Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2008, 16:40

inna sprawa ze wczoraj podczas transmisji widzialem ludzi w koszulkach Juve na sektorach Bologny...

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2008, 16:58

Dragon pisze:
IGI pisze: Btw moze ja sie nie znam, ale przy oprawie z 2005 roku z meczu z Realem, ta na kolana mnie nie powalila
Dla mnie najlepsza w calej historii....
Masz może jakieś zdjęcia z tych opraw (2005,2008) :?:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2008, 17:12

http://94.100.114.24/394950001-39500000 ... _yCNV.jpeg
http://farm4.static.flickr.com/3270/298 ... f092_o.jpg

ciag dalszy tego co wrzucil wczesniej Łukasz. Tym razem nasi bracia z Holandii.

A tutaj OM:
http://s.om.net/om/file/200810/juve.jpg

Przy okazji, we hiszpanskim areszcie przebywa niejaki Santos, gosc ktory prowadzil doping na jednym z lukow na Stade Velodrome. Jest tam od zamieszek na meczu OM z Atletico Madryd. Zostal oskarzony o rzucenie krzeslem w policjanta, choc na materiale filmowym widac, ze nie bral udzialu w zadnej awanturze...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2008, 13:40

Kamil_on pisze:
Dragon pisze:
IGI pisze: Btw moze ja sie nie znam, ale przy oprawie z 2005 roku z meczu z Realem, ta na kolana mnie nie powalila
Dla mnie najlepsza w calej historii....
Masz może jakieś zdjęcia z tych opraw (2005,2008) :?:
No ba 8) http://www.sendspace.com/file/6xq73m

Obrazek
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2008, 16:28

PaoloRossi1982 pisze: zarejestrowalem się po raz setny bo mam cos dla was, mianowicie perelke kina traktujacego o zyciu kibicow - film Ultra` z 1990 roku. dziela tego wyjadaczom tematyki kibicowskiej przedstawiac chyba nie muszę, kto niekumaty niech sobie szuka na goglach.
klasyka w formacie avi, link http, jedyny minus to komuszy lektor, polskich napisow z tego co wiem w internecie brak.

http://files.fanat1k.ru/video/Ultra.(RU ... t1k_ru.avi
Zassalem ten filmik i dokladnie tak jak pisal paolo napisow pl niema, co gorsza nie potrafie znalesc napisow rowniez po angielsku co zasadniczo uniemozliwia mi zobaczenie tego filmu, moze ktos posiada te napisy albo wie gdzie moznaby je znalesc ?? Z gory dziekuje za pomoc :)

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2008, 17:13

Siewier pisze:[..] dzieliła dwa sektory kibiców Juve, po jednej stronie siedzieli Drughi, po drugiej chyba Wikingowie. Nie jestem tego pewien, jednak jest to istotne [...]
To byli Nucleo 8)

Warto jeszcze wspomnieć apropo tego wydarzenie że jeden ze stewardów dostał solidnie w twarz od któregoś z naszych, więc jakaś szamotanina była.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2008, 22:33

http://www.juvepoland.com/news.php?id=11583

Dalsze informacje o rannym kibicu
Tasak pisze:
Siewier pisze:[..] dzieliła dwa sektory kibiców Juve, po jednej stronie siedzieli Drughi, po drugiej chyba Wikingowie. Nie jestem tego pewien, jednak jest to istotne [...]
To byli Nucleo 8)
Po pierwsze nie Wiking tylko Viking. Po drugie tam siedzieli i Vikingowie i Nucleo i Tradizione a pewnie i chłopaki z Medy by się znaleźli i kilku pomniejszych grup. Innymi słowy kto się zmieścił z Curva Nord.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 listopada 2008, 05:25

juveluck pisze:
Tasak pisze:
To byli Nucleo 8)
Po pierwsze nie Wiking tylko Viking. Po drugie tam siedzieli i Vikingowie i Nucleo i Tradizione a pewnie i chłopaki z Medy by się znaleźli i kilku pomniejszych grup. Innymi słowy kto się zmieścił z Curva Nord.
Nie miałem na myśli całego sektora, a ten kawałek gdzie miały miejsca owe wydarzenia. Wydawało (a może i nie :wink:) mi się, że gdzieś w tym zamieszaniu widziałem na poszczególnych osobach symbole Vikingów.

Tak przy okazji to ktoś coś wie na temat stanu zdrowia kolesia? Skończyło sie na potłuczeniach?

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2008, 16:43

Siewier pisze:
juveluck pisze:
Tasak pisze:
To byli Nucleo 8)
Nie miałem na myśli całego sektora, a ten kawałek gdzie miały miejsca owe wydarzenia. Wydawało (a może i nie :wink:) mi się, że gdzieś w tym zamieszaniu widziałem na poszczególnych osobach symbole Vikingów.

Tak przy okazji to ktoś coś wie na temat stanu zdrowia kolesia? Skończyło sie na potłuczeniach?
Teoretycznie na meczu Vikingowie byli na dole tego sektora ale po jego drugiej stronie, a w tym całym zamieszaniu to chyba byli tam na prawdę wszyscy po trochu. A koleś chyba nie żyje, ale pewien nie jestem.

sampdoria przy okazji meczu w Pucharze UEFA z Partizanem straciła jedną z flag:
http://www.fototifo.it/eventi/20082009/ ... ia_013.jpg
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2008, 16:59 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2008, 16:56

juveluck pisze:
Siewier pisze:
juveluck pisze:

Teoretycznie na meczu Vikingowie byli na dole tego sektora ale po jego drugiej stronie, a w tym całym zamieszaniu to chyba byli tam na prawdę wszyscy po trochu. A koleś chyba nie żyje, ale pewien nie jestem.
A to nie jest niejaki Cristian z "Asti", o którym jest ten temat na forum Drughi?

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2008, 17:18

VariaTH pisze:
juveluck pisze:
Siewier pisze: Nie miałem na myśli całego sektora, a ten kawałek gdzie miały miejsca owe wydarzenia. Wydawało (a może i nie :wink:) mi się, że gdzieś w tym zamieszaniu widziałem na poszczególnych osobach symbole Vikingów.

A to nie jest niejaki Cristian z "Asti", o którym jest ten temat na forum Drughi?
Właśnie na podstawie tego wątku z forum stwierdziłem, że nie żyje. Jednak nie jestem do końca pewien czy to te same osoby.

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2008, 23:19

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> material. polecam :D.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2008, 23:42

Koleszka w niebieskiej koszulki z megafonem intonujący jedna jedyna przyśpiewkę genialny :lol: :lol:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2008, 00:15

Obrazek
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2008, 21:19

Dzikusy z Hiszpanii.......nic dodać nic ująć.Tacy cwani w grupie.Nasi Ultras by ich potraktowali.Nie umieją dopingować to biją się.Eh.....

ODPOWIEDZ