Serie A (12): JUVENTUS 4-1 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gruppo Brusco

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2008, 13:45

R.A.B. pisze:
Il Tifoso pisze: P.S.A propos Interu popatrzcie na shouta na FcInter.pl.....Ale napinka;D
Widziałem już wczoraj. Napinają się psychole aż żal patrzeć. Ucieszyła mnie forma Grygery.Ładnie sobie poczynał. w ostatnim meczu mało bakowało a ładną bramkę by zdobył.
No nie nasza wina, że wpadają do nas czasami niechciani goście z juvepoland i wstawiają swoje kretyńskie komentarze...

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 listopada 2008, 14:06

Co racja to racja.Np.Maciej(?)FCJ napinał się jak cholera....Takich kibiców ma Inter i mamy niestety my...

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2008, 15:52

Il Tifoso pisze:Co racja to racja.Np.Maciej(?)FCJ napinał się jak cholera....Takich kibiców ma Inter i mamy niestety my...
Siema ! Dobrze, że są również tacy jak Ty - oddani klubowi, stosowni, pełni wiedzy i taktu oraz mogący wyśmiewać innych Juventinich w obecności Interistów.

Nara !

Edit: Zapomniałem dopisać, że : "Musimy napisać do Drughi i napisać by zaprotestowali pod siedzibą" Jventusu przeciwko takim kibicom. A co !

Zablokowany