M.Schumacher trenował z piłkarzami Juventusu
- Ulisses
- Qualità Juventino
Pięciokrotny mistrz świata Formuły 1, Niemiec Michael Schumacher spełnił w sobotę jedno ze swoich marzeń - trenował z piłkarzami Juventusu Turyn.
Niemiecki kierowca rajdowy pojawił się niespodziewanie na zajęciach mistrzów Włoch. Trener Marcelo Lippi zgodził się, aby wziął udział w treningu.
34-letni Schumcher, ubrany w strój Juventusu, wystąpił m.in. w wewnętrznej grze, mając za partnerów takie sławy jak Alessandro Del Piero czy David Trezeguet. Przez kilka minut trenował z Edgarem Davidsem rozgrywanie rzutów wolnych.
Słynny kierowca Formuły 1 znany jest ze swojej piłkarskiej pasji. W przeszłości trenował z kilkoma znanymi drużynami, występuje także w meczach charytatywnych.
źródło: PAP
Niemiecki kierowca rajdowy pojawił się niespodziewanie na zajęciach mistrzów Włoch. Trener Marcelo Lippi zgodził się, aby wziął udział w treningu.
34-letni Schumcher, ubrany w strój Juventusu, wystąpił m.in. w wewnętrznej grze, mając za partnerów takie sławy jak Alessandro Del Piero czy David Trezeguet. Przez kilka minut trenował z Edgarem Davidsem rozgrywanie rzutów wolnych.
Słynny kierowca Formuły 1 znany jest ze swojej piłkarskiej pasji. W przeszłości trenował z kilkoma znanymi drużynami, występuje także w meczach charytatywnych.
źródło: PAP
- BianconeriFan
- Juventino
Czyją miał koszulkę na sobie
Pewnie tak szpanersko - to własną - z napsiem M.Schumacher... a numerem 5? 34?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Schumacher trenował w koszulce treningowej, masz zdjęcieBianconeriFan pisze:Czyją miał koszulkę na sobiePewnie tak szpanersko - to własną - z napsiem M.Schumacher... a numerem 5? 34?

- Alexxxxx
- Juventino
A tak żartowbliwie :lol: mam nadzieje, że pomogą nam te treningi w zjęciu pole position, czyli pierwszego miejsca we wszystkim.O jesli dobrze pamietam był taki temat słąwni kibice Juve teraz dołaczył do nich Schumi.A tak wogole jestem szvcześliwy, ze tak wielki sportowiec innej dyscypliny kocha Juve!!! Brava dal Schumiego :!: :!: :!: 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Nie wiem dlaczego niby mial by nas kochac, nawet nie wiem czy jest naszym kibicem. Schumacher byl juz na treningu barcelony, Graspochera Zurich i jaeszcze tam czegos, niepamietam. Teraz trenowal z nami. Nie wiem jaki klub lubi najbardxziej ale wcale nie musi to byc JuveAlexxxxx pisze:A tak żartowbliwie :lol: mam nadzieje, że pomogą nam te treningi w zjęciu pole position, czyli pierwszego miejsca we wszystkim.O jesli dobrze pamietam był taki temat słąwni kibice Juve teraz dołaczył do nich Schumi.A tak wogole jestem szvcześliwy, ze tak wielki sportowiec innej dyscypliny kocha Juve!!! Brava dal Schumiego :!: :!: :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Może kibicuje tym 3 klubom ,ale Juve najbardzjej(oby...) :lol:juveluck pisze:Nie wiem dlaczego niby mial by nas kochac, nawet nie wiem czy jest naszym kibicem. Schumacher byl juz na treningu barcelony, Graspochera Zurich i jaeszcze tam czegos, niepamietam. Teraz trenowal z nami. Nie wiem jaki klub lubi najbardxziej ale wcale nie musi to byc JuveAlexxxxx pisze:A tak żartowbliwie :lol: mam nadzieje, że pomogą nam te treningi w zjęciu pole position, czyli pierwszego miejsca we wszystkim.O jesli dobrze pamietam był taki temat słąwni kibice Juve teraz dołaczył do nich Schumi.A tak wogole jestem szvcześliwy, ze tak wielki sportowiec innej dyscypliny kocha Juve!!! Brava dal Schumiego :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Bruńo
- Milanista
Slyszalem ze Merlin Manson rowniez ma marzenie zeby lezec w trumnie razem z buffonem czy to marzenie sie spelni czas pokarze.. 
Wole Milan , ale Juve tyz cenie bo to poukladany klub (nie jak inter roma i inne).
- Reggie
- Juventino
Jak płaci to może trenować z Juve co tydzień
ale wątpie żeby to było jego naprawde największe marzenie skoro już wcześniej trenował z innymi drużynami 

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli