Secco szpiegiem Interu??
- Kamil de Lellias
- Juventino
Nieważne już...ja czytałem tekst po angielsku i mi się bardzo podobał, a za tłumaczenie sam bym się zabrał gdybym uznał, że to będzie łatwe, więc absolutnie nie krytykuje...
- lukasz9013
- Juventino
Zarząd mamy jaki mamy, Secco jest jaki jest, ale wątpie żeby był on szpiegiem- jest na to zbyt gamoniowaty. A po za tym tekst mi sie podobał.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- stahoo
- Juventino
Chodzi o to by był ciekawy i przyjazny dla czytającego. Oraz by rozbawił. Mnie nie rozbawił za bardzo (może pojedyncze zdania).FalsoVero pisze:Panowie ale czy w tekscie chodzi o pisownie? Czy może o ironie? Zastanówcie się ponieważ takie głupie uwagi to na lekcjach j.polskiego
- Niasty
- Juventino
Zarząd mamy jaki mamy, Secco jest jaki jest, ale wątpie żeby był on szpiegiem- jest na to zbyt gamoniowaty.
A może to tylko przykrywka, Secco robi z siebie gamonia bo nikt go nie będzie wtedy podejrzewał o kontakty z Interem. :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 09:41 przez Niasty, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilu_87
- Juventino
Ja mam pytanie z troche innej beczki, wiecie moze z jakiego klubu przeszedł do Nas nasz "transferowy guru"? bo cos Mi sie obiło kiedyś o uszy ze była to Genoa...i tak sobie myśle...Secco odeszedł..Genoa zrobiła świetne transfery i jest w czołówce

No to źle Mi sie obiło o uszy...czyli wychodzi na jedno..był kiepskim uczniem Moggiego...Venomik pisze:Nie, żebym się czepiał, ale:
1. Historia Secco w 10 sekund do znalezienia w google.
2. W Juventusie pracuje już 10 lat

Ostatnio zmieniony 04 listopada 2008, 10:14 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.