1. Trudno powiedziec wiele takich bylo..jezeli by to bylo to zapewne cos ode mnie z osiedla:]
2. Szkola..kiedy to bylo
3. Ulubione miejsce...domniemywam ze impreza na Ibizie mam nadzieje ze kiedys tam bede
4. Marzenie(a) mam..ale nie napisze bo sie nie spelnia:)
5. Zaspół muzyczny - Acid Drinkers, film - duuzo tego no ale w 3 jest na pewno PL - Miś, zagranica - Matrix, aktor - brak..chyba/ aktorka - Monica Bellucci
6. Samochod - BMW, Mercedes - klasa w sobie, Audi TT tez bym nie odrzucil
7. Duzo tego, nie przytaczam..szkoda miejsca:]..no ale znam;)
8. Dlaczego faceci wolą blondynki? Nie wiem..ja wole brunetki:D
9. Piosenka? Leningrad Cowboys - Youre My Heart, Youre My Soul
http://pl.youtube.com/watch?v=oAELvnc6HSo
10.Polityk drazni - 98% PiS / wzbudza zaufanie? hmm istnieje taki?
11. Sentencja..2 mi utwkily ostatnio w pamieci - „Jem piłką, śnię o piłce i oddycham piłką. To nie obłęd, to pasja” i "Szczęście jest tylko wtedy prawdziwe, kiedy się nim dzielimy"
12. Od czego zależy inteligencja?Poziom inteligencji ludzi zależy od tempa zmian, jakie zachodzą w korze mózgu w dzieciństwie i okresie dojrzewania
13. Osobisty sukces..mam nadzieje ze przede mna
14. Porazka? kategoria A na komisji wojskowej heh
15. Tak..ale do pierwszego "blizszego kontaktu" heeh
16. Yyyy chyba nie
17. Zeby sie nie narazic
My o JUVE
18. Pilkarska milosc nie..chyba, ze znajde prawdziwa milosc mego zycia, ale tak i tak Stara Dama do konca zywota bedzie w sercu
19. Mimo "wzmocnien" obrona (lewa) i ofensywna czesc pomocy..reszta (mam nadzieje) jest OK
20. Hmm (dluuuga chwila zastanowienia) Messi :]
21. Alex..Il Capitano od dawna..prawdziwy Juventino no i mysle ze jako 2 w kolejce Gigi..sadze ze przyszlym takim zawodnikiem bedzie Chiellini
dziekuje do widzenia