OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- BOOM
- Juventino
Moim najwiekszym problemem jest to, ze ostatnio czesto na weekend jestem u siebie... a jak jestem w Olku to zawsze moge isc, ale ze neta nie mam to troche nie nadazam... dlatego prosze - jesli nie sms, to chociaz gluchy do mnie, wtedy oddzwonie czy sms wysle...
W ten weekend jestem u siebie - ale nastepne 2 weekendy bankowo bede...
W ten weekend jestem u siebie - ale nastepne 2 weekendy bankowo bede...

- The_Sickness
- Juventino
ja bym zlookał u siebie na chacie spokojnie przed tv, wpadac, jeziorna 3/8
- speisi
- Juventino
a ja bardzo serdecznie zapraszam do Szpigla na Nagórkach ! Grzesiu nie marudz tylko dawaj tutaj do nas. a odnosnie wszystkich rzeczy ogrzanizacyjnych : na nagórki dojedziecie autobusami linii nr 2 , 11 , 25 , 21 . wysiadacie na przystanku - orłowicza . bedziemy tam czekali od 20.00 do 20.10 , powrót - będzie jeszcze jezdziła 15 ( przystanek niedaleko szpigla ) 25 , 11 . Więc dojedziecie praktycznie w każde miejsce olsztyna . jak cos piszcie gg lub pw. co Wy na to ?
- speisi
- Juventino
no mozna i na starówke ale powiedz mi prosze gdzie ? bo ja nie wiem gdzie maja ps extra. a nie chce mi sie meczyc z jakimis <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w ence , ale jak masz jakas propozycje to slucham. a gdzie reszta Olsztyna ? nawet na inter wam sie nie chce ruszyc dupy ....... a szkoda gadac
- speisi
- Juventino
no to tak ogarniamy sie na mecz z realem, bedziemy go oglądać w ence , pisze tu bo szkoda mi hajsu na telefony, mam również nadzieje, ze moze ktoś nowy zawitał do Olsztyna, jak coś to piszcie, możemy sie ustawić np. pod ratuszem jak ktoś nie wie jak trafic do enki, mecz nam na bank puszcza o to nie musimy sie martwic..
- The_Sickness
- Juventino
zmiana planow o 20 pod wysoka brama