WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Nie wiem dokładnie. Standardowo chyba jest 6-osobowy, ale można siąść w większej liczbie i mieć nadzieję, że będą wolne też stoiki obok. A jak nie to zawsze można oglądać jak ultrasi na meczu - stojąc.Maciuś JuveFan pisze:Znajdzie się dla nas miejsce? Ilu osobowy ten stolik?
I jeszcze szczegół - jak będziecie już w Warce to idzcie na sam koniec pubu. Tam mecz puszczą na rzutniku i tam jest powidzmy... "młyn" ;P
Dlatego zarezerwowałem jeden stolik, za więcej trzeba by płacić bajońskie sumy jak na moją kieszeń. Ale podstawę jakąś mamy, żeby tam siedzieć i pomódlcie się o to, żeby nikt nie zarezerwował sąiednich stolików.Cobra pisze:Pomieścimy się ? Bardzo duże zainteresowanie,chyba większe niż przed meczem z Realem.

- greenjack85
- Juventino
Będzie nas około 10-12 osób. Miejsca się znajdą, najwyżej interesci beda siedziec na ziemi :-D
- shnatyk
- Juventino
Ja raczej będę na pewno:).W najgorszym wypadku sam, w najlepszym z 4 kumplami...
Nie beda chcieliDi Viao pisze:Chyba ze jacys inteligenci beda chcieli ogladac mecz Prokomu jak ostatnio :rotfl:

A tak w ogole, to co wy na to? ---> http://www.bianconeri.pl/index.php?func ... om&no=5939
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Arcadio
- Juventino
Dokładnie :-D
Co do zlotu- fajna sprawa :-D tylko pytanie do Gregera-
to są dni 12-14 jakie konkretne plany na te dni??? Jakaś hala, popijawa, nie wiem, cóż tam sie będzie działo, tak w skrócie... Pzdr
Co do zlotu- fajna sprawa :-D tylko pytanie do Gregera-
to są dni 12-14 jakie konkretne plany na te dni??? Jakaś hala, popijawa, nie wiem, cóż tam sie będzie działo, tak w skrócie... Pzdr
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- greenjack85
- Juventino
Co do zlotu to pogadamy w sobotę. Zlot będzie wygladac mniej wiecej tak jak napisales :-D W sobote planujemy zagrac mecz z ,,zaprzyjaznionymi" interistami.A wieczorem w piatek i w sobote to wiadomo :-D
- Arcadio
- Juventino
Hmmm Parasol... chyba nie :-D a poważnie to spoko, mam nadzieję że wiecej ludzi gdzieś pyka... Akurat może się ustawimy na jakieś wspólne granie :-D czy zmucimy interistów :-D
Ja tez oczywiście gram- choć tą runde opóściłem... Będe szukać jakiegoś innego klubu, a póki co liga halówki na UP- mecze za rzadko niestety
- ale zawsze dogaduje się jakoś z prowadzącymi zajęcia i przychodze przynajmniej raz w tygodniu. Pozycja- środkowy pomocnik.
Ja tez oczywiście gram- choć tą runde opóściłem... Będe szukać jakiegoś innego klubu, a póki co liga halówki na UP- mecze za rzadko niestety
- Arcadio
- Juventino
Nie małe nieporozumienie z prezesem... Zresztą to nie jest jakiś wielki klub- klasa B, ale miałem na miejscu. Bo wsumie nie mieszkam we Wro tylko pod... Ale wcześniej grałem w Ślęzie.
Hmm kapitan Parasola-tylko pogratulować :-D
Hmm kapitan Parasola-tylko pogratulować :-D
Ja za trampkarzy i juniorów mł. grałem w Śląsku u Jasińskiego (wieśniak
). Później niestety doznałem urazu i miałem ok. rok przerwy... Poszedlem do Wratislavii (ze wzgledu na trenera- konflikt z Jasińskim), a obecnie pykam w seniorach Pogoni Wrocław
Niestety studiuje zaocznie i moge grac co drugi mecz
BTW. Grywam jako rozgrywający
Ktory rocznik jestescie?

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne