Co sądzicie o pippo Inzaghim?
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja czuje malą ale zawsze sympatie do tego gracza.Zrobil duzo dla Juve i jestem mu wdzieczny za chwile radosci kiedy to on szczelal bramki(pamietny polfinal LM z man utd 2-3 :evil: )Jest swietnym pilkarzem i bardzo mi sie to podoba jak nigdy nie czeka na gwizdek sedziego tylko poprostu niezastanawiajac sie biegnie
Jednak przeszedl do milanu :evil: i zdobyl u mnie duzego ale to bardzo duzego minusa :twisted: Ale mysle ze dobrze sie stalo ze odszedl z Juve bo dzieki temu mamy Davida i reszte "nowej"bandy 

- JUVEFANE_10
- Juventino
ja bardzo lubię tego zawodnika no i co z tego że przeszedł do milanu tam go sprzedał Moggi.ale jest dobry.zrobił duzo dla juve
JESTEM OSZUSTEM
- RadeKas
- Juventino
Ja sądze, że ma gość instynkt strzelecki. Ale nic poza tym. Technika to u niego tragedia. On tylko umie sie ustawić w polu karnym (co mimo wszystko jest sztuką). Zrobiłsporo dla Juve, ale nie zmienia to faktu że go nie lubie :evil: Ktoś go tu kiedyś nazwał wiruozem. BUAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
srali muszki będzie wiosna
- Hotbe
- Juventino
Inzaghi może i zrobił wiele dla JUVE ale jego zachowanie po przejściu do Milanu było skandaliczne!!! Wygadywanie takich rzeczy o swoim poprzednim klubie gdzie był uwielbiany przez kibiców, gdzie sam niejednokrotnie podkreślał swoje przywiązanie do Juve, jest czymś niewybaczalnym!!! Czemu Zidane po przejściu do Realu wciąż wypowiadał się ciepło zarówno o Juve jak i jego graczach? Inzaghi jest dla mnie wrogiem no.1!!! Niech Bóg ma go w swojej opiece jeśli nasze drogi kiedyś się skrzyżują...
- Ironek
- Juventino
Moim zdaniem on potrafi tylko się ustawiać dobrze w polu karnym i wykorzystywać dośrodkowania i sytuacje sam na sam z bramkarzem. Ale go mimo wszystko lubię, nie mam mu za złe tego, że odszedł do milanu ponieważ on zawsze powtarzał, że milan to klub jego marzeń i chciał tam grać od urodzenia.
- JuveQL
- Juventino
Ja nic od niego nie mam. Gdy gral dla Juve bardzo go lubilem. Gdy przeszedl do Milanu bardzo mnie wkurzyl. Ale ogolnie nic do niego nie mam, nawet pomimo rzekomych, niezbyt przychylnych wypowiedzi na temat Juventusu.
- juveluck
- Juventino
Ja darze go szacunkiem za te wszytskie bramki dla Juve i Squadra. Odwalil dla nas naprawde kawal dobrej roboty. A to ze odszedl to normalna rzecz w pilce. Moze i nie lubi Juve(ja nie lubie Milanu
) ale szacunek za gre w naszej koszulce nalezy mu sie wieczny. Po za tmy jest wyjatkowy w swojej grze bo naprawde nie ma chyba takiego drugiego napastnika w Europie ktory tak potrafi sie znalesc w polu karnym. To tez trzeba umiec i nalezy to docenic

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mania
- Juventino
Napisałeś dokładnie to, co o nim myslęPippa to ******* ******* ******** *** ***-*** ********- w skrócie najgorsze co może być.

Agnieszka
- Martinblack
- Juventino
nie bede sie powtarzał bo uwazam to samo co porzednicy..ale teraqz moze pomazyc o scudetto w Milanie tak samio jak o grze w pierwszym składzie Italii...swoja droga wiecej bramek zdobywał po podaniach Alexa I zidane niz sam je wypracowywał..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Osobiście to nic do neigo niemam. Zrobił bardzo duzo dla JUVE i za to mu serdecznie dziękuję, miło było gdy strzelał dla na gola ale co piękne to szybko mija. To typowy ,,sęp goli'', zbyt egoistyczny jak na napastnika. A po odejściu od nas niemiło mówił o JUVE :evil: Niemogę tylko zrozumieć, że po wepchnięciu piłki do bramki z 2 metrów, cieszy się jakby strzelił gola w finale LM w '97 min. zza połowy :?
Jego radośc jest to przesadzenia 8) Ale to jego wola
U mnie zasłużył na duży szacunek.

- JUVEFANE_10
- Juventino
nie masz racji super pippo pomógł druzynie ciekawe co byś zrobił jak by Moggi sprzedał Alexa do Milanu tez byś tak o nim napisałjaro10 pisze:Pippa to ******* ******* ******** *** ***-*** ********- w skrócie najgorsze co może być. 8)
JESTEM OSZUSTEM