Oceń Janasa
- Andy
- Juventino
Zgadzam się z tym , że nie gramy już o EURO 2004 tylko o MŚ w Niemczech .
Pytanie czy Janas jest w stanie przygotować reprezentację na eliminacje MŚ , czy może poszukać kogoś innego ?
Odpowiedź: szukajmy !!!
PS.
Sylwia - kim ty ....... jesteś ?
Pytanie czy Janas jest w stanie przygotować reprezentację na eliminacje MŚ , czy może poszukać kogoś innego ?
Odpowiedź: szukajmy !!!
PS.
Sylwia - kim ty ....... jesteś ?
- Chmura
- Juventino
Trudno sie zawodnikom dziwic ze w ten sposób zaczynaja traktowac reprezentacje. Jak trener nie ma pomysłu na kadre,co chwila zmienia swoje decyzje oraz sam przestaje wierzyc w sukces. Mnie tez by sie odechciało. Za Engela jakos nie było takiego problemu , a grali w wiekszosci ci sami zawodnicy.RUDI pisze:No tak ale kiedy oni maja sie zgrac jak podczas spotkan towarzyskich stoja jak kolki i na slepio kopia pilke. Selekcjoner ma wyrbac najlepszych graczy z danego kraju , obrac taktyke na mecz , oczywsice byc takze psychologiem ale jesli ktos przyjezdza na zgrupowanie z zamiarem zrobienia sobie krotkich wakacji to wybacz ale nawet Diabel go nei przekona ze ma biegacChmura pisze:Rudi napisał:Wybacz, ale uwazam to pytanie za głupie. Zgranie zawodników należy do podstawowych zadań trenera , tak było i zawsze bedzie. Za to mu sie placi. Nie można sie zasłaniac tym ze zawodnikom sie nie chce biegac i grac ofensywnie, ponieważ przekonanie ich do tego również należy do jego obowiązkow. Jakoś innym trenerom sie to udaje na całym swiecie i to jeszcze z gorszymi zawodnkami. Potrzymuje swoje zdanie na temat pana Janasa.[/b]A jak chcialbys zgrac 11 zawodnikow ktorzy w meczach towarzyskich nie wykazuja nawet checi do biegania i do ofensywnej gry ?
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
- RUDI
- Juventino
Wiesz jak ja bym mial mozliwosc grania w kadrze to na zgrupowania moglbym nawet na nogach chodzic (przenosnia:)), chocbym mial grac z Wyspami Owczymi .A jesli trener nie wierzy sukces to bym udowodnil postawa na boisku ze jest o co walczyc bo akurat wydaje mi sie ze dla naszej reprezenatacji byloby sukcesem gdyby zaczela ona jakos gra. Co do Engela to napewno nasz najlepszy trener w ostatnim czasie ale wydaje mi sie ze ponownie zatrudnienie go byloby jeszcze wiekszym bledem niz zwalnianie go po MSChmura pisze:Trudno sie zawodnikom dziwic ze w ten sposób zaczynaja traktowac reprezentacje. Jak trener nie ma pomysłu na kadre,co chwila zmienia swoje decyzje oraz sam przestaje wierzyc w sukces. Mnie tez by sie odechciało. Za Engela jakos nie było takiego problemu , a grali w wiekszosci ci sami zawodnicy.RUDI pisze:No tak ale kiedy oni maja sie zgrac jak podczas spotkan towarzyskich stoja jak kolki i na slepio kopia pilke. Selekcjoner ma wyrbac najlepszych graczy z danego kraju , obrac taktyke na mecz , oczywsice byc takze psychologiem ale jesli ktos przyjezdza na zgrupowanie z zamiarem zrobienia sobie krotkich wakacji to wybacz ale nawet Diabel go nei przekona ze ma biegacChmura pisze:Rudi napisał:Wybacz, ale uwazam to pytanie za głupie. Zgranie zawodników należy do podstawowych zadań trenera , tak było i zawsze bedzie. Za to mu sie placi. Nie można sie zasłaniac tym ze zawodnikom sie nie chce biegac i grac ofensywnie, ponieważ przekonanie ich do tego również należy do jego obowiązkow. Jakoś innym trenerom sie to udaje na całym swiecie i to jeszcze z gorszymi zawodnkami. Potrzymuje swoje zdanie na temat pana Janasa.[/b]
FORZA JUVE
- Sylwia
- Juventino
PS.
Sylwia - kim ty ....... jesteś ?[/quote]
co ci nie pasi???
a co może jest inaczej?! janas jest tępy!!! zamawia panienki lekkich obyczajów na zgrupowania i myśli że to coś pomoże!!!ten człowiek nawet nie umie się wysłowić!!!!!
Sylwia - kim ty ....... jesteś ?[/quote]
co ci nie pasi???
a co może jest inaczej?! janas jest tępy!!! zamawia panienki lekkich obyczajów na zgrupowania i myśli że to coś pomoże!!!ten człowiek nawet nie umie się wysłowić!!!!!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlaczego zwolnili Engela to do dzis tego nie zrozumialem :roll:
W awans nie wierzylem juz wtedy jak powiedzieli ze Boniek bedzie szkoleniowcem.Co do Jansa to moglby jeszcze jakos skolowac Sypniewskiego
Sylwio łatwo jest kogos pochopnie oskarzac ale potem trudno sie to naprawia.Mozesz z reka na sercu powiedziec ze Janas sprowadza jak to ujelas panienki lekkich obyczajow dla zawodnikow?? :?
W awans nie wierzylem juz wtedy jak powiedzieli ze Boniek bedzie szkoleniowcem.Co do Jansa to moglby jeszcze jakos skolowac Sypniewskiego

Sylwio łatwo jest kogos pochopnie oskarzac ale potem trudno sie to naprawia.Mozesz z reka na sercu powiedziec ze Janas sprowadza jak to ujelas panienki lekkich obyczajow dla zawodnikow?? :?
- Chmura
- Juventino
Wtedy wypadało by ci tylko pogratulowac takiej postawy, ale kadry jest inny i piłkarze mysla tak a nie inaczej i jest to przede wszystkim wina ternera. Jeśli chodzi o Engela to wcale nie napisałem zeby on wrocil tylko podalem go jako przykład jak trener powinnien prowadzic kadre .RUDI pisze:Wiesz jak ja bym mial mozliwosc grania w kadrze to na zgrupowania moglbym nawet na nogach chodzic (przenosnia:)), chocbym mial grac z Wyspami Owczymi .A jesli trener nie wierzy sukces to bym udowodnil postawa na boisku ze jest o co walczyc bo akurat wydaje mi sie ze dla naszej reprezenatacji byloby sukcesem gdyby zaczela ona jakos gra. Co do Engela to napewno nasz najlepszy trener w ostatnim czasie ale wydaje mi sie ze ponownie zatrudnienie go byloby jeszcze wiekszym bledem niz zwalnianie go po MSChmura pisze:Trudno sie zawodnikom dziwic ze w ten sposób zaczynaja traktowac reprezentacje. Jak trener nie ma pomysłu na kadre,co chwila zmienia swoje decyzje oraz sam przestaje wierzyc w sukces. Mnie tez by sie odechciało. Za Engela jakos nie było takiego problemu , a grali w wiekszosci ci sami zawodnicy.RUDI pisze:
No tak ale kiedy oni maja sie zgrac jak podczas spotkan towarzyskich stoja jak kolki i na slepio kopia pilke. Selekcjoner ma wyrbac najlepszych graczy z danego kraju , obrac taktyke na mecz , oczywsice byc takze psychologiem ale jesli ktos przyjezdza na zgrupowanie z zamiarem zrobienia sobie krotkich wakacji to wybacz ale nawet Diabel go nei przekona ze ma biegac
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
- Sylwia
- Juventino
O przepraszam same by tam nie przyjechały!!!Janas myślał że zamiast treningów takie panienki lekkich obyczajów są potrzebne reprezentacji!.Siewier pisze:Dlaczego zwolnili Engela to do dzis tego nie zrozumialem :roll:
W awans nie wierzylem juz wtedy jak powiedzieli ze Boniek bedzie szkoleniowcem.Co do Jansa to moglby jeszcze jakos skolowac Sypniewskiego![]()
Dlatego przegrali ze Szwecja tak łatwo!.
Może sprowadza dla zawodników i dla siebie!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- juve21
- Juventino
Szkoda mi Janasa. Tak jak Boniek niepotrzebnie traci swoją reputację prowadząc reprezentacje.Ta ekipa nie awansuje do EURO 2004 to pewne.Należy zastanowić się co dalej.Moim zdaniem Janas nie powinien prowadzić już dalej reprezentacji.Ja bym dał szansę Globiszowi.Ten facet sprawdził się prowadząc młodzikow,więc jest duża szansa że dość zręcznie wkomponuje młodzież do seniorów i reprezentacja zacznie w końcu coś grać.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie