LM (Gr. H) [03]: JUVENTUS 2-1 Real

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:00

Niejaki Tigmarze co teraz powiesz!! Wstydzisz sie kibicowania Juve dla takich chwil warto żyć!! Cały mecz dopingowałem :D Boże płakać mi się chce, zagraliśmy jak za starych wielkich czasow. Wiem , ze styl gry sie nie zmienil ale jak ktos wczesniej napisal nikt nie odstawial nogi, walka do upadłego była. Amauri piekne e'le zrobił Pepe bodajze i Del Piero fenomenalnie zakrecił, 2 gol dla nas wiedzialem ze bedzie Niedzwiedz idealnie wrzucil na glowke Amauriem i 2-0 :) ale potem sie bronilismy. Byl slupek dla Realu, pare parad Manningera, ale wszystko skonczylo sie super. Niech zdrowieja wszyscy i bedzie juz lepiej. I wygralismy wiecej jak 1-0 i wiecej jak 1 gola trafilismy oby ten mecz teraz tchnał nowego ducha w ta druzyne. Dokladniej o samym meczu napisze jutro na spokojnie bo teraz emocje i podniecenie :dance: yoyo Forza Juventus!!

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:00

VariaTH w temacie o napoli pisze:przed nami mecz z Realem, który na szczęście wygramy.
I wygraliśmy. Ekstaza do szpiku kości.
Nauczmy się grać z leszczami
i jesteśmy mistrzami.
A takie teksty fajowe
na przyśpiewki Juvepoland clubowe!
Buonanotte a tutti!

Amo soltanto Teeeee! Magica grande JUVE!

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:01

ZAgrali dla tych, którzy nie zobaczyli już tego meczu. Brawo, brawo, brawo, panowie!! Bardzo wam dziękujemy :)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
karol_1991

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:05

W pierwszej połowie zagrali dobrze. Do zdobycia bramki przez ADP nawet bardzo. Ale w drugiej brak pomysłu i "obrona Częstochowy" i to mogło się zemścić. Ale nie zemściło :) Cieszmy się tym zwycięstwem. Już się nie mogę doczekać jak jutro będę w szkole piał z tych wszystkich Realowców :) :D :C

Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Chyba ciągle jeszcze do mnie nie dociera to co się stało.

D-Rose

Juventino
Juventino

remis przed meczem bralem w ciemno... wiadomo, Juventus na dnie niemalze po tych meczach w Serie A, a Real w Primiera, naprawde gra solidny futbol. Jednak sie okazało znów ze chlopaki umią spiac poslady na tak wazne mecze(vide w zeszlym roku Milan i Inter i teraz Real) wiec o mecze z takiego pokroju druzynami sie nie boje i pieknie bedzie swietowac zwyciestwo na San Siro za miesiac :D dzieki chlopaki :) jestem z Was dumny :) i chyba naprawde zagrali dla tych którzy tego meczu nie zdolali obejrzec... jeszcze raz dziekuje ze lazami w oczach!! :)

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:07

cos pieknego jak ofladlem dzisiaj Juventus przez pierwsze 60 min to gralismy super w kazdej formajcii po strzeleniu gola na 2-0 juz tylko sie bronilismy no ale w sumie czego mozna bylo sie spodziewac z tak waska karda i jeszcze ta kontuzja marchisio... Ale dzisiaj widzialem piekny Juventus gralismy z polotem a bramka DP tylko to potwierdzila super mecz bylo warto zwalniac sie z pracy zeby to obejrzec :!: licze na podobne mecje w Hiszpani i zeby rozniez tak dobrze sie to dla nas skonczylo.

GRANDE JUVE !!!

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Tharp

Styl gry - slaby. Ale kogo to obchodzi? Wygralismy. I to sie liczy. Piekne gole, mecz bedziemy wspominac przez nastepne 5 lat pewnie.

GRAZIE RAGAZZI!

ewerthon

Juventino
Juventino

I co niedowiarki? "Przegramy 1:2, już obstawiłem w zakładach", "Będzie pogrom", "Nie mamy szans". Trochę wiary ludzie!! Ja wierzyłem że nie przegramy i się nie zawiodłem. Juventus chocby w nie wiem jakiej trudnej sytuacji był, to na takie mecze umie się zmobilizowac. Piękny gol w stylu Alexa i gra jak na dawnych lat Nedveda - to mi się podobało w tym meczu.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:08

Nie dotrzymuje słowa, oglądałem...

Szacunek, przede wszystkim za walkę i chęć zwycięstwa. Po raz pierwszy w tym sezonie pokazaliśmy to na boisku, a nie w przedmeczowych wypowiedziach. Każdy biegał, dał z siebie maksimum. Szczególnie podobał mi się Sissoko (mowa tu o drugiej połowie, którą oglądałem dość dokładnie).
Nie popadałbym jednak w huraoptymizm, racja dziś wygraliśmy, ale nasza gra nadal pozostawia sporo do życzenia. Dużo szczęścia, wszystkie słupki, strzały Realu, niewiele brakowało, a mogłoby skończyć się całkowicie inaczej. Jak już pisałem mamy spore problemy z obroną, chwilami Real robił z nami co chciał.
Dobrze, że Ranieri wystawił Molinaro, moim zdaniem nadawał się do tego spotkania lepiej niż De Ceglie. O Amaurim nie muszę nic pisać.
Ciesze się ze zwycięstwa, mam nadzieje, że będzie to pierwszy krok do zmiany, że ta zmiana lada chwila nadejdzie (o ile jeszcze nie nadeszła?). Obawiam się jednak, że nasze dzisiejsze zwycięstwo może być kolejną wymówką dla władz i nawet jeśli w następnych meczach dostaniemy po tyłach nic z tym nie zostanie zrobione. Przecież 'wygraliśmy z wielkim Realem'.

Zagraliśmy dziś solidnie, ale czy to wielki Juventus? polemizowałbym

Nie wiedziałem, że Sneijder jest tak niesamowity.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:09

Arbuzini pisze:Chyba ciągle jeszcze do mnie nie dociera to co się stało.
Rozumiem radosc. Ale czy takie posty nie sa zbedne?

cedzik pisze:Juve zagrało dla kibiców którzy dzisiaj zginęli, smutna to wiadomość.
Niech to zwycięstwo będzie hołdem dla Nich :(
[*][*][*]
Nie rob takich rzeczy. Niektorych moze irytowac, wystawianie zniczow na pokaz. Mnie na przyklad irytuje bardzo.
A najbardziej tematy zakladane przez takich wlasnie ludzie, jak ty.. Ktore polegaja na wystawianiu takich wlasnie zniczy i trwa wyscig, kto wystawi ich wiecej..
juventinek123 pisze:Niejaki Tigmarze co teraz powiesz!! Wstydzisz sie kibicowania Juve dla takich chwil warto żyć!!!
Oszczedz sobie.. :prochno:
A czy wiesz, ze udowodniono iaz czlowiek stawiajacy duza ilsoc znakow wykrzyknikowych uwazany jest za czlowieka- z malym ilorazem inteligencji? Czym wiecej takich znakow, tym inteligencja jest mniejsza.
Rozumiesz, co mam na mysli?
juventinek123 pisze:
Tylko ze ja nie dałe tu znakow zapytania :smile:
Masz racje. Moj blad.. Poprawilem z tym emocji "przejezecyzlem sie"..

Jednak nadal uwazam, ze nie powinienes sie napinac :prochno:
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 23:12 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:10

juventinek123 pisze:Niejaki Tigmarze co teraz powiesz!! Wstydzisz sie kibicowania Juve dla takich chwil warto żyć!!!
Oszczedz sobie.. :prochno:
A czy wiesz, ze udowodniono iaz czlowiek stawiajacy duza ilsoc znakow zapytania uwazany jest za czlowieka- z malym ilorazem inteligencji? Czym wiecej takich znakow, tym inteligencja jest mniejsza.
Rozumiesz, co mam na mysli?[/quote]

Tylko ze ja nie dałe tu znakow zapytania :smile:

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:23

Trzeba przyznać, że nie zawodzimy w meczach na szczycie!

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:24

Wygrana cieszy, gra troche mniej. Wazne ze 3pkt. a to co zrobil Molinaro przy golu RvN to nie wiem :D hahaha jakiegos pajaca trzasnal... genialny dzisiaj Amauri mysle ze uciszy troche Moggiego na jego temat, no i ciekawi mnie co bedzie dalej z Ranierim? mam nadzieje ze jednak poleci :/ i niech zabiera ze soba Molinaro.

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2008, 23:24

@juventinek ?
Czy Tigmar kiedykolwiek napisał coś takiego ? Ogarnij się...

---------------------------------------------------------------------

Tak zdeterminowany Juventus pragnę oglądać zawsze, może i te ostatnie 30 min było "obroną Częstochowy" ale najważniejszy jest wynik, to że pokonaliśmy Real i możemy się radować razem z piłkarzami.

Piękny wieczór ;)

Obrazek
Zablokowany