Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kamil_on
- Juventino
Barcelona odpowiada bez zwrotnej, a Liverpool - nie wiem.Konradek pisze:Powiedzcie mi jedną rzecz, jeśli wysłałem listy do Barcy i Liverpoolu bez zwrotnej i znaczka, mogę na coś liczyć?
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Konradek
- Juventino
Tzn, nie wysłałem ich. Mam je jeszcze w domu. To może napisać nowe listy do piłkarzy o autograf? Jak byś mi radził? Koperty miałbym wypełnione, tylko na górze imię i nazwisko piłkarza i był by git.
EDIT: To do Barcy wyśle, a do liverpoolu to do jakiegoś gracza. Dzięki za pomoc

- Kamil_on
- Juventino
Jeśli chcesz autografy graczy Barcy, to możesz napisać na adres klubu, dodać fotki i poprosic w liście o złożenie na nich podpisu... Do piłkarza na adres Liverpoolu pisałem tylko raz -Gerrard - odpis dostałem po 6 miesiącachKonradek pisze:Tzn, nie wysłałem ich. Mam je jeszcze w domu. To może napisać nowe listy do piłkarzy o autograf? Jak byś mi radził? Koperty miałbym wypełnione, tylko na górze imię i nazwisko piłkarza i był by git.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Alexd
- Juventino
Dostałem dziś list od Reprezentacji Irlandii w Piłkę Nożna - w środku:
- list z podziękowaniami,
- proporczyk

- list z podziękowaniami,
- proporczyk

"Zaczynamy drugą połowę...Nasi tradycyjnie wyglądają lepiej od graczy Interu. Ale to cecha charakterystyczna każdego Bianconeriego."
- Kamil_on
- Juventino
Konradek pisze:To jak, te zdjęcia normalnie wywołujecie? Ile takie coś kosztuje?
A gdy napisze, tylko do klubu, to dostane pewnie jakiś plakat z nadrukowanymi?
:doh: Oczywiście, że normalnie. Ile to kosztuje

- Konradek
- Juventino
Dziś miła niespodzianka 
Po dokładnie 2 dniach (data na liście) przyszła do mnie paczuszka od Belgijskiego klubu. (podam nazwę, za jakiś klub,konfederacje lub sportowca który odpisuje po emailu(pw))
A w niej:
-2 duże zdjęcia piłkarzy. Naprawdę duże.
-Bilet
-List
-Kalendarzyk
Wysłałem maila albo w sobotę, albo w niedziele. A tu taka niespodzianka
Pozdrawiam
EDIT:
Szukam emaila Oliviera Khana. Jeśli ktoś ma to piszcie na pw jaką macie propozycje

Po dokładnie 2 dniach (data na liście) przyszła do mnie paczuszka od Belgijskiego klubu. (podam nazwę, za jakiś klub,konfederacje lub sportowca który odpisuje po emailu(pw))
A w niej:
-2 duże zdjęcia piłkarzy. Naprawdę duże.
-Bilet
-List
-Kalendarzyk
Wysłałem maila albo w sobotę, albo w niedziele. A tu taka niespodzianka

Pozdrawiam
EDIT:
Szukam emaila Oliviera Khana. Jeśli ktoś ma to piszcie na pw jaką macie propozycje