Składy koszyków przed losowaniem LM
- RUDI
- Juventino
tylko ze znowu nie podobaja mi sie te wspolczynniki uefa - lazio i arsenal wyzej niz Juve ??zxe niby tylko depor jest slabsze od nas w 1 koszyku ! haha te wspolczynniki to se moga zjesc i tak Juve ma najwyzszy 
losowanie mamy grupe D i jak narazie racje maja wszyscy ktorzy wytypowali Galatasaray jako rywala z drugiego koszyka
kurna ja powinienem grac w totolotka 3 przeciwnik - olimpiakos !

losowanie mamy grupe D i jak narazie racje maja wszyscy ktorzy wytypowali Galatasaray jako rywala z drugiego koszyka
kurna ja powinienem grac w totolotka 3 przeciwnik - olimpiakos !
FORZA JUVE
- Peja48
- Juventino
2 zespoły z jednego kraju nie mogą grać w tej samej grupieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Niemiałbym nic przeciwko grupie:
1.JUVENTUS F.C
2.Panathinaikos
3.AEK Ateny
4.Partizan Belgrad
8) 8)
Choć to tylko marzenia to szczerze niechciałbym mieć tak słabych rywali w 1 fazie gr.LM. Musimy grać z najlepszymi i już na początku ich eliminować :twisted:
Grup nieobstawiam, poczekam do losowania![]()
w/g mnie
1.Juventus
2.Galatasaray
3.Olimpiakos
4.Sociedad
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Spoko spoko, wiem o tym chodziło mi o to, że to byłaby teoretycznie najsłabsza grupa z możliwychPeja48 pisze:2 zespoły z jednego kraju nie mogą grać w tej samej grupieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Niemiałbym nic przeciwko grupie:
1.JUVENTUS F.C
2.Panathinaikos
3.AEK Ateny
4.Partizan Belgrad
8) 8)
Choć to tylko marzenia to szczerze niechciałbym mieć tak słabych rywali w 1 fazie gr.LM. Musimy grać z najlepszymi i już na początku ich eliminować :twisted:
Grup nieobstawiam, poczekam do losowania![]()
w/g mnie
1.Juventus
2.Galatasaray
3.Olimpiakos
4.Sociedad

- juveluck
- Juventino
TVP bedzie pokazywac mecze LM i we wtorek i w srode, mowili podczas losowana. Bardzo dobrze bo ja nie mam PSBIGGI pisze:aha...odnośnie transmisji tv....w necie trąbili ze TVP bedzie pokazywała LM tylko wtedy jak Wisła do niej awansuje. Jak wiadomo Wisła odpadła a TVP nadal reklamuje ze od wrzesnia rozpoczyna transmisje LM....nie czaje tego...ehh dobrze ze mam P.Sportbo słyszałem ze zwykly polsat nie bedzie pokazywał meczy LIVE....ale pewnie sie jeszcze im zmieni 100 razy...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Tez słyszałem !! to fajnie bedzie większy wybór.....bo tvp i polsat sport, moze częsciej bedzie mecz Juve....juveluck pisze:TVP bedzie pokazywac mecze LM i we wtorek i w srode, mowili podczas losowana. Bardzo dobrze bo ja nie mam PSBIGGI pisze:aha...odnośnie transmisji tv....w necie trąbili ze TVP bedzie pokazywała LM tylko wtedy jak Wisła do niej awansuje. Jak wiadomo Wisła odpadła a TVP nadal reklamuje ze od wrzesnia rozpoczyna transmisje LM....nie czaje tego...ehh dobrze ze mam P.Sportbo słyszałem ze zwykly polsat nie bedzie pokazywał meczy LIVE....ale pewnie sie jeszcze im zmieni 100 razy...
- Alexxxxx
- Juventino
No to teraz wiadomo, że Cyfra + jest najlepsza. Nikt nie ma znią szans. Kazdy się musi z tym zgodzić. A powracając jestem zawdowolony ,że Liga Mistrzów wraca na TVP(tak całóśc ,bo ma byc magazyn i pokazuja w środe, bo sam wtorek to nie było to.). Bardzo jestem zadowolony. Więc Forza Juve!!!Forza TVP!!!Forza Cyfra+!!! 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli