KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- MeHoweck
- Qualità Juventino
- Radek_88
- Qualità Juventino
Niestety nie znam, i nie wiem gdzie sie znajduje. Jutro bedziemy wiedziec co z STSem, wtedy bedziemy dalej kombinowac w razie czego. W razie czego mam wiadomosc od Owceusza, ze na Wawelskiej jakis pub ma C+, a nawet projektor.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra. W zwiazku z tym, ze City nie wypalilo idziemy do STSa. Jeszcze zdecydujemy z bomem czy bedziemy wczesniej robic rezerwacje czy nie, tak czy siak mecz nam puszcza. Dopisywac sie wiec do listy, a szczegoly co do godziny i miejsca ustali sie jeszcze dokladnie.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Bom zrobil rezerwacje w STSie. Mamy do wydania na barze 100zl, wiec wiadomo, kase dajemy bomowi, a kupujemy za te zastawione (poki sie nie skonczy
). Proponuje sie spotkac o 20 od razu w STSie. Mysle, ze kazdy powinien trafic, pub znajduje sie na Stawowej w bramie. W razie czego moge podeslac na pw nr telefonu jakby ktos mial jakies problemy.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Mam info, ze niejaka pani Siewier najprawdopodobniej sie tez do nas wbije. I tu prosba do pozostalych obecnych, nie smiejce sie z niego za duzo, i nie wytykajcie na kazdym kroku jego gorolstwa. :-D
- kouba
- Qualità Juventino
ja mam w sobote zakonczenie sezonu w klubie (czyt. pijemy), ale dwa nastepne mecze, a szczególnie ten drugi, to jak najbardziej mozna sie znów zobaczyć w STS 
EDIT: chyba, ze prosto z zakonczenia na mecz
bo zaczynamy o 16, wiec ileż można tam siedziec...

EDIT: chyba, ze prosto z zakonczenia na mecz

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Mnie nie będzie z racji wielkiej corocznej imprezy rodzinnej
(czyt. tata Andrzej) Ale następnych meczykach postaram sie już być 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
w razie organizowania jakiegoś spotkania przy okazji spotkania z milanem, i w razie mojej obecności w kraju, ci którzy ładnie poproszą mogą mieć zapewniony przeze mnie transport z/do wskazanego miejsca.
Kontakt przez gg.
Kontakt przez gg.