BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Gorn
- Juventino
wiem ale przynajmniej nie wpadnę w większebiałas pisze:samo przybycie nie pomoże Ci w spłacie tych długówGorn pisze:ja i tak mam juz spore dlugi wiec raczej bede![]()

Nie no żartuje oglądanie meczu z wami nie równa się z oglądaniem w domu

- Winner
- Juventino
Brakuje paru wariatówGorn pisze:wiem ale przynajmniej nie wpadnę w większebiałas pisze:samo przybycie nie pomoże Ci w spłacie tych długówGorn pisze:ja i tak mam juz spore dlugi wiec raczej bede![]()
Nie no żartuje oglądanie meczu z wami nie równa się z oglądaniem w domu

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Powininem być, ale chyba samochodem, eh. 

- Winner
- Juventino
Wszyscy zapewne wiedzą że w niedziele jest retransmisja meczu z Chievo więc trzeba ustalić czy idziemy. Druga wiadomość w czwartek 13 w programie canal plus jest nasz mecz z Genoą o 20:30
- białas
- Juventino
ja zasadniczo też. jest możliwość obejrzenia meczu, więc czemu nie? pozostaje sprawa rezerwacji, bo skoro PS, to Escapada odpada. znowu Blue? czy proponujecie coś innego? jeśli Blue, to rezerwacja niezwrotna po 5 zł. od osoby lub po 20 zł. do wykorzystania. ja się nie porywam na 4 piwa podczas meczu, więc proponuję ewentualnie zrobić rezerwację np. na 4 osoby czyli 80 zł., to nam wychodzi po jakieś 3 piwa. zresztą, decydujcie.
- dominiccos
- Juventino
Mnie też nie będzie.
- Winner
- Juventino
Myślę że w takim wypadku widzimy się w najbliższy czwartek. Na jutro będzie za mało osób by opłacało się rezerwować stolik w blue poza tym to retransmisja a ja nie lubię oglądać powtórek gdyż do tego czasu i tak pewnie by ktoś wygadał wynik.