Dwie niespodzianki, reszta planowo
- RadeKas
- Juventino
W dzisiejszych meczach eliminacji do LM, padły dwa dość zaskakujące wyniki.
W Dormundzie, Borussia musiała odrabiać straty z Bruggi. W pierwszym meczu było 2-1 dla Belgów. Natomiast dzisiaj do 86 minuty utrzymywał się wynik 1-1 premiujący Bruggie. Jednak w tejże minucie na 2-1 strzelił Ewerthon. Doszło do dogryki. Tam nie nastąpiło roztrzygnięcie i mecz zakończył sie karnymi. W tych lepsi okazali sie Belgowie.
Natomiast w Newcastle, tamtejrzy zespół musiał bronić wywiezionego ze stadionu Partizana Belgrad zwycięstwa 1-0. O dziwo nie udało im się to. W 50 minucie padł gol dla Jugosławian (Serbian i Czarnogóran 8) ) Wynik nie zmienił się i znowu roztrzygnęło się w karniakach. A tam jak wiadomo (bolesnie
) wszystko sie moze zdarzyć. No i zdarzyło sie że wygrał Partizan :twisted:
Problemy z awansem mieli także nieoczekiwanie piłkarze Ajaxu. Mecz roztrzygnał sie dopiero w dogrywce. A dokładniej po karnym w 104 minucie.
Wszyscy którzy awansowali: Anderlecht :evil: , Brugge, Lokomotiv Moskwa, Galatasaray, Glagow Rangers, Celtic, AEK Ateny, Ajax, Dynamo Kijów, Partizan Belgrad :twisted: , Celta (ale ledwo ledwo), Marsylia, Sparta Praga,
Deportivo, Chelsey i Lazio
W Dormundzie, Borussia musiała odrabiać straty z Bruggi. W pierwszym meczu było 2-1 dla Belgów. Natomiast dzisiaj do 86 minuty utrzymywał się wynik 1-1 premiujący Bruggie. Jednak w tejże minucie na 2-1 strzelił Ewerthon. Doszło do dogryki. Tam nie nastąpiło roztrzygnięcie i mecz zakończył sie karnymi. W tych lepsi okazali sie Belgowie.
Natomiast w Newcastle, tamtejrzy zespół musiał bronić wywiezionego ze stadionu Partizana Belgrad zwycięstwa 1-0. O dziwo nie udało im się to. W 50 minucie padł gol dla Jugosławian (Serbian i Czarnogóran 8) ) Wynik nie zmienił się i znowu roztrzygnęło się w karniakach. A tam jak wiadomo (bolesnie
Problemy z awansem mieli także nieoczekiwanie piłkarze Ajaxu. Mecz roztrzygnał sie dopiero w dogrywce. A dokładniej po karnym w 104 minucie.
Wszyscy którzy awansowali: Anderlecht :evil: , Brugge, Lokomotiv Moskwa, Galatasaray, Glagow Rangers, Celtic, AEK Ateny, Ajax, Dynamo Kijów, Partizan Belgrad :twisted: , Celta (ale ledwo ledwo), Marsylia, Sparta Praga,
Deportivo, Chelsey i Lazio
srali muszki będzie wiosna
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie spodziewałem sie tego że Borusia odpadnie, do teraz niemoge sie do tego przezwyczajić nie nawidze Bruggi!!!!!! niech trafią na Juve!! a jak trafią to sobie długo nie pograją!!!!!! /////radekas////Respekt//////!!!!!
- 3d_man
- Juventino
zdawalo mi sie jakos ze nie lubicie Interu - prawda ??
w takim razie mozecie sie "cieszyc" bo Lazio dzieki temu ze awansowalo do LM (2 zwyciestwa 3:1 i 0:1) wyrzucilo z najlepszego koszyka wlasnie klub z Mediolanu
czyli beda mieli na pewno trudniej - ale na wloskie druzyny, jak zapewne wiecie trafic nie moze - wiec poki co nie dojdzie do "bratobojczych" pojedynkow
w takim razie mozecie sie "cieszyc" bo Lazio dzieki temu ze awansowalo do LM (2 zwyciestwa 3:1 i 0:1) wyrzucilo z najlepszego koszyka wlasnie klub z Mediolanu
czyli beda mieli na pewno trudniej - ale na wloskie druzyny, jak zapewne wiecie trafic nie moze - wiec poki co nie dojdzie do "bratobojczych" pojedynkow
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Johnny777
- Juventino
Bardzo się cieszę że Borussia się nie dostała :twisted: Jakoś nigdy nie darzyłem ich sympatią - ciekawe czemu co nie? :twisted: A Newcastle...wisi mi to czy się dostali, ale lepiej że nie bo może przestaną wreszcie gadać że niby liga angielska jest lepsza niż włoska... :evil:
- BIANCONERI
- Juventino
Najbardziej zaskoczył mnie awans Partizana Belgrad.Nie sądziłem,że Newcastle odpadnie z klubem Rząsy.Wynik meczu Borussi też jest zaskakujacy.Szkoda tylko,że coniektóre kluby potrafia zrobic spora niespodzianke a Polacy nie :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Yari
- Juventino
hahaaha i bardzo dobrze , cieszy mnie że nie awansowała borussia i new castle. ,,Po cztery zespoły będą reprezentowały Hiszpanię i Włochy w fazie grupowej piłkarskiej Ligi Mistrzów. W środę awans wywalczyły Celta Vigo, Deportiva La Coruna oraz Lazio Rzym. Po trzy drużyny w LM będą mieli Anglicy, Francuzi i Grecy,, ( źródło onet). Jestem w szoku że będą aż 3 drużyny z Grecji. I jak zwykle znowu sie zapowiada ,,wojna" pomiędzy serie A i premiere division:):). Forza Serie A

- Mario_166
- Juventino
Ogladale mecz qw Dortmundzie i Bruggia grala w 10 ale kibicowalem im bo niewnawidze Borusii wiec jestem szczesliwy z tego wyniku a belgowie calkiem ladnie grali wiec to moze byc czarny kon rozgrywek nie mowie ze zdobeda LM ala moga byc jak ajax w zeszlym roku :-D
- juve21
- Juventino
Chciałem napisać dokładnie to samo. Widocznie potencjał polskich zespołow wystarczy na razie tylko na kluby typu OmoniaBIANCONERI pisze:Najbardziej zaskoczył mnie awans Partizana Belgrad.Nie sądziłem,że Newcastle odpadnie z klubem Rząsy.Wynik meczu Borussi też jest zaskakujacy.Szkoda tylko,że coniektóre kluby potrafia zrobic spora niespodzianke a Polacy nie :?

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JUVEFANE_10
- Juventino
szkoda że odpadła Borussia.Ale zaskoczył mnie klub Rząsy bravo dla nich
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A mnie wcale niezaskoczył awans Brugge. Nawet w jakimś innym temacie to właśnie Bruggie typowałem do awansu
Wiedziałem, że Borussia nieawansuje. A do największej niespodzianki bezwątpienia trzeba zaliczyć awans Partizana z Tomkiem na czele

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie podobnie jak i Ti_Amo_Juventus_Dragon'a nie dziwi porazka Borussi bo ogladalem caly pierwszy mecz pomiedzy tymi zespolami i wedlug mnie to Bruggia grala tam futbol stojacy na wyzszym poziomie i to ich typowalem do awansu.Co do Partizanu i nEwcastle to
Napewno nie mozna powiedziec ze sa to slabe druzyny(pamietacie porazke z Newcastle 1-0 w LM :evil: ) jednal Newcastle to jest druzyna z tradycjami i nikt sie niespodziewal ze da sobie rade z klubem z Belgradu ktory moze i prezentuje dobry futbol ale jak nam to oceniac skoro poprostu u nas ciezko jest obejrzec ich w akcji :roll: