TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Zgubiłeś się jelonku na tej stronie? To strona kibiców Juventusu. Zapraszamy jak będziemy grać mecz z milanem (choć ogólnie też, wolność jest...) Bar jak bar, jak mówisz "Strumyk" albo "Bar na strumykowej" to wszyscy wiedza o co kaman 8) mamy tam wtyki bo zawsze chodzimy, tak więc nigdy nie ma problemów z rezerwacją. Mają Polsat Sport etc, Canal + i Ntv tak więc wszystko co jest potrzebne 8) I Warka Strong z 4 zeta :lol: Stolik zarezerwowany 8) Chętni (poza Wojtiek, Markiem i Evilboyem oraz moją skromną osobą) pisać :-Dviacheslav pisze:ma jakas nazwe? co pokazuja?
- viacheslav
- Milanista
i o takie info mi chodzilo. gubic sie nie mam zwyczaju, a najnormalniej w swiecie chcialem poznac jakas alternatywe dla szwejkow, baranich itp za ktorymi nie przepadam, bez obawy nie bede sie pchal na wasze transmisje z tej prostej przyczyny ze zazwyczaj w tym czasie ogladam inny zespol, pzdr jelonki.bloktorun pisze:Zgubiłeś się jelonku na tej stronie? To strona kibiców Juventusu. Zapraszamy jak będziemy grać mecz z milanem (choć ogólnie też, wolność jest...) Bar jak bar, jak mówisz "Strumyk" albo "Bar na strumykowej" to wszyscy wiedza o co kaman 8) mamy tam wtyki bo zawsze chodzimy, tak więc nigdy nie ma problemów z rezerwacją. Mają Polsat Sport etc, Canal + i Ntv tak więc wszystko co jest potrzebne 8) I Warka Strong z 4 zeta :lol: Stolik zarezerwowany 8) Chętni (poza Wojtiek, Markiem i Evilboyem oraz moją skromną osobą) pisać :-Dviacheslav pisze:ma jakas nazwe? co pokazuja?
- wojti-s
- Juventino
W związku z meczem, na który większosc Juventinich czekała całe wakacje informuję, że o godzinie 20:15 spotykamy się pod empikiem pomiędzy Rynkiem Staromiejskim, a Nowomiejskim w Toruniu i idziemy do pobliskiego pubu (Na Strumykowej) obejrzec mecz i świętowac zwycięztwo Juve
Szaliki, koszulki Juve mile widziane 
Prosiłbym o potwierdzenie, tudzież odmowę przyjscia, bo musimy wiedziec czy rezerowac stoliki, czy po prostu cały lokal będzie nasz. Taki mecz odbywa się tylko 2 razy w sezonie, a dlaczego interu nie powinniśmy lubic, to chyba każdy wie
Cena piwa 3,5 zł
Obejrzec zwycięstwo Juve we wspólnym gronie o biało
czarnych sercach - bezcenne
Wpisujcie kto idzie
2 ze studentixa udało mi się już namówic więc będzie nas na pewno więcej. 20 listopada przejdę się do ds 6 bo tam jest mała kolonia Juventinich 
Lista obecności :
1.Wojti-s
2.Evilboy
3.Kuba
4.Krystian
5.Kamil (studentix)
6.Paweł (studentix)
7.Maciek
8.Marek
9.Mcshroom
10.Damiano
11. Kiernia (ds6)
12.Puszapek (ds6)
to tak na razie wygląda
Będę uzupełniał listę 

Prosiłbym o potwierdzenie, tudzież odmowę przyjscia, bo musimy wiedziec czy rezerowac stoliki, czy po prostu cały lokal będzie nasz. Taki mecz odbywa się tylko 2 razy w sezonie, a dlaczego interu nie powinniśmy lubic, to chyba każdy wie

Cena piwa 3,5 zł

czarnych sercach - bezcenne

Wpisujcie kto idzie

Lista obecności :
1.Wojti-s
2.Evilboy
3.Kuba
4.Krystian
5.Kamil (studentix)
6.Paweł (studentix)
7.Maciek
8.Marek
9.Mcshroom
10.Damiano
11. Kiernia (ds6)
12.Puszapek (ds6)
to tak na razie wygląda

Ostatnio zmieniony 14 listopada 2008, 23:53 przez wojti-s, łącznie zmieniany 5 razy.
- Brutalo
- Juventino
U mnie wiadomo 8) oczywiście idę, chyba że jakimś cudem uda mi się załapać na... oglądanie live 8) Coś czuje że będzie rekord frekwencji :lol: jeszcze niech przyjdzie ten ziomek co rok temu jak inter strzelił bramkę (internista dla nie wtajemniczonych 8) ) zaczął się cieszyć, a jak się okazało że spalony to złapał "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" i grzecznie usiadł :rotfl:
- wojti-s
- Juventino
22 o 18:30 mam warunek z logiki prawniczej, to jest sobota. Potem na mecz i wiadomo co w soboty się robi wieczoramievilboy pisze:jeżeli chodzi o Inter, to ja idę raczej na pewno... takiego meczu nie można przegapić
mam tylko nadzieję, że tym razem uda się mecz obejrzeć z dźwiękiem i bez wkurzającego otoczenia

I niech będzie boska blondi o akcencie dody, która w ciągu zeszłorocznego meczu z interem zdążyła opowiedziec połowę swojego życia z nieszczęśliwym związkiem i skrobanką na czele, a nas doprowadziła do łez ze śmiechubloktorun pisze:jeszcze niech przyjdzie ten ziomek co rok temu jak inter strzelił bramkę (internista dla nie wtajemniczonych 8) ) zaczął się cieszyć, a jak się okazało że spalony to złapał "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" i grzecznie usiadł :rotfl:

Ma ktoś do niej nr 8)

PS. Kuba, a Krystian będzie ?
- Brutalo
- Juventino
Na 99 procent będzie, dzwoniłem do niego i mówił, że jak będzie mógł to przyjdzie 8)wojti-s pisze: PS. Kuba, a Krystian będzie ?
- Brutalo
- Juventino
Ej szybka akcja-zrobiłem zrobiłem rezerwacje na jutro na Genue. Będe ja i Wojti-s-kto jeszcze?? 20:45 wiadomo gdzie :roll:
- Damiano-pl
- Juventino
Witam. Proszę mnie dopisać do listy na mecz z Interem. Przyjdzie nas 4 w tym Kuba Napierski z JP, tak więc nas możecie wpisać na listę.
- Marezmo
- Juventino
Kuba znaczy sie Bloku ;>?Damiano-pl pisze:Witam. Proszę mnie dopisać do listy na mecz z Interem. Przyjdzie nas 4 w tym Kuba Napierski z JP, tak więc nas możecie wpisać na listę.
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- wojti-s
- Juventino
Również chciałbym wiedziec ;>?Marezmo pisze:Kuba znaczy sie Bloku ;>?Damiano-pl pisze:Witam. Proszę mnie dopisać do listy na mecz z Interem. Przyjdzie nas 4 w tym Kuba Napierski z JP, tak więc nas możecie wpisać na listę.
UWAGA !
Jest możliwość zrobienia okolicznościowych koszulek na mecz z interem. Proponuje z tyłu napis Solo Juve z przodu interista pezzo di m e r d a (nie chce teraz obrażac klubu tylko mówię o napisie na koszulki ;D).
Koszt koszulk 24 ziko, wyrabiają na gagarina, naprzeciw rektoratu.Cena przystępna, jakość koszulek na prawdę niezła

- Marezmo
- Juventino
ja chce jedną, ale pod warunkiem, że bedzie na niej napisane coś bardzo niepochlebnego o interze ;p
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006