Ciekawostki o Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Masz racje.ALe najfajniejsze są te z adidasem.Ale mi najbardziej podoba się ta z komiksem.Zamknąl się w sztani, wołaja go Alex,Alex, a on wyjmuje sobie z szafki komiks i sobie czyta :lol: :lol: :lol: Moimi ciekawostkami są, że wydal tez swoja biografie, ktora jest dostępna na jego oficjalnej stronie w cenie 25 Euro, sa takze tam dostepne koszulki z meczow w kturych grał sam Alex poprostu bomba co nie?? :twisted:juveluck pisze:Nie tylko na plane tej reklamowki, gral przeciez jeszce w paru spotach adidasa, w reklamie nuteli i komiksow z kaczorem donaldem(bodajze). Swietny pilkarz i aktorJuventinho pisze:Do tego Del Piero jest świetnym aktorem, co udowodnił na planie reklamowym wody mineralnej Uliveto.Może po zakończeniu kariery nakręci film
![]()

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- daj5stuff
- Juventino
Wow Ocet ty go sledzisz czy co?? Byles z nim na Mauritiusie:D:D A tak a propos to jaki jest adres oficjalnej stronki Alexa??juveluck pisze:W tym roku nie po raz pierwszy byl na Mauritiusie. A co do plytki to mozna o niej przeczytac i ja zobaczyc na oficjalnej witrynie alexa
- DeeJay
- Juventino