KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Ja! Ja! Ja!Radek_88 pisze:Ktokolwiek chetny na retransmisje spotkania z Chievo?
Na razie retoryczne pytanie, później w razie czego bedziemy martwic sie znalezieniem odpowiedniego lokum.

Ludzie zmobilizujcie sie...

- Radek_88
- Qualità Juventino
O! O! ooo!
Jutro jak sie ogarne to napisze ludziom pw zeby tez sie ogarneli. Mozliwe ze jutro lub w sobote bede juz w stolicy Slaska to mam nadzieje znajde jakis pub z PS. Trzeba w koncu ruszyc cos w tym miescie..
PS. Szczegolna moblizacja dla tych co maja u mnie do odebrania vlepki lub szaliki

PS. Szczegolna moblizacja dla tych co maja u mnie do odebrania vlepki lub szaliki

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Czułam ze tak będzie... jak nie urok to sraczka...Radek_88 pisze:Jak na razie nie znalazlem nic z PSExtra.. Jak ktos wie gdzie moze byc Platforma Polsatu to niech pisze, ja jeszcze dzis cos poszukam.

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Ależ ja sie właśnie ogarniamRadek_88 pisze:moglibyscie sie juz teraz zaczac ogarniac..

EDIT
Dobra

- bom
- Juventino
Oczywiście się pisze na meczyk heh.
Tylko ludzie opamiętajcie się ! Takie święto się nam szykuje, a tu raptem parę osób chętnych.
Nie marudzić, nie ociągać się tylko świnie bić, wódkę zwozić i w sobotę wieczorem się widzimy w CITY.
Tylko ludzie opamiętajcie się ! Takie święto się nam szykuje, a tu raptem parę osób chętnych.
Nie marudzić, nie ociągać się tylko świnie bić, wódkę zwozić i w sobotę wieczorem się widzimy w CITY.