TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Nie wiem czy dobrze zczaiłem, ale... nie jestem Kuba Napierski z JP 8) dla przyjemności patrzenia na szerszą listę dopisz moich dwóch ziomków, którzy będą na bank (z tego jeden... aspiruje do miana bycia Juventino:P) tzn Darek i Marcinwojti-s pisze:Również chciałbym wiedziec ;>?Marezmo pisze:Kuba znaczy sie Bloku ;>?Damiano-pl pisze:Witam. Proszę mnie dopisać do listy na mecz z Interem. Przyjdzie nas 4 w tym Kuba Napierski z JP, tak więc nas możecie wpisać na listę.

- evilboy
- Juventino
z ta koszulka trzeba by sie streszczac... pamiatka na pewno swietna, ale 25 zeta dla biednego studenta, ktory niestety mieszka z rodzicami i nie dostaje tygodniowki na "wyzywienie", to troche jednak jest
(25 kredensowych poniedzialkowych bro
)

- Brutalo
- Juventino
Lista jest otwarta do soboty, do 20:29 8) dzwoniłem przed chwilą do strumyka i mówiłem że minimum 15 osób będzie, a ona że spoko, zarezerwuje dla nas 2 stoliki, ale przypuszczam, że lepiej było by się wbić (chociaż w kilka osób) wcześniej żeby to ogarnąć... Już się nie mogę doczekać meczumcshroom pisze:Czy lista osób chętnych na mecz jest już zamknięta? Bo ja prawdopodobnie z kumplem przyjde.
mcshroom-

- Brutalo
- Juventino
To ustawimy się tak po 19, :lol: , i na mecz koło 20 przyjdziemy:Pmcshroom pisze:Wszystko jasne 8) I oczywiście jestem jak najbardziej za
- Brutalo
- Juventino
To wpadnę do Ciebie po 19, a od Ciebie pójdziemy do miasta. Kuźwa jestem chory, mam 37,7 C' ale się nie poddam :!: :!: :!: Do zobaczenia !!!mcshroom pisze:Bloktorun-jak coś to wiesz gdzie mieskam 8)
- Brutalo
- Juventino
Hehe, mam nadzieję że chodzi głównie o moją obecność na meczu 8) :lol: będę, choć by mnie mieli przywieźć karetką :!: :!: FORZA JUVENTUS!!! ale mam gula na ten mecz....mcshroom pisze:Walcz, nie poddawaj się! Nie możesz zawieść!
- God
- Juventino
Ehhh kurde, taka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa widze sie zbiera na Inter, a mnie czeka ogladanie meczu z kumplem w kafejce... :evil: byle nasi chlopcy dobrze zagrali i wygrali
to sie w sumie tylko liczy 
pozdro z zielonej wyspy dla ekipy z strumyka =]

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Dzięki za pozdrowienia, pamiętamy o Tobie, jak wrócisz z obczyzny to zawitaj do nas 8)God pisze:Ehhh kurde, taka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ekipa widze sie zbiera na Inter, a mnie czeka ogladanie meczu z kumplem w kafejce... :evil: byle nasi chlopcy dobrze zagrali i wygralito sie w sumie tylko liczy
- Damiano-pl
- Juventino
Przepraszam, ale niestety nie mogłem przyjść oglądać z wami meczu. Zupełnie zapomniałem o imperezie rodzinnej, na której nie dało rady nie pojechać. Ale na nast. mecz jestem gotów