Davids w Chelsea? Dziś kolejne rozmowy
- Hotbe
- Juventino
Niektórzy naprawdę potrafią rozśmieszyć człowieka. Jak można przejmować się każda plotką transferową? Ludzie opamiętajcie się, przecież to jest śmieszne!!! Co pojawia sie nowy temat dotyczący Davidsa to rozdmuchujecie to jakby była to oficjalna wiadomość!!! Ile razy już Edgar przenosił się na Stamford Bridge? Ile razy podpisywał kontrakt i deklarował pozostanie w Juve? Poza tym jak wśród ewentualnych zastępców Davidsa można wymieniać takich graczy jak Deco, Fiore czy Vicente? Przecież to są zupełnie inne typy zawodników!!! Tymczasem nie roztrzęsajcie każdej ploty dopóki nie doczytacie się naprawde wiarygodnej inormacji na jakiejś oficjalnej lub szanującej się stronie!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
to to chyba bedziemy musieli pozegnac DavidsaAlexxxxx pisze:Dziś dojdzie do kolejnego spotkania przedstawicieli Chelsea Londyn i Juventusu Turyn. Tematem rozmów będzie transfer holenderskiego pomocnika Edgara Davidsa.
Włoskie media sugerują, że Chelsea jest gotowy wyłożyć za reprezentant Holandii 8 milionów funtów. Natomiast sam piłkarz za rok gry w londyńskiem zespole miałby otrzymywać 3,5 miliona funtów.
Dyrektor Juventusu Luciano Moggi nie odrzucił oferty i zapowiedział dalszy ciąg rozmów w dniu dzisiejszym.
Wiadomość znalazłem na pilkanozna.pl
JESTEM OSZUSTEM
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Davids nigdzie nie pójdzie!!!!!!!!!!!!!!!
I koniec gadki. Nie płakać
I koniec gadki. Nie płakać

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- pajzano
- Juventino
Davids nie przejdzie do Chelsea, bo:
po pierwsze primo: okres transferowy się wlasnie zakończył
po drugie primo: Chelsea pozyskała Makelele, ktory gra na tej pozycji, co Davids
po trzecie primo ultimo: Juve się go nie pozbedzie, bo to wciąż swietny zawodnik :twisted:
po drugie primo: Chelsea pozyskała Makelele, ktory gra na tej pozycji, co Davids
po trzecie primo ultimo: Juve się go nie pozbedzie, bo to wciąż swietny zawodnik :twisted:
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Johnny777
- Juventino
A propos okresu transferowego to czekałem do wpół do drugiej w nocy i grzebałem po różnych stronach aby (niepajzano pisze:Davids nie przejdzie do Chelsea, bo: