Liga Mistrzów 2008/2009
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Najbardziej irytuje mnie w tym sezonie Szachtar, który po 3 meczach ma na koncie zaledwie 3 pkt po wygranej nad słabym FC Basel. Chłopaki z Doniecka przez 88 minut prowadzili z Barceloną i gdyby nie fatalne zachowanie się bramkarza Szachtar pewnie wygrałby pojedynek z Barcą.
Podobnie było w wczorajszym meczu. Szachtar dominował na boisku, był stroną przeważającą, mimo to przegrał ten mecz. Najlepszy obraz oddaje statystyka strzałów na bramkę Szachtara. Sporting miał 1 strzał w światło bramkę, który zamienił na bramkę.
Podobnie było w wczorajszym meczu. Szachtar dominował na boisku, był stroną przeważającą, mimo to przegrał ten mecz. Najlepszy obraz oddaje statystyka strzałów na bramkę Szachtara. Sporting miał 1 strzał w światło bramkę, który zamienił na bramkę.
- darek
- Juventino
Jeśli ktoś nie wie: 5 listopada TVP pokaże mecz Real - Juve
To taka informacja jakby ktoś nie wiedział.
Pozdro
EDIT:
Ja też do nich ostatnio pisałem i odpowiedzieli to co odpowiedzieli. Wreszcie dobry wybór. :C
Pozdro
EDIT:
Ja też do nich ostatnio pisałem i odpowiedzieli to co odpowiedzieli. Wreszcie dobry wybór. :C
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 20:32 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
darek pisze:Jeśli ktoś nie wie: 5 listopada TVP pokaże mecz Real - Juve
Pozdro
hahaha!

Nie no pewnie go nawet nie zauważyli

- Sapo
- Juventino
- ArtHur
- Juventino
szwedzki Webb w Liverpoolu, sedzia wyczynial cuda, a to co sie stalo w 93 minucie... chetnie bym rozstrzelal, karny z niczego, predzej to Gerrard faulowal, a jesli sie nie myle sedzia doliczyl chyba 2 minuty...
ciekawe co na to pan ulizany w TVP?
ciekawe co na to pan ulizany w TVP?
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 22:48 przez ArtHur, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
Ancelotti powiedział, że Roma musi być jak Juve i była
Roznieśli Chelsea u siebie 3-1. Jak dla mnie to dobrze, bo może w końcu zacznie się trochę głośniej mówić o Serie A 
No faktycznie, sędzia w meczu L'pool - AM nie popisał się.

Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 23:10 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- KamilDeath
- Juventino
pan Kołodziejczyk dziś znów dał popis swojej wiedzy odnośnie Serie A
Di Natale od dzisiaj w Romie gra
a tak wracając do wyników dzisiejszych , dobrze że ten mecz Romy w LM był po meczu Juve
byłoby o wiele ciężej z nimi grać po takim meczu
i super pokazówka sędziego w meczu Atletico-Liverpool
wypaczony wynik i zgadzam się kara powinna być dla kapitana angielskiej drużyny , bo takie rzeczy powinno się ganić
a tak wracając do wyników dzisiejszych , dobrze że ten mecz Romy w LM był po meczu Juve

i super pokazówka sędziego w meczu Atletico-Liverpool

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Kamil_on
- Juventino
Nie popisał się również "ekspert" Rzeczypospolitej - Mr. Kołodziejczyk, który odnalazł Di Natale w składzie AS Romy i podszył go pod historię z życia De Rossiego... Chyba ma jakieś uprzedzenia do włoskich zespołów :roll: Jak powiedział Nikoś Dyzma: "Tak to jest, jak się wpuści chamstwo na salony" :lol:Sapo_JuveFan pisze:Ancelotti powiedział, że Roma musi być jak Juve i byłaRoznieśli Chelsea u siebie 3-1. Jak dla mnie to dobrze, bo może w końcu zacznie się trochę głośniej mówić o Serie A
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Bart_DB
- Juventino
Kołodziejczyk to parodia dziennikarza. W ogóle w jego mniemaniu całe calcio to jest jedno wielkie g. i szkoda strzępić języka na mówienie o nich. Historia Di Natale to już kulminacja, chociaż pieprząc o tym, że Mourinho się przejechał na próbie nauczenia niewłoskiej gry Nerazzurim... Szkoda gadać. Bo włoskie drużyny to dalej lata 80-te i catenaccio.
Sytuacja na Anfield tylko wzmogła moją niechęć do Liverpoolu... Ja nie wiem, ale przy nich to Inter się jawi jako zgraja przyjaciół.
Sytuacja na Anfield tylko wzmogła moją niechęć do Liverpoolu... Ja nie wiem, ale przy nich to Inter się jawi jako zgraja przyjaciół.