Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- KeRmit19
- Juventino
A i jesli nie zanosiles to wez ze soba na wszelki wypadek swiadectwo ukonczenia liceum/techikum. Ja bylem w piatek i powiedziala mi zebym przyszedl za rok ze swiadectwem ukonczenia szkoly(w moim przypadku technikum). Wiec, skoro Ty zaczynasz studia to nie zaszkodzi zebys ow dokument ze soba zabral;]
- tabo89
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Mam taki hmmm... w sumie to nie problem, bardziej pytanie 
Chcę kupic torbę do noszenia rzeczy na treningi. Na allegro jest duzy wybór, ale nie chce by była to torba za duża, jednoczesnie musi być nie za mała
Generalnie na mecze/treningi zawsze noszę: buty, piłke, ręcznik, rekawice, strój, ochraniacze, i jakies małe badziewie (frotki, woda itp.).
Jakiej wielkości torby powinienem szukac na allegro (ile litrowa?). Polecacie jakies konkretne?

Chcę kupic torbę do noszenia rzeczy na treningi. Na allegro jest duzy wybór, ale nie chce by była to torba za duża, jednoczesnie musi być nie za mała

Jakiej wielkości torby powinienem szukac na allegro (ile litrowa?). Polecacie jakies konkretne?
- tabo89
- Juventino
ja kiedys zakupiłem taką http://allegro.pl/item420022591_420022591.html i jak dla mnie jest dobra własnie nie za mała ale też nie za duża pisze ze 61 litrow - moge na prawde polecic :-D
- darek
- Juventino
Mam pewne pytanie na temat telefonu. Posiadam telefon nokia 6230i i kabel nokia ca-53. Wcześniej miałem zainstalowany program nokia pc suite, i kabel działał (jak podłączyłem to karta pamięci tel. była widoczna jako dysk przenośny G).
Ostatnim razem odinstalowałem program nokia pc suite. Myślałem, że nie jest mi potrzebny. Jednak się myliłem. Zainstalowałem go ponownie z płyty która była dołączona do telefonu. Niestety kabel nie działa, nie wiem dlaczego. Jak próbuje nawiązać połączenie tym prostokątem na dole to niestety mimo wielu prób nie chce się to zrobić. Wcześniej też tak było.
Serdecznie proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnim razem odinstalowałem program nokia pc suite. Myślałem, że nie jest mi potrzebny. Jednak się myliłem. Zainstalowałem go ponownie z płyty która była dołączona do telefonu. Niestety kabel nie działa, nie wiem dlaczego. Jak próbuje nawiązać połączenie tym prostokątem na dole to niestety mimo wielu prób nie chce się to zrobić. Wcześniej też tak było.
Serdecznie proszę o pomoc.
Pozdrawiam
- białas
- Juventino
jeśli już chcesz zadać jakieś pytanie odnośnie tego samochodu, to zajrzyj tutaj: http://www.samochodyswiata.pl/index.php całkiem konkretne forum samochodowe, lub poszukaj forum posiadaczy Audi. tam pewnie szybciej uzyskasz odpowiedź niż tutajTulynek pisze:ma ktoś z was może Audi a4?
- Gotti
- Juventino
Gdzie można sprawdzic ile na danym meczu było widzów? Chodzi mi o całą Serie A.
Serwis www.seriea.pl ma w tym aspekcie poważne braki.
edit:
podziękował
Serwis www.seriea.pl ma w tym aspekcie poważne braki.
edit:
podziękował

Ostatnio zmieniony 03 listopada 2008, 07:46 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gennaro8
- Juventino
Witam. Od paru dni denerwuje mnie strasznie pewien problem. Otóż przy odtwarzaniu wszelkich filmików( youtube, maxior itp) wszystko normalnie się buforuje, film leci i... w pewnym momencie staje i nic z tym się nie da zrobić. Sytuacja ta powtarza się przy każdej próbie odtworzenia.
Wiecie może co to może być?
Wiecie może co to może być?
- mp1897
- Juventino
zna ktoś może oryginał tej piosenki? ---> http://www.bestmp3.webd.pl/mp3,424212,c ... arius.html
!!! Juventus Per Sempre !!!