Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 października 2008, 19:03

Najbardziej irytuje mnie w tym sezonie Szachtar, który po 3 meczach ma na koncie zaledwie 3 pkt po wygranej nad słabym FC Basel. Chłopaki z Doniecka przez 88 minut prowadzili z Barceloną i gdyby nie fatalne zachowanie się bramkarza Szachtar pewnie wygrałby pojedynek z Barcą.
Podobnie było w wczorajszym meczu. Szachtar dominował na boisku, był stroną przeważającą, mimo to przegrał ten mecz. Najlepszy obraz oddaje statystyka strzałów na bramkę Szachtara. Sporting miał 1 strzał w światło bramkę, który zamienił na bramkę.

Obrazek
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 22:08

mam pytanie czy po ewentualnym wyjsciu z grupy Juve moze trafic na zespol z Italii ?? Osobiscie wolalbym zeby byla to druzyna z Hiszpanii..

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2008, 22:14

Nie może. Jak wylosuja kogoś z Serie A to odkładaja z powrotem i losują dalej ;)
Najlepiej trafic na jakiś Lyon, albo inny Sporting czy Dynamo ;)
Byle nie zespoł z Wysp i byle nie Barcelone ;]

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 16:20

Jeśli ktoś nie wie: 5 listopada TVP pokaże mecz Real - Juve
To taka informacja jakby ktoś nie wiedział.
Pozdro

EDIT:
Ja też do nich ostatnio pisałem i odpowiedzieli to co odpowiedzieli. Wreszcie dobry wybór. :C
Ostatnio zmieniony 27 października 2008, 20:32 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 18:36

darek pisze:Jeśli ktoś nie wie: 5 listopada TVP pokaże mecz Real - Juve
Pozdro
No i poprawnie :-D , myślałem, że tego nie dożyje :wink: .

PS Jakieś źródło?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 19:13

darek pisze:Jeśli ktoś nie wie: 5 listopada TVP pokaże mecz Real - Juve
Pozdro

hahaha! :D To dzięki mnie! Możecie składać podziekowania 8) . Napisałem im maila tydzień temu i chyba się mnie przestraszyli :D .
Nie no pewnie go nawet nie zauważyli :P. Ale cieszę się, że wreszcie po 2,5 roku zobaczę Juventus w TVP. Już się nie mogę doczekać :D. Komentarz Szpaka wymagany :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 19:24

:happy: :happy: :happy:

nareszcie bo już myślałem że znów pokaża inny i trzeba będzie sie wybrać gdzieś gdzie jest n-ka

a źródło"

Obrazek

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2008, 19:41

tabo89 pisze::happy: :happy: :happy:

nareszcie bo już myślałem że znów pokaża inny i trzeba będzie sie wybrać gdzieś gdzie jest n-ka

a źródło"

Obrazek
Nareszcie zwykli, szarzy ludzie zobaczą zwycięstwo Juventusu w TVP okraszone gradem goli na Bernabeu :whistle:

Trzeba się przygotować na najazd sezonowców na forum :prochno:

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2008, 11:04

No nie wierzę własnym oczom, byłem przekonany, że tvp nie stać na taki gest. O-P-R-Z-Y-T-O-M-N-I-E-L-I

No to zdobywamy jaskinie lwa jakim jest Santagio B!

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 22:46

szwedzki Webb w Liverpoolu, sedzia wyczynial cuda, a to co sie stalo w 93 minucie... chetnie bym rozstrzelal, karny z niczego, predzej to Gerrard faulowal, a jesli sie nie myle sedzia doliczyl chyba 2 minuty...
ciekawe co na to pan ulizany w TVP?
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 22:48 przez ArtHur, łącznie zmieniany 1 raz.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 22:47

Ancelotti powiedział, że Roma musi być jak Juve i była :D Roznieśli Chelsea u siebie 3-1. Jak dla mnie to dobrze, bo może w końcu zacznie się trochę głośniej mówić o Serie A :)

No faktycznie, sędzia w meczu L'pool - AM nie popisał się.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 23:10 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.

figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 22:59

Widziałem tą końcówkę meczu Liverpool - Atletico i jestem załamany tym co sędzia zrobił w 95. minucie gry :!: Gerrarda powinny zawiesić za takie symulacje :!: Co za bezczelność :!:

Obrazek
Obrazek
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 23:33

pan Kołodziejczyk dziś znów dał popis swojej wiedzy odnośnie Serie A :smile: Di Natale od dzisiaj w Romie gra :smile:
a tak wracając do wyników dzisiejszych , dobrze że ten mecz Romy w LM był po meczu Juve :P byłoby o wiele ciężej z nimi grać po takim meczu
i super pokazówka sędziego w meczu Atletico-Liverpool :P wypaczony wynik i zgadzam się kara powinna być dla kapitana angielskiej drużyny , bo takie rzeczy powinno się ganić

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 23:34

Sapo_JuveFan pisze:Ancelotti powiedział, że Roma musi być jak Juve i była :D Roznieśli Chelsea u siebie 3-1. Jak dla mnie to dobrze, bo może w końcu zacznie się trochę głośniej mówić o Serie A :)

No faktycznie, sędzia w meczu L'pool - AM nie popisał się.
Nie popisał się również "ekspert" Rzeczypospolitej - Mr. Kołodziejczyk, który odnalazł Di Natale w składzie AS Romy i podszył go pod historię z życia De Rossiego... Chyba ma jakieś uprzedzenia do włoskich zespołów :roll: Jak powiedział Nikoś Dyzma: "Tak to jest, jak się wpuści chamstwo na salony" :lol:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2008, 23:41

Kołodziejczyk to parodia dziennikarza. W ogóle w jego mniemaniu całe calcio to jest jedno wielkie g. i szkoda strzępić języka na mówienie o nich. Historia Di Natale to już kulminacja, chociaż pieprząc o tym, że Mourinho się przejechał na próbie nauczenia niewłoskiej gry Nerazzurim... Szkoda gadać. Bo włoskie drużyny to dalej lata 80-te i catenaccio.

Sytuacja na Anfield tylko wzmogła moją niechęć do Liverpoolu... Ja nie wiem, ale przy nich to Inter się jawi jako zgraja przyjaciół.

ODPOWIEDZ