Serie A (03): Cagliari 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 02:41

Archaiczny sposób dał nam dwa ostatnie scudetta, a wystawianie trójzębu mając trzech zawodników pasujących do formacji ofensywnej to pozbawianie się planu B na wszelki wypadek. Jak nie będzie szło, nie będzie szczęścia - wprowadzimy zmianę defensywną? Podobnie w razie kontuzji, kartek? Takie ograniczanie pola manewru nie przynosi nic dobrego.

Dirty mind
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 10:45

Czas aby Ranieri udowodnił, że potrafi wygrywać z najslabszymi drużynami. Drugiego sezonu zmarnowanego przez takie wpadki, żaden kibic mu nie wybaczy.
Fakt, że jesteśmy osłabieni, ale mamy klasowych zmiennikow, co mam nadzieję, że dziś nam udowodnią. W tym meczu nie możemy stracić pkt., przed nami są o wiele trudniejsze pojedynki i to nie długo, jak chociażby wyjazd do Geniuii.
Jak większość, liczę dziś, że ujrzmy w akcji Giovinco, jak nie w takim meczu to w jakim?

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 12:45

Licze ze podejdziemy do spotkania przynajmniej tak powaznie jak do meczu z viola, i wywalczymy te 3 punkty. W sumie, wszystko bylo juz powiedziane: Zeszloroczne scudetto przegralismy wlasnie w takich meczach, ze 'słabiakami z dołu tabeli', którzy spinajac poslady i dajac z siebie 150% 'dziobali' punkty Juventusowi grajacemu conajwyzej na 50%.
Trzeba to wygrac. Fajnie by bylo wpuscic Giovinco, ktory pewnie jak tylko wejdzie na boisko, to zrobi wszystko zeby pokazac iz jest wart wystawiania go na boisko.

NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!

kubus1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 13:11

czy na canale5 nie ma przypadkiem meczu?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 13:15

kubus1 pisze:czy na canale5 nie ma przypadkiem meczu?
a skad taka informacja?

tutaj znajdziesz program Canale5 i nic on o tym nie mówi
Ostatnio zmieniony 21 września 2008, 13:21 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 13:20

Juventus aby wygrać Scudetto musi zaczac zdobywac 3 puknty z druzynami pokroju Cagliari wlasnie. Mecze z nimi do najłatwiejszych dla nas nie naleza. Poza tym mysle ze Cagliari zagra jak najlepiej potrafi, bo na pewno beda umotywowani, aby ugrac punkty z naszym Juventusem i na pewno beda chcieli sie odkuc bo 2 mecze dostali 1-4 u siebie z Lazio i 2-0 ze Sieną. Cagliari zagra swoim najsilniejszym składem, bo wszyscy sa juz zdrowi, u nas niestety nie zagra Camor, Alex, Zanetti, Treze i Zebina;/. Ale mam nadzieje ze zmiennicy pokaza, ze sa warci gry w Juve. Licze na wystep Giovinco od poczatku spotkania. Mysle ze zagramy takim składem:
Buffon- De Ceglie/Molinaro (lewa strona), Legrottaglie,Chiellini/Mellberg (środek), Grygera- Nedved/Giovinco (lewa pomoc), Sissoko, Poulsen, Hasan , Marchisio lub Marchionni , prawa strona , atak-Amauri -Iaquinta. Ale chciałbym zebysmy zagrali trójzębem Giovinco-Iaquinta-Amauri, ale to na pewno mało realne. Mysle, ze po ciezkim meczu wygramy stawiam na 1-0 badz 2-1 dla nas. :)

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 13:26

Cagliari zagra swoim najsilniejszym składem, bo wszyscy sa juz zdrowi...
Z Cagliari wypadł Canini i Conti. Pierwszy jest podstawowym (i niezłym) pomocnikiem, w zeszłym sezonie grał prawie we wszystkich meczach.
Drugi jest obrońcą, grającym tak co drugie spotkanie.

Dirty mind
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 13:56

Jak dla mnie to licza sie tylko 3 pkty i nie ma innej mozliwosci. Jestesmy oslabieni? Nie az tak bardzo jak moglo by sie wydawac :wink: Najbardziej bedzie brakowac Camora ale mam nadzieje, ze Marchionni godnie go zastapi. No i mam nadzieje ze w koncu Mrowa wyjdzie na boisko, zeby pokazac swoje nieprzecietne umiejetnosci 8) Zobaczymy czy Ranieri wyciagnal wnioski z zeszlego sezonu i czy bedzie potrafil zmobilizowac graczy do bardzo dobrej gry z takim przeciwnikiem. Wynik? Sprawa otwarta :wink: Ale licze, ze w koncu strzelimy 2 bramki 8) 2-0/2-1 dla Juve :wink:

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 14:47

Mam przeczucie ,że to będzie dobry mecz w wykonaniu Juventusu :)
Brak Camora to na prawdę duża strata ciągnął nam grę w ostatnich meczach,ale liczę ,że na wet bez niego wygramy 2 może 3 do 0.

Ciekawe jak zaprezentują się nasi zmiennicy , raczej na 100% dadzą z siebie wszystko by może w przyszłości wskoczyć do pierwszej 11.

Strona odpalona piwko jest czekam na mecz ^^

FORZA JUVE :)

Smolwin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:07

moze ktos dac jakis dzialajacy link do meczu, bede bardzo wdzieczny ;]

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:12

http://www.bet365.com/home/LiveStreamin ... ?langid=21

Mi się wogle nie zacina :P
Tylko na tej stronnie musisz sie zajerestrować :)

cysiekchmiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:13

mam ten sam problem :/ nie chce mi się nigdzie odtworzyć :/ jest gdzieś poza bet-em?

zam jesteś zasmiecanie tematu, mówię że nic z tego nie działa.
Ostatnio zmieniony 21 września 2008, 15:19 przez cysiekchmiel, łącznie zmieniany 1 raz.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:17

http://www.juvepoland.com/news.php?id=11275

Macie tam podane strony, wystarczy kliknac na 4 linki i tam poszukac. Ale sie nie chce i lepiej zaśmiecic temat.

Edit: Nie bede podawal, macie 4 strony a tam kilka linkow na kazdym. Jak sie chce to sie znajdzie. Nastepne posty nie na temat meczu beda dalej karane.

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:26

Mellberg Header Min.15
Click Here for Video

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2008, 15:29

Juventinho7 pisze:Typek tu problem masz wrzucic jakis link z meczem???
Tak, "typek" ma problem. Mam taki problem ze co mecz jest temat zasmiecony bo sie niektorym nie chce kliknac w PODANE LINKI bo lepiej jest napisac i czekac az ktos poda. Ja znalazlem 3 transmisje w 3 minuty kilkajac na jeden z podanych linkow.

Zablokowany