Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS
- Lypsky
- Juventino
znowu wkleić ci to co mówił grając u nas?Luker pisze:2:30Peja pisze: Ale Ty naiwny jesteś :rotfl:
Wcześniej był fanem Juventusu, teraz Interu, ciekawe czyim fanem będzie kiedy nagle odwidzi mu się granie w Interze
Komentarz ?
ps. Jak nie mozesz wylapac, nie ma problemu. Mam caly transkrypt rozmowy (po angielsku).
wniosek z tego taki, że albo nie kocha interu albo jest szmatą, która kocha jeden klub a grając w innym wypiera się miłości /o\ (jak inaczej można traktować słowa o chęci pozostania w Juve do końca kariery?). Dziwna ta miłość, ale jaraj się tym dalej. Cygan i nic więcej, co nie zmienia faktu, że wczoraj zagrał b. dobrze.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Abi
- Juventino
http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg
Muntari obala stereotypy o dużych penisach u członków swojej rasy.
- Peja
- Juventino
Legrotaglie to solidny obrońca, ale już nawet od Chielinniego jest dużo słabszy. A teoretycznie to Chielinni powinien się jeszcze dużo nauczyć.Enzo_Maresca pisze:No i odezwał sie geniusz który nie widzi ze Legro gra dwa świetne sezony .Zagrał tragicznie jeden mecz i juz skreśla zawodnika.Forza
- L u k
- Interista
Znajdz mi fragment, gdzie ja pisze o milosci do klubu, a masz u mnie piwo.Lypsky pisze:znowu wkleić ci to co mówił grając u nas?
wniosek z tego taki, że albo nie kocha interu albo jest szmatą, która kocha jeden klub a grając w innym wypiera się miłości /o\ (jak inaczej można traktować słowa o chęci pozostania w Juve do końca kariery?). Dziwna ta miłość, ale jaraj się tym dalej. Cygan i nic więcej, co nie zmienia faktu, że wczoraj zagrał b. dobrze.
Kocha klub to Zanetti, Francesco Toldo, Moratti, Zamorano. Na przyklad.
ps. Ponizszy fragment, to olales calkowicie, czy uwazasz, ze to pisal kto inny ?
"(nie dobrze o nim swiadczy, zgadzam sie, ale nie tego dotyczy rozmowa)
ps. Nie myslcie sobie, ze ja wierze, ze wszyscy zawodnicy Interu dadza sie za klub pociac. To nie tak. Ale nie bede ukrywal, ze mialem satysfakcje, jak ktos znalazl to video i moglem sobie obejzec to live(bo o tym wywiadzie, wiedzialem juz wczesniej, ale tylko o tym czytalem). "
- Monte Cristo
- Juventino
Co do dyskusji o tym jakiej druzynie Zlatan kibicowal:
ZAWSZE, ale to ZAWSZE mowil ze byl to Inter. Brat mojego nauczyciela jest jednym z bliskich przyjaciol Zlatana (wiem ze tutaj mnie wszyscy wysmiejecie, ale coz) i zawsze mu mowil ze lubi Inter.
I gadanina o tym ze mowil o milosci do Juve to jedne wielkie BULLSHIT. Gdy przychodzil do Juve mowil ze zawsze pragnal grac w wielkim klubie i to zaszczyt grac w jednej z najlepszych druzyn wloskich jaka jest Juventus. To ze byl fanem Interu a Ronaldo byl jego idolem potwierdzal w wielu wywiadach i talk showach.
Sorry z OT, po prostu nie moge czytac ludzi ktorzy nie maja pojecia o temacie.
EDIT: Do Pawcio Nedved
Ile masz lat? Musze ci powiedziec ze znizyles sie do poziomu jaki ja prezentowalem gdy mialem 10 lat
ZAWSZE, ale to ZAWSZE mowil ze byl to Inter. Brat mojego nauczyciela jest jednym z bliskich przyjaciol Zlatana (wiem ze tutaj mnie wszyscy wysmiejecie, ale coz) i zawsze mu mowil ze lubi Inter.
I gadanina o tym ze mowil o milosci do Juve to jedne wielkie BULLSHIT. Gdy przychodzil do Juve mowil ze zawsze pragnal grac w wielkim klubie i to zaszczyt grac w jednej z najlepszych druzyn wloskich jaka jest Juventus. To ze byl fanem Interu a Ronaldo byl jego idolem potwierdzal w wielu wywiadach i talk showach.
Sorry z OT, po prostu nie moge czytac ludzi ktorzy nie maja pojecia o temacie.
EDIT: Do Pawcio Nedved
Ile masz lat? Musze ci powiedziec ze znizyles sie do poziomu jaki ja prezentowalem gdy mialem 10 lat
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 15:24 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lypsky
- Juventino
wniosek z tego taki, że albo nie jest fanem interu albo jest szmatą, która kibicuje jednemu klubowi a grając w innym wypiera się tego /o\ (jak inaczej można traktować słowa o chęci pozostania w Juve do końca kariery?). Dziwne to kibicowanie, ale jaraj się tym dalej. Cygan i nic więcej, co nie zmienia faktu, że wczoraj zagrał b. dobrze.
lepiej?
nie chodzi o słówka, tylko o fakt, że jarasz się czymś co nie jest powodem do dumy. jak to mówią 'jak się nie ma co się lubi trzeba lubić co się ma', daj już sobie spokój z przekonywaniem całego świata, że wielki zlatan jest i był fanem interu. Gdyby rzeczywiście tak bardzo zależało mu na jego ulubionym klubie
a) nie przeszedłby do Juve
b) nie mówiłby tego wszystkiego co mówił podczas pobytu u nas.
"Gra dla Juve była moim marzeniem"
"Miałem oferty z dwóch innych klubów, ale wybrałem Juve. Zawsze chciałem grać dla Bianconerich i na szczęście oni mnie zechcieli."
"To jest szczyt mojej kariery. Zakładając koszulkę Bianconerich, wkroczyłem w świat futbolu. Myślę, że to mój ostatni klub. Chcę tutaj zostać na zawsze."
"Juventus to jeden z największych klubów świata, być można nawet największy. Najlepszy z najlepszych. Noszenie biało-czarnej koszulki niczym nie ustępuje noszeniu barw Realu Madryt, Barcelony czy Manchesteru United. Żadna inna drużyna się nie umywa."
zapytaj brata cioci ojca twojego nauczyciela o te wypowiedzi.
lepiej?
nie chodzi o słówka, tylko o fakt, że jarasz się czymś co nie jest powodem do dumy. jak to mówią 'jak się nie ma co się lubi trzeba lubić co się ma', daj już sobie spokój z przekonywaniem całego świata, że wielki zlatan jest i był fanem interu. Gdyby rzeczywiście tak bardzo zależało mu na jego ulubionym klubie
a to źli dziennikarze! sami wymyślali wypowiedzi zlatanka! specjalnie dla Ciebie mogę później powrzucać cytaty o chęci pozostania do końca kariery w Juve, czy o tym, że nasz klub jest najwspanialszy na świecie. w końcu to nic dziwnego, że kibic interu wypowiada się w taki sposób o JuventusieKuzminski pisze: I gadanina o tym ze mowil o milosci do Juve to jedne wielkie BULLSHIT. Gdy przychodzil do Juve mowil ze zawsze pragnal grac w wielkim klubie i to zaszczyt grac w jednej z najlepszych druzyn wloskich jaka jest Juventus.
"Miałem oferty z dwóch innych klubów, ale wybrałem Juve. Zawsze chciałem grać dla Bianconerich i na szczęście oni mnie zechcieli."
"To jest szczyt mojej kariery. Zakładając koszulkę Bianconerich, wkroczyłem w świat futbolu. Myślę, że to mój ostatni klub. Chcę tutaj zostać na zawsze."
"Juventus to jeden z największych klubów świata, być można nawet największy. Najlepszy z najlepszych. Noszenie biało-czarnej koszulki niczym nie ustępuje noszeniu barw Realu Madryt, Barcelony czy Manchesteru United. Żadna inna drużyna się nie umywa."
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 15:31 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A Ty kim jesteś? Obrońcą praw zwiarząt?Gruppo Brusco pisze:Weź stary wyhamuj. Wklej swoje zdjęcie to się pośmiejemy a nie obrażasz Lukera.Pawcio Nedved pisze: co to za dzika zwierzyna w twym awatarze?
Dla mnie nie ma większego znaczenia kogo fanem jest Zlatan, jego marzeniem może być nawet gra w Legii, jak chce to niech gra. Tak samo motywowałem sobie jego odejście z klubu, chciał - odszedł i zatrzymywanie go bo takie gadanie, że "takich zawodników" się nie strzedaje to jest idiotyczne gadanie. Czy gdybyśmy za 70 mln Buffona sprzedali to też możnaby powiedzieć, "że takich zawodników się nie sprzedaje"? Buffon chcce przede wszystkim grać w Juvencusie, u Zlatana tego w trakcie Calciopoli mi brakowało. I to wszystko...
EDIT
Nie ma to jak nabić kolejnego posta, no nie?darek pisze:Pierwszy raz się zgadzam z interistą. Już nie masz się do czego przyczepić?Gruppo Brusco pisze:Weź stary wyhamuj. Wklej swoje zdjęcie to się pośmiejemy a nie obrażasz Lukera.Pawcio Nedved pisze: co to za dzika zwierzyna w twym awatarze?
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 15:37 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- darek
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
a co to, pokaz piękności na gronie czy innym gównie? jeśli ktoś daje swoje zdjęcie może liczyć się z ewentualną krytyką. luker to nie panienka (chyba), więc może nie będzie płakał.
- Pawełek
- Juventino
Człowieku, nie gadaj bzdur. Zlatan jest w czołówce najlepszych strzelców Serie A, a poza tym zauważ jak wiele daje swojej drużynie. Kiedy odchodził wiele razy powtarzałem, że wszyscy będziemy tego żałować i miałem rację.Fred_juve pisze:Ibra wcale nie jest najlepszym napastnikiewm w Serie A.Napastnik jest po to zeby strzelac bramki,ibra mial 2 sytuacje 100% i nie wykorzystal ich
Wyrażają swoje zdanie, podobnie jak każdy z nas.Fred_juve pisze: co na tym ofrum robia kibice interu i milanu?
Moim zdaniem, Momo momentami zagrał trochę chaotycznie, jednak i tak był jednym z lepszych zawodników.KeRmit19 pisze: Jedyni na plus to: Chiellini i Sissoko - klasa swiatowa
Rzekłbym fenomenalny.KeRmit19 pisze:P.S: Maicon jak dla mnie jest genialny...
Nie bardzo rozumiem co Twój post wnosi do tematu/dyskusji?gawron pisze:Nie to, że się mszczę za przegraną, ale...
Ciekawe czy to wielkość zawartości jego gaci...
Jeżeli tak, to łamie to stereotyp wszystkich czarnoskórych.. Ale widać, że cieszy się z tego, że jest wyjątkowy.
Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
Widzisz, np. taki Zlatan potrafi sam sobie wypracować sytuację. Amauri to przeciętniak i nie mówię tego po obejrzeniu tylko wczorajszego meczu, ale po przeanalizowaniu kilku.Jacques pisze:Co do dyskusji o Amaurim to proponuję wstrzymajcie się z ocenami. Niech tylko przyjdzie jakiś solidny rozgrywający który będzie wykładał jakieś piłki Brazylijczykowi to będzie strzelał bramkę za bramką. Bez podań to nawet Van Nistelrooy nic nie gra ...
Moggi wróć! :roll:Jacques pisze:P.S. Zanetti wracaj, albo nawet ten Poulsen.
Takie "rzeczy" jak ich określasz, prawdopodobnie przyniosłyby nam tryumf nad Interem.Jacques w swoim podpisie pisze:Ouarsema, Diego, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Porównywanie tych zawodników nie ma najmniejszego sensu.SirRose pisze: Tak na marginesie jeśli jeszcze raz ktoś porówna Amauriego do Ibry to spokojnie będę mógł go nazwać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, Ibra dziś udowodnił że jest wybitnym zawodnikiem mimo że nie wykorzystał dwóch 100% okazji. Jest na prawdę rewelacyjny i wątpię że Amauri kiedykolwiek mu dorówna, cała gra Interu w ofensywie spoczywała na jego barkach, ma wspaniałe przyspieszenie, bajeczną technikę, widzi wszystko i rewelacyjnie podaje. Na prawdę się rozwinął i boje się co będzie jeśli nadal będzie się rozwijał w takim tempie.
Po serii zwycięstw nad Romą, znajdującą się w drugiej połowie tabeli i Realem, będącym w kryzysie.jt10 pisze:Ja też jestem wkurzony jak po każdej porażce Juventusu, ale po serii 7 zwycięstw, w tym nad Romą i dwoma nad Realem wywalacie pół drużyny? Odwaliło Wam?
Wiemy, każdy oglądał mecz. Chciałeś się pochwalić czy co? Bo nie za bardzo rozumiem jaki jest sens Twojej wypowiedzi.Internazionale pisze:Inter był zespołem o wiele wiele lepszym. Gdyby nie Manninger czy skuteczność Ibry, Stankovicia, Adriano i Muntariego mogło być i z 10-0 (i wcale nie przesadzam!). Sędzia też się nie popisywał. Legrottaglie dwa razy dotknął piłkę ręką we własnym polu karnym, kilka spalonych niesłusznie gwizdniętych przez arbitra, a Ibra czy Adriano mieliby z tego 4-5 sytuacji sam na sam. Inter wygrał zasłużenie. Na boisku wszyscy widzieli, że Nerazzurri byli lepsi. Wcale nie uważam, że Juventus zagrał źle. To Inter przewidział wszystko co trzeba zrobić, Del Piero szukający wolnych nie miał pola do popisu. Materazzi, którego tak bardzo chcieliście pokazał mu jak się gra. Amauri - kompletnie bez szans na zrobienie czegokolwiek. Juventus został rozbity, brakuje tylko wyższego wyniku.
Człowieku, jaki zmysł strzelecki? Piłka się od niego ledwo odbiła.ForzaDelPiero pisze:Cezary napisałeś bardzo mądrego psota, w mojej opinii, ale co do tego gola to ciut się nie zgadzam. Dla mnie jedynie lepiej zachować mógł się Manninger, który jeszcze przed strzałem Ibry był jakby poza grą :roll: Grygera ? Wątpie czy którykolwiek obrońca na świecie zdążyłby zareagować, na taką "sztuczkę" ZlatanaMr Cezary pisze: Gol przypadkowy, niewiele brakowało a Muntari trafiłby w słupek. Gdzie był Grygera? No i co robił Manninger? Austriak zagrał naprawdę genialnie, ale przy bramce ponosi winę tak samo jak i Czech. Niepotrzebnie bawił się w sędziego, a przecież gdyby stał na linii i śledził lot piłki, to bez problemu by obronił strzał, a raczej odbicie się piłki od Muntariego.Muntari pokazał zmysł strzelecki przy tej bramce.
Właśnie widzę.Buffon_fan pisze:Tak jak już napisałem zawaliła cała drużyna (może bez kilku wyjątków). Już wszyscy chcą wywalić Legro i Grygiere. To podstawa naszej defensywy. Co będzie jak ich sprzedamy? Pomyślcie zanim coś napiszecie.
Szacunek dla Ranieriego za te 7 spotkań i ten ósmy przegrany aby mógł wyciągnąć z niego wnioski. Jestem kibicem Juve ...
Uznasz mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale osobiście wolę, żeby zagrał jeden fantastyczny mecz z Interem, niż cały fantastyczny sezon, a katastrofalny mecz z Interem.Enzo_Maresca pisze:No i odezwał sie geniusz który nie widzi ze Legro gra dwa świetne sezony .Zagrał tragicznie jeden mecz i juz skreśla zawodnika.Forzastahoo pisze:No i padł mit o Legro jako o geniuszu defensywy. Może i jest objawieniem, może i gra lepiej niż 2-3 lata temu.
Forza!
Bardzo znaczący post w kontekście całej dyskusji.Abdul_BN.pl pisze:http://img.interia.pl/sport/nimg/u/3/In ... 975158.jpg
Jak zwał tak zwał, Tobie się nie podoba to pisz Giorgio Chiellini, innym się podoba Kielon i właśnie w taki sposób wyrażają się o tym zawodniku.Dionizos pisze:Skonczcie z tymi kretynskimi ksywami. Kielon???
Ja również. To forum nie jest miejscem do leczenia kompleksów po wczorajszym meczu.darek pisze:Pierwszy raz się zgadzam z interistą. Już nie masz się do czego przyczepić?Gruppo Brusco pisze:Weź stary wyhamuj. Wklej swoje zdjęcie to się pośmiejemy a nie obrażasz Lukera.Pawcio Nedved pisze: co to za dzika zwierzyna w twym awatarze?
Sky is the limit!
- Lypsky
- Juventino
to idź do okulisty. Camor przez 20 min. przeprowadził dwa rajdy, MM przez 70 min krzątał się podając 'byle do przodu'.Pawełek pisze:Dokładnie. Ja również.Jacques pisze: Marchionni a Camoranesi ja nie widziałem większej różnicy
No, no, na pewno, szczególnie dobrze musiałeś oglądać mecz z Torino.Pawełek pisze: Amauri to przeciętniak i nie mówię tego po obejrzeniu tylko wczorajszego meczu, ale po przeanalizowaniu kilku.
jesteś moim idolem :lol:Pawełek pisze:Takie "rzeczy" jak ich określasz, prawdopodobnie przyniosłyby nam tryumf nad Interem.Jacques w swoim podpisie pisze:Ouarsema, Diego, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
no, przynajmniej wiesz czego się spodziewaćPawełek pisze:Uznasz mnie za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
jesteś tak poprawny, że zbiera się na wymioty.
- Monte Cristo
- Juventino
Tak tak. Ale powiedz mi kolego, gdzie to on tutaj powiedzial ze gdy byl kibicem Juventusu jako dziecko? Moje marzenie to jest gra w Juventusie, ale musze ci powiedziec ze gdybym dostal oferte od Manchesteru United to bedac kibicem Juventusu bym i tak ja przyjal bez zadnych watpliwosci.Lypsky pisze:wniosek z tego taki, że albo nie jest fanem interu albo jest szmatą, która kibicuje jednemu klubowi a grając w innym wypiera się tego /o\ (jak inaczej można traktować słowa o chęci pozostania w Juve do końca kariery?). Dziwne to kibicowanie, ale jaraj się tym dalej. Cygan i nic więcej, co nie zmienia faktu, że wczoraj zagrał b. dobrze.
lepiej?
a to źli dziennikarze! sami wymyślali wypowiedzi zlatanka! specjalnie dla Ciebie mogę później powrzucać cytaty o chęci pozostania do końca kariery w Juve, czy o tym, że nasz klub jest najwspanialszy na świecie. w końcu to nic dziwnego, że kibic interu wypowiada się w taki sposób o JuventusieKuzminski pisze: I gadanina o tym ze mowil o milosci do Juve to jedne wielkie BULLSHIT. Gdy przychodzil do Juve mowil ze zawsze pragnal grac w wielkim klubie i to zaszczyt grac w jednej z najlepszych druzyn wloskich jaka jest Juventus.
I zapewniam cie ze tez bym rzucil tkst w niejednym wywiadzie ze MU to jeden z najlepszych klubow swiata, byc moze najlepszy (a nie prawda? )i ze noszenie koszulki Czerwonych Diablow to byc moze szczyt mojej kariery.
Co do twojej ostatniej wypowiedzi to juz sie nie bede znizal do twojego poziomu.