BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Judzio
- Juventino
Sobota 20:20 napoli - Juventus
Polsat Sport Extra
http://polsatsport.pl/program.php?k_dat ... ogram_id=2
Robimy rezerwację czy tako sie wbijamy ?
Polsat Sport Extra
http://polsatsport.pl/program.php?k_dat ... ogram_id=2
Robimy rezerwację czy tako sie wbijamy ?

- białas
- Juventino
jak dla mnie Strych to parodia w związku z oglądaniem czegokolwiek, nie licząc lasek, jeśli już jakaś się pojawi :]Judzio pisze:No to nie wiem, może coś na lipówce, Strych, Tunel bądź tam koło Tabu gdzie kiedyś byliśmy, nie pamiętam nazwy
nie wiem czy w Tunelu mają, a mecz z Milanem oglądaliśmy w Dyspensie, tyle tylko, że chyba wtedy na C+. dzwoniłem i teoretycznie będziemy mogli obejrzeć. jeśli tam, to dobrze by było gdyby ktoś zarezerwował osobiście. no chyba, że oglądamy gdzieś indziej...
- Winner
- Juventino
Siemka jak pewnie wszyscy wiedzą lub nie jest wyjazd na Inter więc chciałbym się dowiedzieć kto pojedzie. Ja się zastanawiam bo mi trochę termin nie pasuje( dużo nauki). Nawet mam problem z pociągiem bo odjazd jest o 16-05 i wtedy trzeba nocleg a ja w budzie muszę być do 16-45 i to są takie zajęcia których lepiej nie opuszczać inne dni luz. Więc wyszperałem pks o 0-55 od nas 4-20 na centralnym a z centralnego jest pociąg tlk 5-55 i jest tam chyba 9-20 więc byłoby bez noclegu. Ale najważniejsze jest żeby jechać w jak najwięcej osób więc prosiłbym(choć wysłałem sms-y do tych co mam numery) aby zadeklarowali się jak najszybciej jak wyglądają ich szanse na wyjazd bo trzeba wpłacić zaliczkę a inni chętni z JPC nie śpią 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Wpłaciłem i niech się dzieje wola Boża
. Jakoś ze szkołą pokombinuje. Z rozmów wnioskuje że na razie jest nas 3 Ja , Białas i Gorn. Nie wiem czy się załapiemy ale od razu optuje za obadaniem ceny pks-u i sprawdzeniu co nam taniej wyjdzie on czy nocleg w Poznaniu ostatnio coś mi się zdaje że wyszło sporo po za tym dla mnie tak byłoby wygodniej chociaż jeśli chodzi o komfort dalszej podróży nocleg jest lepszy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gratuluję podejścia stary... :lol:Gorn pisze:Jeśli ktoś by był chętny to i ja pojade, ale musi jechać na 100% żeby później nie bylo, że zrezygnuje. Nie chce mi się samemu jechać.