CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Sturm
- Juventino
Ja będę raczej na 100% prawdopodobnie z kilkuosobową obstawą 

My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem.
- Nedved11rulez
- Juventino
ja niestety musze zrezygnowac bo borykam sie z mala kontuzjia <zlamanie obojczyka> i jest ciezko sie ruszyc z dumu przez najblizsze 2 tyg ;/
ale meczuu nie przegapie mam sasiada z n-ką ;]
ale meczuu nie przegapie mam sasiada z n-ką ;]

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Mrówa
- Juventino
Mam numer do Baraondy, po pracy przedzwonię tam i zapytam, czy nam puszczą ten mecz. Jak się nie uda, pójdę osobiście.
Z wiarygodnych źródeł wiem, że właściciel Baraondy jest włochem, zobaczymy komu kibicuje
Mam nadzieję, że nie będą nam robić problemów, ale to restouracja, nie bar, więc niewiadomo. Nie wiem też jakie tam są ceny, ale pewnie tanio to nie jest. Jak się coś dowiem dam znać.
Z wiarygodnych źródeł wiem, że właściciel Baraondy jest włochem, zobaczymy komu kibicuje

Mam nadzieję, że nie będą nam robić problemów, ale to restouracja, nie bar, więc niewiadomo. Nie wiem też jakie tam są ceny, ale pewnie tanio to nie jest. Jak się coś dowiem dam znać.

- MarcinB
- Juventino
Z nieoficjalnych źródeł ma przyjść trochę osób :-D Po ostatnim wyjściu na Udine (7 osób) miejmy nadzieję że bedzie nas wiecej i Ragazzi pusci nam mecz Juve
Czekamy na newsy od Michała. Alternatywą jest Zebrano gdzie chyba równiez jest N-ka. Chyba ze macie jakies inne propozycje 
Myślę, żeby przyjść zajać miejsca o 20, aby potem nie było problemów podczas meczu.
Juventus Turyn - Zenit St. Petersburg, komentuje Grzegorz Kalinowski, godzina 20.40, kanał 60 (HD)

Myślę, żeby przyjść zajać miejsca o 20, aby potem nie było problemów podczas meczu.
Juventus Turyn - Zenit St. Petersburg, komentuje Grzegorz Kalinowski, godzina 20.40, kanał 60 (HD)
- Mrówa
- Juventino
Sprawa wygląda następująco : jesli wcześniej była w Baraondzie n-ka to juz nie ma, wogóle koleś mi powiedział że nie ma możliwosci oglądać u nich meczu, bo to restauracja
nie wiem o co mu chodziło, ale ta opcja odpada.
Poszedłem do Zebrano i, chcąc zarezerwować jakąś kanapę czy coś, trzeba by zapłacić 25 zł, (nie zwracają tej kasy, ani nie ma piwa za to), i nawet gdybym chiał to zrobić, niemógłbym, bo miałem 5 zł w kieszeni...ale laska z baru powiedziała, że jak przyjdziemy i bedzie wolne, to siadamy i puszczą nam meczyk.
Nie sądzę, żeby w środe miałoby być tam przesadnie tłoczno, ale jak ktoś ma czas i chęci, to niech pójdzie wcześniej i chociaż jedna kanapkę zajmie.
Lista chętnych
1) ja
2)MarcinB
3)Bosiontko
4)Sturm + ekipa
5)P!iotr
6)Joshua
7)jackop
Potencjalnych zainteresowanych proszę o kontakt :-D

Poszedłem do Zebrano i, chcąc zarezerwować jakąś kanapę czy coś, trzeba by zapłacić 25 zł, (nie zwracają tej kasy, ani nie ma piwa za to), i nawet gdybym chiał to zrobić, niemógłbym, bo miałem 5 zł w kieszeni...ale laska z baru powiedziała, że jak przyjdziemy i bedzie wolne, to siadamy i puszczą nam meczyk.
Nie sądzę, żeby w środe miałoby być tam przesadnie tłoczno, ale jak ktoś ma czas i chęci, to niech pójdzie wcześniej i chociaż jedna kanapkę zajmie.
Lista chętnych
1) ja
2)MarcinB
3)Bosiontko
4)Sturm + ekipa
5)P!iotr
6)Joshua
7)jackop
Potencjalnych zainteresowanych proszę o kontakt :-D
Ostatnio zmieniony 17 września 2008, 07:50 przez Mrówa, łącznie zmieniany 2 razy.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Ktoś robił rezerwację? Jako że mój zmysł orientacji jest kiepski, ktoś mógłby na mnie poczekać o 20 koło przystanku na placu biegańskiego byłbym wdzięczny.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MarcinB
- Juventino
Kieruj się w stronę Jasnej Góry, po lewej stronie mijasz najpierw Piwniczkę a bodajze w nastepnej bramie(tam gdzie Kobo Sport) jest Zebrano :-D Mam nadzieje ze Ci pomogłem.Zajmijcie mi miejsce,bo moge sie spóźnic.
- Mrówa
- Juventino
I już po meczu
Wydaje mi się, że spokojnie można tam na LM chodzić, tym bardziej, że w tygodniu ludzi tam niewiele.
W niedzielę o 15 gramy z Cagliari, ale niestety na cyfrze nie obejrzymy. W programie są mecze Man.U - Chelsea, i dwie moje ulubione drużyny: inter - torino.
PS. Marcin, co mówiły te makarony w Baraondzie ? Bo nie pamiętam

W niedzielę o 15 gramy z Cagliari, ale niestety na cyfrze nie obejrzymy. W programie są mecze Man.U - Chelsea, i dwie moje ulubione drużyny: inter - torino.
PS. Marcin, co mówiły te makarony w Baraondzie ? Bo nie pamiętam