BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
nie ominie, bo będziesz musiał postawić "wpisowe" + 2 zaległe = 3 :CGorn pisze:He he tylko nerkę sprzedamnie no nie moglem wcześniej ale w tym tygodniu będe bo jeszcze jakiś Białas mnie zaprosił na Bianconri
jak cos to wpadne jako Gorn10 z Bianconeri to ominie mnie stawianie piwa
- Winner
- Juventino
Ale po udanym meczu z Realem czekają nas derby Turynu :twisted: . Jak widziałem są w sobotę 20:30 canal plus sport tak więc chyba widzimy się w escapadzie.
no to sprawa wygląda tak: dzwoniłem do Escapady i będzie otwarta w sobotę (1 listopada), więc musi tylko ktoś polecieć i zrobić rezerwację. do tego, pozwoliłem sobie zajrzeć na stronkę bianconeri.pl i zaprosić uczestników z Białegostoku do wspólnego oglądania spotkań. nie wiem w jakim stopniu będzie odzew, ale chyba nie macie nic przeciwko świerzej krwi
1. Sprawa ja pisałem o meczu z Torino 25.10.2008 a ty już wyskakujesz z meczem 1 listopada z Romą

2. Nie jestem pewien czy coś to da z 2 powodów Juvepoland to najlepsza w Polsce stronka o Juve i tu jest dużo zarejestrowanych osób z Białego a przychodzi nas 5-7 osób najczęściej. Drugi powód zajrzałem tam na forum i twój post jest w takim dziale że nie wiem czy ktoś tam zagląda[/quote]
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Ja nie wiem, czy w sobotę dotrę, bo mam już sporo planów. Ej, znowu ominie mnie darmowe piwo? 

- białas
- Juventino
heh, do dzisiaj żyłem w przekonaniu, że mamy koniec pażdziernika a najbliższa sobota to już listopadWinner pisze:. Sprawa ja pisałem o meczu z Torino 25.10.2008 a ty już wyskakujesz z meczem 1 listopada z Romą![]()
no tak zerknąłem kto jest z Białego to może ze 12 osób, z czego może 4 mają choćby 1 posta, z czego 1 osoba ma coś koło 2000. warto było spróbować.2. Nie jestem pewien czy coś to da z 2 powodów Juvepoland to najlepsza w Polsce stronka o Juve i tu jest dużo zarejestrowanych osób z Białego a przychodzi nas 5-7 osób najczęściej. Drugi powód zajrzałem tam na forum i twój post jest w takim dziale że nie wiem czy ktoś tam zagląda
teoretycznie 2 od Gornadominiccos pisze:Ja nie wiem, czy w sobotę dotrę, bo mam już sporo planów. Ej, znowu ominie mnie darmowe piwo?

- Żuk
- Juventino
Ciekawy avatar białas na bianconeri.pl
A tak na poważnie się jeszcze nie deklaruję bo nie wiem jak wyjdzie w Saturday. Będę się starał. Jak coś to napiszę albo niespodziewanie zawitam w Escapadzie
Do 2tys. nie dobijez czego 1 osoba ma coś koło 2000
A tak na poważnie się jeszcze nie deklaruję bo nie wiem jak wyjdzie w Saturday. Będę się starał. Jak coś to napiszę albo niespodziewanie zawitam w Escapadzie

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
- Winner
- Juventino
Wypad na mecz udany dzięki kolejnemu zwycięstwu
. Dawno w escapadzie nie byliśmy i jakaś nowa kelnerka się pojawiła
. Nareszcie Gorn wylazł z ukrycia i pokazał że żyje. Warto także zauważyć miłą niespodziankę, bo chyba nikt nie przeczytał na forum że odwiedzi nas Juventina Asia i skoro podpis jest że w tej chwili w Białymstoku to zapraszamy na mecze częściej. Następny mecz pewnie w tv będzie z Romą 1 listopada więc się pewnie w escapadzie widzimy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dominiccos
- Juventino
Żałuję, że wczoraj nie mogłem wpaść, ale za dużo imprez wypadło mi jednego dnia, do Escapady nie było mi po drodze już.
Na Romę postaram się wpaść. Gorn stawiał piwo?;p

- dominiccos
- Juventino
Hehehe, ja z góry mówiłem, że nie dam rady dotrzeć. ;p