LM (Gr. H) [01]: JUVENTUS 1-0 Zenit
- hijjawi
- Juventino
- Bukol87
- Juventino
thanks dude:)
Świetna bramka Aleksa. Niestety nie oglądam meczu, bo telewizja internetowa dzisiaj zawiodła na całej linii:(
Mam nadzieje, że podzielicie się swoimi spostrzeżeniami po meczu.
Pozdrawiam
Świetna bramka Aleksa. Niestety nie oglądam meczu, bo telewizja internetowa dzisiaj zawiodła na całej linii:(
Mam nadzieje, że podzielicie się swoimi spostrzeżeniami po meczu.
Pozdrawiam
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Lypsky
- Juventino
Nie musiałem oglądać spotkania by zdenerwować się.
Ciekaw jestem co miały wprowadzić zmiany naszego trenera (Camoranesi kontuzja?)? Czy długo będziemy jeszcze czekać, zanim Ranieri zrozumie, iż Molinaro to kaleczniak i czas stawiać na De Ceglie? Czemu na boisku nie pojawia się wcześniej Amauri bądź Iaquinta?
Gdyby nie szczęśliwa bramka Alexa, zapewne zremisowalibyśmy i słuchali jak to jest wspaniale.
Jeśli w najbliższym spotkaniu ligowym od pierwszych minut nie zobaczymy Giovinco to ja już nic nie rozumiem, nie rozumiem po co sprowadzono go z wypożyczenia. Po to by siedział na trybunach? Widocznie Nedved w oczach naszego szkoleniowca ma ok. 20 lat i doskonałą kondycję.
Ciekaw jestem co miały wprowadzić zmiany naszego trenera (Camoranesi kontuzja?)? Czy długo będziemy jeszcze czekać, zanim Ranieri zrozumie, iż Molinaro to kaleczniak i czas stawiać na De Ceglie? Czemu na boisku nie pojawia się wcześniej Amauri bądź Iaquinta?
Gdyby nie szczęśliwa bramka Alexa, zapewne zremisowalibyśmy i słuchali jak to jest wspaniale.
Jeśli w najbliższym spotkaniu ligowym od pierwszych minut nie zobaczymy Giovinco to ja już nic nie rozumiem, nie rozumiem po co sprowadzono go z wypożyczenia. Po to by siedział na trybunach? Widocznie Nedved w oczach naszego szkoleniowca ma ok. 20 lat i doskonałą kondycję.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mam dokładnie to samo wrażenie. Niesmak wywołany brakiem możliwości oglądnięcia meczu i radość, że Juve wygrało. To jest historyczna chwila. Będę to pamiętam za 20 lat i wzdychał.Donnie pisze:Czekałem dwa lata aby zobaczyć Juventusw LM a tu teraz nie było gdzie meczu oglądnąć. Nieźle się wk... zdenerwowałem. Na szczęście wygrana sprawia, że jestem wstanie o tym zapomnieć.
Ostatnio zmieniony 17 września 2008, 22:50 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Mecz byl na Sopcascie tak jak pisalem, 22508...
Problem z obrazem mialem juz dawno i teraz sopcasta odtwarzam w VLC player...
przejrzyjcie sobie to na tym forum ( http://www.myp2pforum.eu/weekdays/27441 ... sburg.html)
i linki tam podane, bo nie chce mi sie tlumaczyc jak to sie powinno zrobic
Na przyszlosc to forum jest bardzo przydatne
a swoja droga.....MAMY 3 pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Problem z obrazem mialem juz dawno i teraz sopcasta odtwarzam w VLC player...
przejrzyjcie sobie to na tym forum ( http://www.myp2pforum.eu/weekdays/27441 ... sburg.html)
i linki tam podane, bo nie chce mi sie tlumaczyc jak to sie powinno zrobic

Na przyszlosc to forum jest bardzo przydatne
a swoja droga.....MAMY 3 pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 17 września 2008, 22:50 przez Kamil de Lellias, łącznie zmieniany 1 raz.
- drozdi
- Juventino
nie każdy może poczuć dumę
ja tą dumę czuję dzisiaj tak bardzo że mam ochotę świętować do rana
0:0 1:0 Del Piero w typerze nie popełniłem żadnego błędu
36 metrów do bramki 108 km/h (wg statystyk w transmisji onet.pl -> swoją drogą bardzo polecam choć komentarz powiedzmy średni)
to jest ta determinacja
poniważ to jest Juventus 

- oliver
- Juventino
Ufff! Obawiałem sie dzisiejszego meczu. Wracamy do CL rozpoczynamy rozgrywki z 3pkt ogrywamy zdobywce superpuchary europy nie może być lepiej. Mecz był z gatunku ciężkiego, według mnie zagraliśmy dobrze taktycznie, odcieliśmy od gry Arszawina i Pogrebniaka asy rosyjskiego zespołu. Bardzo mnie ucieszyła fakt , że gola zdobyliśmy ze stałego fragmentu, a dokładnie wolnego. Już nie mogłem patrzeć na Tymoszczuka który miał w głowie piłka labo noga. Jeszcze bardzie mnie cieszy, że gol wpadł po jego faulu.
Zdecydowanie na plus Gigi, Sissoko (Man of the match), Grygera za pierwszą połowę i gola Alexa. Na mnus kontuzja Camora, Treze odcięty od piłek, Molinaro. Na pewno dużą rolę odegrali Kielon, Legro i Poulsen( w destrukcji).
Mamy dobry terminarz trzeba to wykorzystać, po trzech meczach możemy mieć 9pkt jedną noga być tam gdzie trzeba.
Zdecydowanie na plus Gigi, Sissoko (Man of the match), Grygera za pierwszą połowę i gola Alexa. Na mnus kontuzja Camora, Treze odcięty od piłek, Molinaro. Na pewno dużą rolę odegrali Kielon, Legro i Poulsen( w destrukcji).
Mamy dobry terminarz trzeba to wykorzystać, po trzech meczach możemy mieć 9pkt jedną noga być tam gdzie trzeba.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- J1897
- Juventino
Camor niestety jakiś urazDjJuve pisze:Nie musiałem oglądać spotkania by zdenerwować się.

- Gooray
- Juventino
Zagraliśmy średni mecz, Zenit był drużyną lepszą i częściej posiadająca piłkę. My mieliśmy może pare dobrych momentów w meczu - kilkanaście minut I połowy i w II od czasu strzelenia bramki. Więc skoro mam pisać szczerze to trzeba przyznać, nie wyglądało to dobrze. Ale jak to przeważnie bywa w takich meczach: na kłopoty - wolny Del Piero. To w jaki sposób Alex uderzył tą piłkę, to jak ona potem leciała jest nie do opisania. Gdyby piłka miała te całe "chipy" to w tym momencie taki wynalazek by zwariował. Alex to bez wątpienia legenda. Może zagrać cały mecz średnio, ale takim strzałem zyskuje miano bohatera. Oto król! Zaprowadź nas do Rzymu ALEX!!!
Poza tym na wyróznienie zasługują: Sissoko, Camoranesi, Buffon, Nedved, De Ceglie, Amauri, kibice (nie przestali śpiewać przez 90 min i myślę, że jeszcze śpiewaja).
Za dzisiejszy mecz dużego minusa dostaje Molinaro - już nie tylko złe dośrodkowania, to także niedokładne podania po ziemi i straty w "dryblingach". Niech się Cristian weźmie w garść, bo jak dla mnie De Ceglie już jest lepszy od niego.
P.S. Sissoko chyba Alexa uczył radości po bramce.
Poza tym na wyróznienie zasługują: Sissoko, Camoranesi, Buffon, Nedved, De Ceglie, Amauri, kibice (nie przestali śpiewać przez 90 min i myślę, że jeszcze śpiewaja).
Za dzisiejszy mecz dużego minusa dostaje Molinaro - już nie tylko złe dośrodkowania, to także niedokładne podania po ziemi i straty w "dryblingach". Niech się Cristian weźmie w garść, bo jak dla mnie De Ceglie już jest lepszy od niego.
P.S. Sissoko chyba Alexa uczył radości po bramce.

Ostatnio zmieniony 17 września 2008, 23:02 przez Gooray, łącznie zmieniany 1 raz.

- Giacobbneri
- Juventino
Mecz przeciętny ale wygrany, więc nie ma co narzekać.
Del Piero pokazał, że jest genialny ale największe wrażenie zrobił na mnie jak zwykle ostatnio Sissoko. Ten gość jest niesamowity. Jak tak dalej będzie grał to jestem spokojny o wyniki Juve ...
P.S. Czemu tak długo grał Treze, czemu nie grał Iaquinta czy Giovinco ? Liczyłem , że przy stanie 1-0 Ranieri da szanse młodemu. Na kontry to on jest wyśmienity. Podobnie jak Vicek ...
EDIT
Kolejny plus ? Ranieri już chyba sobie wybił z głowy grę z Molinaro w 11 ...
A sorry
nie oglądałem 1 połowy, a w zapowiedziach było że ma usiąść na ławce ...
Del Piero pokazał, że jest genialny ale największe wrażenie zrobił na mnie jak zwykle ostatnio Sissoko. Ten gość jest niesamowity. Jak tak dalej będzie grał to jestem spokojny o wyniki Juve ...
P.S. Czemu tak długo grał Treze, czemu nie grał Iaquinta czy Giovinco ? Liczyłem , że przy stanie 1-0 Ranieri da szanse młodemu. Na kontry to on jest wyśmienity. Podobnie jak Vicek ...
EDIT
Kolejny plus ? Ranieri już chyba sobie wybił z głowy grę z Molinaro w 11 ...
A sorry

Ostatnio zmieniony 17 września 2008, 23:09 przez Giacobbneri, łącznie zmieniany 1 raz.
- sk1le123
- Juventino
No...Seby nawet na lawce nie bylo..;/ wie ktos dlaczego?? A co do meczu to na + zdecydowanie Sissoko ten gosc jest niesamowity:) i oczywiscie piekna bramka Alexa!!
Forza Granda Juve!!
No...Seby nawet na lawce nie bylo..;/ wie ktos dlaczego?? A co do meczu to na + zdecydowanie Sissoko ten gosc jest niesamowity:) i oczywiscie piekna bramka Alexa!!
Forza Granda Juve!!
- figc1898
- Juventino
Rozpoczynając ten wątek napisze, że także czekałem ponad dwa lata na dzisiejszy mecz. I się dzisiaj nie zawiodłem. Po takim spotkaniu nie mogę wymieniać indywidualnie bo każdy zawodnik zasłużył na pochwałę i podziękowania. Oczywiście bramka Alexa z wolnego to po prostu marzenie. Jestem zaniepokojony Camoranesim ale jak widziałem wszystko będzie dobrze.
Na trybunach Prezydent Cobolli Gigli - uradowany i szczęśliwy od początku do końca. Radosny także Lippi, Ferrara i Secco, bo jak tu nie iść na taki mecz po dwóch latach niebytu?
Wreszcie żeśmy się razem doczekali tego momentu i znów gramy w Champions League! Boże to jest piękne!
Na trybunach Prezydent Cobolli Gigli - uradowany i szczęśliwy od początku do końca. Radosny także Lippi, Ferrara i Secco, bo jak tu nie iść na taki mecz po dwóch latach niebytu?
Wreszcie żeśmy się razem doczekali tego momentu i znów gramy w Champions League! Boże to jest piękne!
- juve09
- Juventino
Mecze można oglądać na Onet.pl po wykupieniu smsem kodu za 6zł jakość dobra i wogóle nie tnie a i polski komentarzBukol87 pisze:thanks dude:)
Pozdrawiam
i powtórze się z moją opinią:
#Buffon - geniusz bramkarski
#Grygera - poprawnie
#Legrottaglie - poprawnie
#Chiellini - j.w.
#Molinaro - PORAŻKA totalne dno! to jakiś kaleka! masa strat i głupich błędów...i te jego "wrzutki"...

#De Ceglie - dobra zmiana wniósł trochę świeżości
#Camoranesi - szkoda że tak szybko skończył grę:/
#Salihamidzic - jednak nie ta sama klasa co Camor
#Sissoko - PROFESOR jak dla mnie man of the match! to co wyczyniał w końcówce to cudo i ten zwód a'la Zidane!
#Poulsen - nic specjalnego parę prostych błedów
#Nedved - duży + i podziw za kondycje. Biegał walczył jak zawsze.
#Del Piero - ogólnie słaby mecz, często wdawał się w dryblingi, symulował faule...a bramka MAJSTERSZTYK! i tak to z nim jest-jeden strzał i nawet słąby mecz mu się zapomina.
#Trezeguet - bez formy po pierwszej połowie powinien zejść
#Amauri - dobra zmiana, tylko czemu tak późno?
8) 8) 8)