BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Judzio
- Juventino
ok, ja będę z kolegom
btw. mówiłem że Taddei nie ma nawet trzydiestki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Taddei
btw. mówiłem że Taddei nie ma nawet trzydiestki

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Taddei

- dominiccos
- Juventino
Mnie nie będzie, trochę mi się przychorowało.
- Gorn
- Juventino
Oj coś nam się dziś kolega z Bielska wyłamał. A tak zapowiadał, że będzie. No i Asi nie było a działo się w drugiej połowie 
no to do następnego mam nadzieje w Mediolanie 8) ale jeśli tylko Winnerowi i Białasowi uda się wyjechać to stawiają następnym razem browar

no to do następnego mam nadzieje w Mediolanie 8) ale jeśli tylko Winnerowi i Białasowi uda się wyjechać to stawiają następnym razem browar

- białas
- Juventino
haha, lol. Ty i tak stawiasz bro za to, że nie byłeś tam kiedyś oraz wpisowe i ciesz się, że dzisiaj było 4-1 a nie 3-1, bo byś stawiał jeszcze jedną kolejkęGorn pisze:no to do następnego mam nadzieje w Mediolanie 8) ale jeśli tylko Winnerowi i Białasowi uda się wyjechać to stawiają następnym razem browar

a poza tym, to jedziesz do Mediolanu na mecz, więc nic Ci nie będziemy stawiać

- Judzio
- Juventino
Ja będę choćbym miał oglądać sam
Canal + Sport Sobota 22.11 20:25
Piłka nożna - LIGA WŁOSKA: MECZ INTER MEDIOLAN - JUVENTUS
Transmisja jest więc kto może widzimy się raczej w escapadzie, chyba że wolimy koniecznie komentarz to szukamy czego innego, pozdro
Canal + Sport Sobota 22.11 20:25
Piłka nożna - LIGA WŁOSKA: MECZ INTER MEDIOLAN - JUVENTUS
Transmisja jest więc kto może widzimy się raczej w escapadzie, chyba że wolimy koniecznie komentarz to szukamy czego innego, pozdro

- dominiccos
- Juventino
Ja ma 99,9% będę na mecz z Interem. Można by zagadać z nimi, czy mogliby włączyć nam fonię, na niektórych meczach przecież była. Powie się im, że w tym meczu jest ona niezbędna, że to bardzo ważny mecz i inne takie pierdoły, może pójdą na to.
- Winner
- Juventino
Myślę podobnie jak Judzio w sobotę nie ma szans. Szkoda że niema w Białymstoku sportowego pub-u nastawionego głownie na oglądanie meczy :roll: . W escapadzie mamy przynajmniej duży ekran.Judzio pisze:Żeby to była niedziela to tak, niestety w soboty zawsze gra Dj i myślę że mecz z komentarzem jest bez szans
P.S Podobno w poniedziałek ma być info z wyjazdem więc wtedy będę wiedział czy będę.
P.S 2 Dla kibiców Interu z Polski znów się wyjazd nie udał , oby nam się udało.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.