Serie A (04): JUVENTUS 1-1 Catania
- Pawel1897
- Juventino
- Venomik
- Juventino
Mecz jest w sobotę, został przesunięty ze względu na rozgrywany mecz Ligi Mistrzów w przyszłym tygodniu. Prawdopodobnie Polsat zmieni swoją ramówkę, podobne sytuacje już bywały - ale często to się pojawia dopiero dzień, dwa dni przed meczem.
Analogicznie Canal+ mecz z Milanem początkowo miał w programie o złej godzinie. Bodaj wczoraj poprawili.
Analogicznie Canal+ mecz z Milanem początkowo miał w programie o złej godzinie. Bodaj wczoraj poprawili.
Dirty mind
- Kostek
- Juventino
Niechciałbym krakać panowie , ale szczerze to niewierze w to że Seba zagra od początku.Ranieri jakoś niestawia specjalnie na niego i przypuszczam że zagramy z MM oraz Hasanem na skrzydłach , a w środku z Poulsenem i Marichiso.Na obronie tez niezdziwie sie jak zagra Molinaro , chociaż ewidetnie widać w ostatnich meczach że De Ceglie jest w zdecydowanie lepszej dyspozycji i rokuje dobrze na przyszłość.Atak raczej bez zaskoczeń.Niby Catania jest wysoko ale to dopiero poczatek sezonu i wygrali oni po 1-0 na własnym stadionie.Zwycięstwo musi być i niema nawet dyskusji , fajnie by bylo gdybyśmy strzelili więcej niż 1 gola...

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już wiemy, że obejrzymy mecz z Sampą na żywo
Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkanie, to odrazu nasuwa mi się myśl, że w poprzednim seoznie Catania była jednym z 2 zespołów obok violi, którego nie pokonaliśmy. Pozostaje więc pewien niesmak.
Obawiam się dzisiejszego pojedynku, ponieważ już w meczu z Cagliari było widać, że nie wszyscy zawodnicy wytrzymują granie co 3 dni, a zmiany na niektorych pozycjach są bardzo odczuwalne, widoczne w naszej grze. Na pewno dobrze, że gramy u siebie , to będzie nasza przewaga.
Skład dziś znowu eksprymentalny, boki pomocy... :roll: pozostawię bez komentarza. Dzisiejszy pojedynek musimy wygrać, mniemam, iż to z sapmą przyjdzie czas na stratę pkt. tam bedzie bardzo ciężko a i nasi zawodnicy bedą już mieli w głowach wtorkową potyczkę z BATE, którą już wygrać poprostu MUSIMY.
FORZA JUVETUS :!:
Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkanie, to odrazu nasuwa mi się myśl, że w poprzednim seoznie Catania była jednym z 2 zespołów obok violi, którego nie pokonaliśmy. Pozostaje więc pewien niesmak.
Obawiam się dzisiejszego pojedynku, ponieważ już w meczu z Cagliari było widać, że nie wszyscy zawodnicy wytrzymują granie co 3 dni, a zmiany na niektorych pozycjach są bardzo odczuwalne, widoczne w naszej grze. Na pewno dobrze, że gramy u siebie , to będzie nasza przewaga.
Skład dziś znowu eksprymentalny, boki pomocy... :roll: pozostawię bez komentarza. Dzisiejszy pojedynek musimy wygrać, mniemam, iż to z sapmą przyjdzie czas na stratę pkt. tam bedzie bardzo ciężko a i nasi zawodnicy bedą już mieli w głowach wtorkową potyczkę z BATE, którą już wygrać poprostu MUSIMY.
FORZA JUVETUS :!:

- Radek_88
- Qualità Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/ Czemu Chielliniego nie ma nawet na lawce? :roll: O czyms mi nie wiadomo?
Widzac powyzszy sklad troche sie obawiam. Catania to nie jest byle jaka druzyna, w wiekszosci graja ze soba kilka dobrych sezonow, wiec sa zgrani, czesto urywaja pkty teoretycznie silniejszym druzynom. Obysmy tylko nie odpuscili i nie chcieli wygrac na stojaco, bo wtedy jestem pewien, ze max co bedziemy w stanie zdobyc to 1pkt na wlasnym boisku. Mam nadzieje na skromne zwyciestwo, moze byc nawet kolejne 1-0, oby tylko do przodu!
Widzac powyzszy sklad troche sie obawiam. Catania to nie jest byle jaka druzyna, w wiekszosci graja ze soba kilka dobrych sezonow, wiec sa zgrani, czesto urywaja pkty teoretycznie silniejszym druzynom. Obysmy tylko nie odpuscili i nie chcieli wygrac na stojaco, bo wtedy jestem pewien, ze max co bedziemy w stanie zdobyc to 1pkt na wlasnym boisku. Mam nadzieje na skromne zwyciestwo, moze byc nawet kolejne 1-0, oby tylko do przodu!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Szkoda tylko, że jest na ps extra. Nienawidzę polsatu za "pakiety". Tyle fajnie, że jest bez nich tanio.Dragon pisze:Już wiemy, że obejrzymy mecz z Sampą na żywo
A na normalnym polsacie sport to oni chcę pokazywać piłkę ręczną kobiet i jakiś Memoriał Zdzisława Ambroziaka, którego nazwisko pierwszy w życiu słyszę. I w taki sposób tracą oglądalność.
- pan Zambrotta
- Juventino
Miałem własnie napisać post, w którym domagać się miałem Knezevica na boisku. No bo kiedy on ma niby grać?Radek_88 pisze:http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/ Czemu Chielliniego nie ma nawet na lawce? :roll: O czyms mi nie wiadomo?
Gdzieś czytałem newsa, że Chiellini nie jest jeszcze w pełni sił po kontuzji. Stare śpiewki Ranieriego.
Dragon, ostatnio dziwiliśmy się, czemu Sissoko gra słabo. A przecież jest Ramadan 8) można mu to wybaczyć, pod warunkiem że nie odbije się to na grę w całym sezonie.
Tu jest nawet news:
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Sq ... soko.shtml
Jakby ktoś przetłumaczył go na JP, byłbym wdzięczny, bo rozumiem piąte przez dziesiąte.
(EDIT: No w moich myślach czytacie 8) dzięki )
Salihamidzić w pomocy. :roll: Dobrze, że po drugiej stronie będzie Marchionni.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
3 punkty będą w tym spotkaniu priorytetem.Nie możemy pozwolić,aby odskoczył nam Inter.W kolejnej kolejce gramy z Sampą,a Inter z Milanem,zatem to my możemy się znaleźć na tak wymarzonym 1 miejscu w tabeli.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Źle się wyraziłem, mianowicie chodziło mi o to, że będzie to w moim odczuciu o wiele cięższy mecz, niż dzisiejsza potyczka i o komplet pkt. będzie trudniej, co nie znaczy, że nie wygramy, a już na pewno, że ja w to nie wierzęjuveluck pisze:Jaki optymista...Dragon pisze: mniemam, iż to z sapmą przyjdzie czas na stratę pkt. tam bedzie bardzo ciężko

- stahoo
- Juventino
Dragon pisze:juveluck pisze:Ciężko i do tego bedziemy pewnie część graczy oszczędzać na LM. Bo choć BATE to rywal z baaardzo niższej półki, to jednak na wyjeździe trzeba wybiegac te 3 pkt.Dragon pisze: mniemam, iż to z sapmą przyjdzie czas na stratę pkt. tam bedzie bardzo ciężko
- alex1897
- Juventino
No nie wiem czy będą 3pkt... a to dlatego ze nie bedziemy "ciągle" wygrywac ;/ Wydaje mi sie ze ktoś kto prowadzi czyli albo JUVE albo inter straci dzisiaj pkt !!
co do TV to czy bedzie można obejrzec mecz na jakimś kanale w Cyfrze+(pakiet Full) albo polsacie cyfrowym (pełny pakiet) ??
z góry dzięki za info...!!
co do TV to czy bedzie można obejrzec mecz na jakimś kanale w Cyfrze+(pakiet Full) albo polsacie cyfrowym (pełny pakiet) ??
z góry dzięki za info...!!