Niemcy-Włochy 0-1

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 13:51

mecz był szybki ogółem Niemcy grali słabo ale Włosi też niegrali za dobrze remis byłby sprawiedliwy

JESTEM OSZUSTEM
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 14:03

i bardzo dobrze , nie lubie niemców

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2003, 15:18

Cóż mogę powiedzieć... Widziałam tylko jedną połowę, podczas której 90% toczyło się pod bramką Włochów. Nie widziałam ani jednej ładnej, składnej akcji włoskiej, podczas gdy Niemcy robili pod włoską bramką praktycznie co chcieli. Gdyby nie Buffon i (w jednym momencie) Panucci byłoby spokojnie 3-1... Bardzo nie spodobała mi się jedna rzecz: Włosi przejęli niemiecką taktykę z Mistrzostw Świata- "strzelmy gola i miejmy nadzieję że Kahn (Buffon) wszystko wybroni"... Bez komentarza, jak można po zdobyciu gola tak bardzo się wycofać? Jeśli obecna taktyka nie ulegnie zmianie, nie wróżę Włochom dobrych występów na Euro 2004 :evil:

Agnieszka

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2003, 23:19

A mnie się tan mecz bardzo podoba mimo to,że w drugiej połowie cały czas wszyscy byli pod bramką Gigiego.Najpiekniejsze co widziałam to moment gdy Buffon siadł pod bramką,oparł się o słupek i pokazał kciuk do góry.To było super. :D

Obrazek

A co do akcji Włochów to były 2 i to śliczne.Obie zakończyły sie bramkami pierwsza w 17 minucie a druga około 20.Niestety tej drugiej nie uznali ale trudno tu ukrywac ,że to dobiło Kahna,a po meczu w wywiadzie miał łzy w oczach :lol: :lol: :lol:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 23:33

Myślałem że to bedzie bardziej omocjonujacy mecz co do bramek przypuszczalem że bedzie conajmniej 5:4 dla włochów a tu 0:1 no nieżle!!!! ale z niemcami wicemistrzami świta to dobry wynik!!!!!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 00:40

a_gu_nia pisze:Cóż mogę powiedzieć... Widziałam tylko jedną połowę, podczas której 90% toczyło się pod bramką Włochów. Nie widziałam ani jednej ładnej, składnej akcji włoskiej, podczas gdy Niemcy robili pod włoską bramką praktycznie co chcieli. Gdyby nie Buffon i (w jednym momencie) Panucci byłoby spokojnie 3-1... Bardzo nie spodobała mi się jedna rzecz: Włosi przejęli niemiecką taktykę z Mistrzostw Świata- "strzelmy gola i miejmy nadzieję że Kahn (Buffon) wszystko wybroni"... Bez komentarza, jak można po zdobyciu gola tak bardzo się wycofać? Jeśli obecna taktyka nie ulegnie zmianie, nie wróżę Włochom dobrych występów na Euro 2004 :evil:

Agnieszka
No fakt...zresztą taką taktykę mieli już kiedyś podczas euro 1996 w Anglii....jak się to skończyło to wszyscy wiedzą... :evil:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 11:02

Cieszy mnie, że Tacch powrócił do składu. Dobry mecz zagrali także Niemcy. Szczególnie Schneider, Neuwile i Klose.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2003, 21:19

100% racji!!! to był piękny mecz!!!wspaniała gra naszych zawodników!!!! bardzo się cieszę że Włosi wygrali!!! tym bardziej że miałam przyjemność ogldać ten mecz na żywo w Niemczech!!!! :wink:

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 13:34

JUVEFANE_10 pisze:mecz był szybki ogółem Niemcy grali słabo ale Włosi też niegrali za dobrze remis byłby sprawiedliwy
słucham??? widziałeś w ogóle ten mecz???

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
ODPOWIEDZ