Superpuchar europy
- Yari
- Juventino
Milan wygra , ale bede kibicował obu drużynom bo obie lubie. Milan pokaże większą dojżałość. Ale kto wie może być niespodziaqnka. Ja typuje 1-0 dla Milanu. ( w ostateczności przy dobrej dyspozycji napastników milanu to 2-1 dla milanu).
- juve21
- Juventino
Bede kibicował Porto i wydaje mi się że mają więcej argumentów niż Milan. Przede wszystkim podoba mi się bardziej ch styl ktory jest bardzo ofensywny.To da im przewage z którą nie poradziu sobie defensywa Milanu kierowana przez dziadka Maldiniego
:D:D

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- KwiAtek
- Juventino
moze byc bardzo roznie :? jesli Porto zagra tak jak w finale P.UEFA to powinno wygrac, jednak zdrowy rozsadek podpowiada mi, ze taka druzyna jak Milan jest zawsze grozna i pokaze na co ja stac. Jak mowilem, mozna tylko gdybac. Wszystko okaze sie w piatek :idea:
P.S.: oczywiscie kibicuje FC Porto
P.S.: oczywiscie kibicuje FC Porto
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juveluck
- Juventino
Ja z wiadomych wzgledow jestem za Porto. Sadze ze przy obecnych problemach kadrowych i raczej slabiej dyspozycji Mialnu, powinni ten mecz bez wiekszych problemow rozstrzygnac na swoja korzysc

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja rownież jak większość kolegów będę trzymał kciuki za Porto. Milan ostanio mam duże problemy z linią ataku więc to może się odbić na ich niekorzyść. Liczę na dobrą postawę Deco, to bardzo dobry zawodnik. Napewno Milan będzie faworytem lecz niemożna lekceważyć i skreślać Porto.

- BIANCONERI
- Juventino
W tym meczu kibicował będe Porto,ale sądze,że wygra Milan :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Reggie
- Juventino
Liczę na Porto, typuje 1:0 bo Milan (jak zawsze) nie będzie potrafił strzelić bramki 
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli