Serie A (09): Bologna 1-2 JUVENTUS
- hijjawi
- Juventino
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nieźle grają. Wszyscy pozytywnie. Tylko Molinaro się parę razy pomylił pod koniec pierwszej połowy i Tiago słabo w ataku.
Praktycznie kontroluję grę. Ja jestem zadowolony, tylko bramek mało.
Liczę, że w drugiej połowie strzelą jeszcze dwie.
Tylko, czemu nie gra Giovinco?
Praktycznie kontroluję grę. Ja jestem zadowolony, tylko bramek mało.
Liczę, że w drugiej połowie strzelą jeszcze dwie.
Tylko, czemu nie gra Giovinco?
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, 21:23 przez Push3k, łącznie zmieniany 2 razy.
- paruf
- Juventino
Jak dla mnie to Bologna jest jak dotąd najgorzej prezentującym się zespołem z jakim przyszło nam grać w tym sezonie. Nedved na ich tle błyszczy, jakby to ode mnie zależało to Melberg i Tiago do meczu z Romą trenowaliby przyjmowanie piłki a Molinaro i pracowity Tiago ćwiczyliby dośrodkowania. Ogólnie mam wrażenie, że Iaquinta i Amauri za bardzo ze sobą rywalizują i każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony, ale w kilku sytuacjach wyglądało to tak jakby sobie przeszkadzali albo nie chcieli do siebie zagrać. W drugiej połowie potrzebna 2 bramka dla spokojnej końcówki.
- ewerthon
- Juventino
Hierarchia umiejętności w zespole się potwierdziła.Najlepszy zawodnik Juventusu w pierwszej połowie - oczywiście Nedved. Jest wszędzie, biega za trzech. Mam wrażenie, że on jest jedynym piłkarzem Juve biegającym po lewej stronie boiska. Ładna akcja przy golu.
Najgorsi - oczywiście Molinaro i Tiago. Wszystko widać gołym okiem kto odstaję od zespołu. Portugalczyk swoją grą przypomina mi trochę Poulsena w meczu z Napoli. Tak samo bezproduktywny.
Ci co chwalili Molinaro po meczu z Realem mogą zejść na ziemię. Piłkarz ten pokazuję swoje umiejętności w tym meczu - a raczej ich brak. Niecelne podania, wrzutki, głupie faule, straty, prezenty dla rywali pod naszą bramką. On ewidentnie nie nadaję się do Juventusu. Ale niestety nasz zarząd jest ślepy i dalej twierdzi, że kadra Juve jest kompletna.
Najgorsi - oczywiście Molinaro i Tiago. Wszystko widać gołym okiem kto odstaję od zespołu. Portugalczyk swoją grą przypomina mi trochę Poulsena w meczu z Napoli. Tak samo bezproduktywny.
Ci co chwalili Molinaro po meczu z Realem mogą zejść na ziemię. Piłkarz ten pokazuję swoje umiejętności w tym meczu - a raczej ich brak. Niecelne podania, wrzutki, głupie faule, straty, prezenty dla rywali pod naszą bramką. On ewidentnie nie nadaję się do Juventusu. Ale niestety nasz zarząd jest ślepy i dalej twierdzi, że kadra Juve jest kompletna.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
NO bramka Nedveda miodzio, ale trzeba przyznać zarazem e obrońcy też się nie popisali zostawiając mu tyle miejsca...myślałem, że po tej strzelonej bramcępojdziemy za cosem i walniemy nastepną, no ale gra powoli siada, narazie nie boję sie o końcowy wynik, ale jeden głupi bład i znowu przy stanie 1-0 może się zrobić nei ciekawie..obyśmy strzelili gola na 0-2 i będzie spokój..
P.s wie ktoś dlaczego mecz Roma- Sampdoria przerwano?
P.s wie ktoś dlaczego mecz Roma- Sampdoria przerwano?
- Swider10
- Juventino
moze ktos podac jakis inny link do bramki? bo ten co jest nie dziala mi ... nie wiem czemu ale niechce mi sie zbuferowac...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Maciuś JuveFan
- Juventino
Bramka Nedveda przypomina mi troszkę akcje z PES'a :p Co do meczu, to gramy troszkę jakby bez pomysłu. :roll:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Brawo JUVE, brawo Nedved!!! Powinniśmy strzelić przynajmniej 5 goli :roll: Wyróznienie dla Czecha, Manningera i Chielliniego, reszta przeciętnie.
Bramka Ekdala, który niepotrzebnie faulował i później ,,znakomite'' krycie tragicznego Molinaro :roll: Marchionni jest przesłaby!! Zapóźno wszedł Camor i Seba. Beznadziejnie Iaquinta...
Niemniej jednak zwycięstwo w pełni zasłuzone. Oby tak dalej!!
Brawo dla kibiców za doping, ale ,,Fino alla fine..'' już do znudzenia
Bramka Ekdala, który niepotrzebnie faulował i później ,,znakomite'' krycie tragicznego Molinaro :roll: Marchionni jest przesłaby!! Zapóźno wszedł Camor i Seba. Beznadziejnie Iaquinta...

Niemniej jednak zwycięstwo w pełni zasłuzone. Oby tak dalej!!
Brawo dla kibiców za doping, ale ,,Fino alla fine..'' już do znudzenia

- kalonji
- Juventino
Knezevic - skąd ten koleś się urwał? jest tragiczny, nie wiem w jakim celu go transferowano toż Criscito jest o niebo lepszy do tego młody, a ten 26 lat, interwencje gorsze niż Michała Żewłakowa no porażka.. wie ktoś ile ten mistrz nas kosztował?
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, 22:43 przez kalonji, łącznie zmieniany 1 raz.
- figc1898
- Juventino
I wreszcie jest znów zwycięstwo
Pavel Nedved to prawdziwy wojownik i strzelec oraz lider drużyny. Claudio Ranieri zmotywował dzisiaj zespół do zwycięstwa widziałem to jak pokazywli na Telelombardii przed meczem. A następny przeciwnik Juve, Roma nie grała dzisiaj bo mecz został odwołany z powodu ulewy, która rozszalała się nad Rzymem na parę minut przed pierwszym gwizdkiem arbitra, mecz został po paru minutach przerwany, następnie krótko po 21:00 całkowicie odwołany.

- Łukasz
- Juventino
Tiago zaprezentował się w miarę. To dobrze, może już zimą uda się znaleźć na niego kupca.
- Tharp
Pomijajac momenty, kiedy dawalismy sobie wchodzic pod pole karne, to zagralismy calkiem dobry mecz. (A to ze tych momentow bylo duzo to juz inna bajka). Ewidentnie brakowalo Sissoko w ostatnich minutach, mam nadzieje ze ta jego kontuzja to nic powaznego, bo inaczej mamy po prostu prze...smarkane. W nastepnym meczu srodek Tiago-Ekdal? Boze, nie!
- Gooray
- Juventino
Z powodu ulewnego deszczu.Moonk pisze:P.s wie ktoś dlaczego mecz Roma- Sampdoria przerwano?
A co do meczu. Zagraliśmy dobre zawody. Pierwsza bramka Nedveda podobna do tych za jego najlepszych czasów - zejście do środka i booomba!