróżniał się na poziomie ligowego średniaka.

Jakiś kompleks, czy co?Enzo_Maresca pisze:Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy![]()
![]()
Ta. W drugim sezonie. A teraz ?Enzo_Maresca pisze:Jesteś coraz lepszy,załóż kabaret.Ciekawe tylko że taki "przecietny" Amaurii jest naszym najlepszym napastnikiem i strzelił dla nas chyba wiecej goli niż Ibra w całym drugim sezonie u nas.Pawełek pisze:Widzisz, np. taki Zlatan potrafi sam sobie wypracować sytuację. Amauri to przeciętniak i nie mówię tego po obejrzeniu tylko wczorajszego meczu, ale po przeanalizowaniu kilku.Jacques pisze:Co do dyskusji o Amaurim to proponuję wstrzymajcie się z ocenami. Niech tylko przyjdzie jakiś solidny rozgrywający który będzie wykładał jakieś piłki Brazylijczykowi to będzie strzelał bramkę za bramką. Bez podań to nawet Van Nistelrooy nic nie gra ...

Wolałbym tych pierwszych.Enzo_Maresca pisze:tak,oprocz nich jescze C.Ronaldo i Messi!Pawełek pisze:Takie "rzeczy" jak ich określasz, prawdopodobnie przyniosłyby nam tryumf nad Interem.Jacques w swoim podpisie pisze:Ouarsema, Diego, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Może wypowiedz się na temat drugiej części mojej wypowiedzi.Enzo_Maresca pisze:miło ze sie przyznajesz,nie trzeba cie uświadamiać.Pawełek pisze:Uznasz mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale osobiście wolę, żeby zagrał jeden fantastyczny mecz z Interem, niż cały fantastyczny sezon, a katastrofalny mecz z Interem.Enzo_Maresca pisze:
No i odezwał sie geniusz który nie widzi ze Legro gra dwa świetne sezony .Zagrał tragicznie jeden mecz i juz skreśla zawodnika.Forza
Sky is the limit!
- mateo369
- Juventino
mówicie ze Manninger bronił świetnie to fakt ale faktem jest tez to ze przy bramce powinien grać do końca i nie tyle ze mógłby ale powinien to obronić.
co do meczu to nie będę oryginalny - inter grał słabo ale Juve nie grało nic - padła mit ze nasze 'rezerwy' też mogą wygrywać cały czas i 10 kontuzjowanych zawodników nam w tym nie przeszkodzi. inter niestety wygrał sprawiedliwie i jeśli ktoś się z tym nie zgadza to raczej oglądał inny mecz
porażka boli i to bardzo ale trzeba zacisnąć zęby i grać dalej, na wiosne się odgryziemy jestem pewny
FORZA JUVE!
co do meczu to nie będę oryginalny - inter grał słabo ale Juve nie grało nic - padła mit ze nasze 'rezerwy' też mogą wygrywać cały czas i 10 kontuzjowanych zawodników nam w tym nie przeszkodzi. inter niestety wygrał sprawiedliwie i jeśli ktoś się z tym nie zgadza to raczej oglądał inny mecz
porażka boli i to bardzo ale trzeba zacisnąć zęby i grać dalej, na wiosne się odgryziemy jestem pewny
FORZA JUVE!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Gotti
- Juventino
A ja nie. Co nie zmienia faktu, że na pozycję Grygery, Molinaro, Legro, Nedveda i Tiago potrzebujemy klasowych piłkarzy.Pawełek pisze:Bez udanego mercato szczerze w to wątpię.mateo369 pisze: na wiosne się odgryziemy jestem pewny![]()
FORZA JUVE!
Amauri strasznie mnie zawodzi i uważam, że jego transfer był mocno przepłacony.
- Abi
- Juventino
Cmoknij mnie w pompkęPawełek pisze:Bardzo znaczący post w kontekście całej dyskusji.Abdul_BN.pl pisze:http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg
Muntari obala stereotypy o dużych penisach u członków swojej rasy.
- Pawełek
- Juventino
Trochę szacunku. Powinieneś przyznać, że oba Twoje posty nic nie wniosły do tematu.Abdul_BN.pl pisze:Cmoknij mnie w pompkęPawełek pisze:Bardzo znaczący post w kontekście całej dyskusji.Abdul_BN.pl pisze:http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg
E:
Czyż to nie jest rasizm? Naucz się szacunku do ludzi.Abdul_BN.pl pisze:http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg
Sky is the limit!
- Bobeknaklo
- Juventino
Ludzie, przestańcie się łudzić, bez wzmocnień mamy maksymalnie 3 miejsce. Brakuje kreatywnego pomocnika który by rozegram, zagrał piłkę, przynajmniej takie jak rzucali zawodnicy Interu do Zlatana i Adriano. Gdyby nie niezdecydowanie tego pierwszego to Inter miałby dwie bramki więcej, gdyby nie pan liniowy, były by dodatkowe 3 okazje sam na sam, nie wierzę, że mielibyśmy tyle szczęścia i te 3 okazje zostały by zmarnowane. A my co pokazaliśmy? Nic! Z groźnych okazji pamiętam tylko głowę Alexa w ost minutach. Inter rządził w tym meczu i trzeba to przyznać, bo bronienie naszych po każdym meczu nie jest dobre, zamiast ominąć problem, trzeba go rozwiązać.
Co do bramki Muntariego to szczerze dawno się tak nie uśmaiłem jak ktoś napisał, że wykazał się zmysłem strzeleckim.
Co do Amuriego, no to mam wątpliwości. No nie jest to zawodnik na miarę Zlatana, nie ma wątpliwości, bardzo dużo strat w meczu z Realem, umiał tylko krzyczeć na kolegów, teraz tak samo, do tego kompletnie niewidoczny. I klasy czy przydatnosci, oraz wkładu w grę drużyny napastnika nie można oceniać po ilości strzelonych bramek, co to za bzdura !! :roll: Wystarczy spojrzeć ile sytuacji Zlatan wypracowuje dla kolegów. Zlatan jest najlepszym napastnikiem Serie A, kto ma być lepszy? Wątły nurek Gilardino? Może Zarate jak ktoś powiedział? Strzelił kilka bramek na początku, teraz przygasł i jest nominowany do najlepszego napastnika Serie A - śmiechu warte
Co do zmiany MM - Camor. Zgodzę się, Camor nie zagrał tak jak się od niego oczekuje, ale w 30 minut pokazał więcej od Marco.
Zamiast usprawiedliwiać naszych, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zmierzyć się z problemem zamiast go ignorować. Po 1:
Graliśmy na stojąco, tak to można najwyżej wygrać z przeciętniakiem z Serie A przy odrobinie szczęścia.
Po 2: Wzmocnienia od zaraz potrzebne!
- Ograny lewy obrońca, możecie sobie chwalić Molinaro, ale tylko oszukujecie samych siebie, bronicie go tylko dlatego, że gra dla nas. Marzę o Grosso albo Balzarettim.
- Pomocnik. Kolejne wielkie wzmocnienie to Polulsen. Ten człowiek dużo nie pokazuje. Beznadziejne, niedokładne długie piłki, potrzebny nam pomocnik który ma lepszy pomysł na akcje niż "WYJAZD"
Mimo to wierzę w Juve, trzeba sie spiąć i utrzymać się w pierwszej trójce do okienka, może zarząd trafi z transferami i ciągle będziemy się liczyć w walce o scudetto.
Osikany jestem
Co do bramki Muntariego to szczerze dawno się tak nie uśmaiłem jak ktoś napisał, że wykazał się zmysłem strzeleckim.
Co do Amuriego, no to mam wątpliwości. No nie jest to zawodnik na miarę Zlatana, nie ma wątpliwości, bardzo dużo strat w meczu z Realem, umiał tylko krzyczeć na kolegów, teraz tak samo, do tego kompletnie niewidoczny. I klasy czy przydatnosci, oraz wkładu w grę drużyny napastnika nie można oceniać po ilości strzelonych bramek, co to za bzdura !! :roll: Wystarczy spojrzeć ile sytuacji Zlatan wypracowuje dla kolegów. Zlatan jest najlepszym napastnikiem Serie A, kto ma być lepszy? Wątły nurek Gilardino? Może Zarate jak ktoś powiedział? Strzelił kilka bramek na początku, teraz przygasł i jest nominowany do najlepszego napastnika Serie A - śmiechu warte
Co do zmiany MM - Camor. Zgodzę się, Camor nie zagrał tak jak się od niego oczekuje, ale w 30 minut pokazał więcej od Marco.
Zamiast usprawiedliwiać naszych, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zmierzyć się z problemem zamiast go ignorować. Po 1:
Graliśmy na stojąco, tak to można najwyżej wygrać z przeciętniakiem z Serie A przy odrobinie szczęścia.
Po 2: Wzmocnienia od zaraz potrzebne!
- Ograny lewy obrońca, możecie sobie chwalić Molinaro, ale tylko oszukujecie samych siebie, bronicie go tylko dlatego, że gra dla nas. Marzę o Grosso albo Balzarettim.
- Pomocnik. Kolejne wielkie wzmocnienie to Polulsen. Ten człowiek dużo nie pokazuje. Beznadziejne, niedokładne długie piłki, potrzebny nam pomocnik który ma lepszy pomysł na akcje niż "WYJAZD"
Mimo to wierzę w Juve, trzeba sie spiąć i utrzymać się w pierwszej trójce do okienka, może zarząd trafi z transferami i ciągle będziemy się liczyć w walce o scudetto.
Wielkie brawa dla tego pana. Jesteś teraz fajny i popularny. I to poczucie humoru...Abdul_BN.pl pisze:Cmoknij mnie w pompkęPawełek pisze:Bardzo znaczący post w kontekście całej dyskusji.Abdul_BN.pl pisze:http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg

- darek
- Juventino
Naprawdę nie widzisz różnicy?Pawełek pisze:Ty masz swoje zdanie, ja swoje.szczypek pisze:Ciekawa perspektywa... Okulista?Pawełek pisze: Dokładnie. Ja również.
ahaPawełek pisze:Na prawdę nie widzę różnicy. Według mnie wejście Camora niczego nie zmieniło w naszej grze.darek pisze:Naprawdę nie widzisz różnicy?Pawełek pisze:
Ty masz swoje zdanie, ja swoje.

Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 17:14 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak np. Zlatan to nie żałuje.Pawełek pisze:A nie żałujesz, że w Juve nie gra tak znakomity napastnik jak np. Zlatan?
To widać. Człowieku Ty tylko zacytujesz czytąś wypowiedź, aby się pod nią podpsać lub ją skrytykować, a wszelkie próby wnoszenia nowych wątków traktujesz jak przestępstwo. Trochę dystansu nabierz zanim zaczniesz coś pisać. Według Ciebie nikt nic do dyskucji nie wnosi... To się zastanów, co Ty robisz. Nie wiem, może próbujesz być śmieszny... Nie wychodzi Ci to najlepiej.Pawełek pisze:Wyrażam swoje zdanie.szczypek pisze:I kto to mówi.Pawełek pisze:Ja również. To forum nie jest miejscem do leczenia kompleksów po wczorajszym meczu.
Czy przed owym meczem też byłeś przekonany o wygranej Juventusu? Kurs w zakładach bukmacherskich wahał się nawet w branicach 4,6. Jak dla mnie to był bardziej udany mecz Juventusu niż nieudany Realu, bo my nie byliśmy tam faworytem (podobnie jak wczoraj...).Pawełek pisze:Asysta i gol(po odbiciu od obrońcyLypsky pisze:biorąc pod uwagę range derbów to b. łatwe było wypracować i strzelić jedyną bramkę w spotkaniu. asysta i gol w meczu z Realem to też nic.Pawełek pisze:Racja, przepraszam. Wyróżniał się na poziomie ligowego średniaka.) z Realem, będącym w kryzysie.
No bo grał 20 minut, nie 70. Próbował coś zrobić. To po jego dośrodkowaniu Del Piero mógl strzelić bramkę...Pawełek pisze:Na prawdę nie widzę różnicy. Według mnie wejście Camora niczego nie zmieniło w naszej grze.darek pisze:Naprawdę nie widzisz różnicy?Pawełek pisze: Ty masz swoje zdanie, ja swoje.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 17:15 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pawełek
- Juventino
Na prawdę nie widzę różnicy. Według mnie wejście Camora niczego nie zmieniło w naszej grze.darek pisze:Naprawdę nie widzisz różnicy?Pawełek pisze:Ty masz swoje zdanie, ja swoje.szczypek pisze: Ciekawa perspektywa... Okulista?
Sky is the limit!