Co sądzicie o pippo Inzaghim?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JUVEJAH90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 10:56

Co sądzicie o pippo Inzaghim?

Ja osobiscie tego piłkarza baardzo nie lubie, traktuje go jak zdrajce.
A wy?

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:02

Ja czuje malą ale zawsze sympatie do tego gracza.Zrobil duzo dla Juve i jestem mu wdzieczny za chwile radosci kiedy to on szczelal bramki(pamietny polfinal LM z man utd 2-3 :evil: )Jest swietnym pilkarzem i bardzo mi sie to podoba jak nigdy nie czeka na gwizdek sedziego tylko poprostu niezastanawiajac sie biegnie :D Jednak przeszedl do milanu :evil: i zdobyl u mnie duzego ale to bardzo duzego minusa :twisted: Ale mysle ze dobrze sie stalo ze odszedl z Juve bo dzieki temu mamy Davida i reszte "nowej"bandy :D

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:12

ja bardzo lubię tego zawodnika no i co z tego że przeszedł do milanu tam go sprzedał Moggi.ale jest dobry.zrobił duzo dla juve

JESTEM OSZUSTEM
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:13

Ja sądze, że ma gość instynkt strzelecki. Ale nic poza tym. Technika to u niego tragedia. On tylko umie sie ustawić w polu karnym (co mimo wszystko jest sztuką). Zrobiłsporo dla Juve, ale nie zmienia to faktu że go nie lubie :evil: Ktoś go tu kiedyś nazwał wiruozem. BUAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:

srali muszki będzie wiosna
Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:25

Inzaghi może i zrobił wiele dla JUVE ale jego zachowanie po przejściu do Milanu było skandaliczne!!! Wygadywanie takich rzeczy o swoim poprzednim klubie gdzie był uwielbiany przez kibiców, gdzie sam niejednokrotnie podkreślał swoje przywiązanie do Juve, jest czymś niewybaczalnym!!! Czemu Zidane po przejściu do Realu wciąż wypowiadał się ciepło zarówno o Juve jak i jego graczach? Inzaghi jest dla mnie wrogiem no.1!!! Niech Bóg ma go w swojej opiece jeśli nasze drogi kiedyś się skrzyżują...

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:26

Moim zdaniem on potrafi tylko się ustawiać dobrze w polu karnym i wykorzystywać dośrodkowania i sytuacje sam na sam z bramkarzem. Ale go mimo wszystko lubię, nie mam mu za złe tego, że odszedł do milanu ponieważ on zawsze powtarzał, że milan to klub jego marzeń i chciał tam grać od urodzenia.

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:26

Ja nic od niego nie mam. Gdy gral dla Juve bardzo go lubilem. Gdy przeszedl do Milanu bardzo mnie wkurzyl. Ale ogolnie nic do niego nie mam, nawet pomimo rzekomych, niezbyt przychylnych wypowiedzi na temat Juventusu.

jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:35

Pippa to ******* ******* ******** *** ***-*** ********- w skrócie najgorsze co może być. 8)

zawsze Del Piero
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:35

Ja darze go szacunkiem za te wszytskie bramki dla Juve i Squadra. Odwalil dla nas naprawde kawal dobrej roboty. A to ze odszedl to normalna rzecz w pilce. Moze i nie lubi Juve(ja nie lubie Milanu :D ) ale szacunek za gre w naszej koszulce nalezy mu sie wieczny. Po za tmy jest wyjatkowy w swojej grze bo naprawde nie ma chyba takiego drugiego napastnika w Europie ktory tak potrafi sie znalesc w polu karnym. To tez trzeba umiec i nalezy to docenic

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:45

Ja osobiście tak sobie lubie Inzaghiego i Milan, myśle że fartem wygrali LM.Mieli szczeście że Nedved nie grał!!!!

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 15:17

Pippa to ******* ******* ******** *** ***-*** ********- w skrócie najgorsze co może być.
Napisałeś dokładnie to, co o nim myslę :) Nie dość że człowiek z niego nieciekawy to jeszcze technika kuleje- jak dla mnie to jego gra wygląda mniej więcej jak w pierwszym półfinale LM- kiedy to z 20 razy był na spalonym- no przecież z któregoś trzeba w końcu strzelić gola (może sędzia nie zobaczy)... Ale żeby samemu coś wypracować- nie ten adres :evil:

Agnieszka

Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 15:32

nie bede sie powtarzał bo uwazam to samo co porzednicy..ale teraqz moze pomazyc o scudetto w Milanie tak samio jak o grze w pierwszym składzie Italii...swoja droga wiecej bramek zdobywał po podaniach Alexa I zidane niz sam je wypracowywał..

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 15:54

Osobiście to nic do neigo niemam. Zrobił bardzo duzo dla JUVE i za to mu serdecznie dziękuję, miło było gdy strzelał dla na gola ale co piękne to szybko mija. To typowy ,,sęp goli'', zbyt egoistyczny jak na napastnika. A po odejściu od nas niemiło mówił o JUVE :evil: Niemogę tylko zrozumieć, że po wepchnięciu piłki do bramki z 2 metrów, cieszy się jakby strzelił gola w finale LM w '97 min. zza połowy :? :D Jego radośc jest to przesadzenia 8) Ale to jego wola :wink: U mnie zasłużył na duży szacunek.

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 16:42

jaro10 pisze:Pippa to ******* ******* ******** *** ***-*** ********- w skrócie najgorsze co może być. 8)
nie masz racji super pippo pomógł druzynie ciekawe co byś zrobił jak by Moggi sprzedał Alexa do Milanu tez byś tak o nim napisał

JESTEM OSZUSTEM
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 17:00

Gdyby nie poszedl do Milanu to może dażył bym go sympatią ale nielubiłem go za to że nieluibił Alexa

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ODPOWIEDZ