RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
tez jestem z rzeszowa wiec jakby ktos cos zorganizowal to chetnie bym sie wybral
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Lubczyk
- Juventino
W środę gramy z Realem, jest chyba mozliwość oglądniecia meczu w pubie Toxic, tam maja tv N.
Czy jest ktoś chętny? ja tam sie wypytam dokładnie czy będzie taka możliwosc, odpowiedz dam do poniedzialku raczej.
Czy jest ktoś chętny? ja tam sie wypytam dokładnie czy będzie taka możliwosc, odpowiedz dam do poniedzialku raczej.
Ile mam palców?!
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Po pierwsze przepraszam, że się nie odezwałem :oops: , wg. moich skromnych możliwości na Torino nie dało rady. Nawet nie zakomunikowałem Wam, ale jak się ma kilka spraw na głowie i jeszcze trochę i jeszcze... po prostu mi to umknęło. Na środę ja nie zorganizuję nic na pewno, czy poszedł bym? nie wiem, będę wiedział w pon. czy będę mógł. Czy da radę sie spotkać w sobotę? - nie obiecuje, nawet się tym razem nie nastawiajcie bo zagwarantować nie mogę nic. Nawet jak kolega zauważył w Cornerze zbierają się Milaniści, dowiedziałem się po tym jak go wymieniłem jako potencjalne miejsce. Jak coś będzie - dajcie znać, a jesli będę mógł zjawię się. Jeśli ja stworzę jakąś możliwość oglądnięcia meczu - też napiszę.
co do realu - fakt, można wszędzie, pomyślcie nad tym!!! Jak ktoś może niech sprawdzi każdy możliwy pub i coś się znaleźć powinno.
Olo - jak skończyłeś podstawówkę to spokojnie możesz iść :-D
co do realu - fakt, można wszędzie, pomyślcie nad tym!!! Jak ktoś może niech sprawdzi każdy możliwy pub i coś się znaleźć powinno.
Olo - jak skończyłeś podstawówkę to spokojnie możesz iść :-D
- olojuventus
- Juventino
no skończyłem podstawówke i jestem w drugiej gim ale jak wy macie po 20 lat to co bede szedł :p
olojuve
Forza Juve
Forza Juve